Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

למקרה שיכנסו לי ג'וקים לראש ואני ארצה להלתחתן, האם במעמד החתונה אני אוכל לרשום סכום נמוך בכתובה (לדוגמא ח"י שקלים) והרב לא יעיף אותי מכל המדרגות ויעשה לביתו?

פורסם

הרב לא יסרב, אבל לגבי האישה זה כבר סיפור אחר.

נהוג לקבוע סכום בכפולות של ח"י (18 ש"ח) ,למשל 200 פעמים ח"י, 300 וכ'ו.

פורסם

הסכום בכתובה נועד לכלכל את האישה במשך תקופה מסויימת (נדמה לי שנה) במידה והזוג יחליט להפריד כוחות, בתוספת עוד איזה סכום קטן.

יש דרך לחשב מהו הסכום הריאלי לכתובה, הרב בטוח יודע להסביר את זה טוב יותר ממני. הבעיה היא שכל מיני טיפוסים חובבי שופוני נורא רוצים להראות לכולם כמה הם גברים וכמה הם אוהבים את ארוסתם ומפליצים סכומים שכל קשר בינם לבין המציאות מקרי בהחלט. איך זה נגמר בסוף כשמגיעים לרבנות כולם כבר יודעים.

האמת היא שאין לי מושג האם הרב יסרב לחתן זוג כשהבעל רושם בכתובה סכום נמוך, אבל אני חושב שמה שיותר חשוב לדעת זה למה בכלל כותבים סכום בכתובה, למה הוא מיועד וכיצד לחשב אותו באופן שיהיה הוגן לשני הצדדים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הכי חשוב זה לא לרצות להרשים את כל העולם ולדפוק שם איזה 10 מיליון שקלים. במקרה של 'כשל חתונה' אתה עלול להידרש לסכום הזה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
הסכום בכתובה נועד לכלכל את האישה במשך תקופה מסויימת (נדמה לי שנה) במידה והזוג יחליט להפריד כוחות, בתוספת עוד איזה סכום קטן.

יש דרך לחשב מהו הסכום הריאלי לכתובה, הרב בטוח יודע להסביר את זה טוב יותר ממני. הבעיה היא שכל מיני טיפוסים חובבי שופוני נורא רוצים להראות לכולם כמה הם גברים וכמה הם אוהבים את ארוסתם ומפליצים סכומים שכל קשר בינם לבין המציאות מקרי בהחלט. איך זה נגמר בסוף כשמגיעים לרבנות כולם כבר יודעים.

האמת היא שאין לי מושג האם הרב יסרב לחתן זוג כשהבעל רושם בכתובה סכום נמוך, אבל אני חושב שמה שיותר חשוב לדעת זה למה בכלל כותבים סכום בכתובה, למה הוא מיועד וכיצד לחשב אותו באופן שיהיה הוגן לשני הצדדים.

היום רבנים נוהגים שלא לומר בקול רם את הסכום, בדיוק בגלל הישנות מקרי שופוני כאלו ואחרים. הנוסח אם אני לא טועה הוא "נתן מה שנתן".

• אחראי פורום
פורסם
שלום,

למקרה שיכנסו לי ג'וקים לראש ואני ארצה להלתחתן, האם במעמד החתונה אני אוכל לרשום סכום נמוך בכתובה (לדוגמא ח"י שקלים) והרב לא יעיף אותי מכל המדרגות ויעשה לביתו?

תסכם עם אשתך לעתיד שזה שטויות וסגרו בינכם על סכום נמוך שיכול להיות עם קריצה (מספר כלשהו שאומר לכם משהו

כפול מספר אחר שאומר לכם משהו). בכל מקרה סגור עם הרב שלא יגיד בקול את הסכום, זה נהוג וזה לא עניינה של אף דודה.

הרב שלי מראש אמר לי שאני יכול לכתוב מה שבא לי ושהוא עומד על כך שלא להגיד כמה מול האורחים.

לי זה מתאים, אני לא מחפש להרשים אף אחד. אמרתי לו: זרוק מספר. זרק. כתב. כמה פשוט - ככה הוציא אותי בזול.

אם העתידית לא חושבת שזה שטויות - אז חביבי, יש לך בעיה אחרת :lol:

בכוכבית אוסיף שאני חושב שזה עניין מטומטם שהיה צריך להיעלם מהעולם מזמן.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
שלום,

למקרה שיכנסו לי ג'וקים לראש ואני ארצה להלתחתן

ג'וקים?

אתה צריך מדביר, לא רב.

אגב,גם בשביל חתונה לא צריכים רב....

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

תרשום ח״י שקלים ושלא יגיד בקול רם וזהו.

אם יש לה בעיה עם זה אז אתה בבעיה רצינית חביבי.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
הסכום צריך להיות מעל 180,000 ומתחת ל 999,999

כך לפי הרבנות. אם הרב יבחר לחתן או לא, אני מניח שתלוי בו.

גם אני זוכר שהרב אמר לנו שאסור לכתוב בכתובה סכום מעל מליון שקלים, אני לא זוכר שהיה מינימום כלשהו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אני זוכר משהו מימי בית הספר, לפי ההלכה מספיק 200 "זוז" בשביל הסכום בכתובה. לא זוכר כמה זה נחשב בכסף של היום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם אפשר לארש ב״שווה פרוטה״.... :lol: שים איזשהו סכום שנראה סביר בעיניך (סתם דוגמא: 10,000 שקל) רק אל תשכח שיש לזה מעמד משפטי כמעט (או ממש כמו) כל חוזה אחר

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...