Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הסכום צריך להיות מעל 180,000 ומתחת ל 999,999

כך לפי הרבנות. אם הרב יבחר לחתן או לא, אני מניח שתלוי בו.

גם אני זוכר שהרב אמר לנו שאסור לכתוב בכתובה סכום מעל מליון שקלים, אני לא זוכר שהיה מינימום כלשהו.

אם אני זוכר משהו מימי בית הספר, לפי ההלכה מספיק 200 "זוז" בשביל הסכום בכתובה. לא זוכר כמה זה נחשב בכסף של היום.

אם אפשר לארש ב״שווה פרוטה״.... :lol: שים איזשהו סכום שנראה סביר בעיניך (סתם דוגמא: 10,000 שקל) רק אל תשכח שיש לזה מעמד משפטי כמעט (או ממש כמו) כל חוזה אחר

א. כמו שנאמר - ההלכה קבעה 200 זוז כמינימום - שזה שווה לפי הספרדים (הבית יוסף) 112.5 גרם כסף טהור, ולפי הרמ"א 960 גרם כסף טהור. זה אמור להיות בערך 439 ש"ח לספרדים ו-3738 ש"ח בקירוב לאשכנזים.

ב. שווה פרוטה הוא עניין לנושא הטבעת - לא ניתן לקדש אישה בטבעת שאינה שוות פרוטה. פרוטה היא 2.6 ש"ח בקירוב.

המחירים כוללים מע"מ. :lol:

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

הכי טוב בלי רב בכלל.

אפשר להזמין את כל מי שצריך לטחון רבע עוף באולמי שקר-כלשהו גם בלי רב ובלי כתובה.

אז נכון, מבחינה רשמית לטקס כזה אין משמעות ובת"ז תמשיכו להיות רווקים.

אין לזה שום השלכות שליליות.

להיפך, יש לזה יתרונות מכל מיני סיבות (מיסוי בין היתר)

וכשתרצו להיפרד לא תיאלצו לעבור את החור בראש הזה של הרבנות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ולהלן התשובה הסופית לדיון:

על פי ההלכה, אין סכום מינימלי לכתובת האישה: די ב-200 זוז מסורתיים הכתובים בכתובה (כ-900 שקל) לדעת רוב הפוסקים: 200 זוז לבתולה, 100 זוז לגרושה או אלמנה, ואין צריך להוסיף דבר.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4382489,00.html

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• אחראי פורום
פורסם

זה לפי לוי יצחק?

מה המחירון לרווקה לא בתולה?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
הורדה של 15 אחוז מהשכרה.

בכפוף לבדיקה, כמובן :lol:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).