Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט בראבו 2010 - סיכום 3 שנים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בודאות בראבו טורבו ידניות (יש לי כזאת).

הן נדירות בגלל שאין אותן בליסינג ובכלל מעטות המכוניות בגודל בינוני ומעלה שהן ידניות פרט לדגמים הספורטיבים.

• אחראי פורום
פורסם
את שלי רכשתי באלדן. גם באוויס יש.

גם אני ממש השבוע רכשתי סנסיישן 11' מאלדן. יש להם כמה בראבו בנות שנתיים עם קמ"ז סביר לחלוטין לליסינג

אבל ברמת גימור דיינמיק. את שלי קניתי עם 26 אלף ק"מ.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
גם אני ממש השבוע רכשתי סנסיישן 11' מאלדן. יש להם כמה בראבו בנות שנתיים עם קמ"ז סביר לחלוטין לליסינג

אבל ברמת גימור דיינמיק. את שלי קניתי עם 26 אלף ק"מ.

אפשר לשאול בכמה נסגרה העיסקה? הרכב ממש חדש

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

מצטרף גם לחגיגה.

הזמנתי בראבו מגפיקונו מאלדן לפני שבוע. צרכה להגיע בשבוע הבא.

שנת 2009 צבע אפור 88 אלף קילומטר. אחראיות לשנה או 20 אלף קילומטר.

מחיר 45 אלף ש"ח.

שחרון

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

שלום לכולם

אחרי 3 שנים עם פיאט בראבו רובוטית בליסינג, קצת לפני שאני מחזיר אותה לטובת רכב משפחתי 1600 מין המנין, חשבתי לחלוק כמה רשמים וחוויות אישיות שהי לי עם הרכב.

...

בעוד חודש אני מחליף את הפיאט לפורד פוקוס סטישן לכבוד הפיכתי לאבא חדש. אני יודע שאני יתגעגע לחויית הנהיגה בפיאט ולמראה המיוחד שלה. היה כיף לנהוג ברכב שאין כמותו הרבה בשוק ולדעתי יכל היה לזכות ביותר הצלחה עם הגיר היה יותר נעים ומוניטין האמינות היה יותר טוב.

מקווה שעזרתי למי שחשב לקנות פיאט בראבו.

יואב

כל הכבוד להבאת שלמה של המידע, כולל גם אורות וגם צללים. הלואי שאחרים ילמדו ממך (הכוונה למאוהבים ברכב שלהם שמקטינים את מגרעותיו ומעצימים את יתרונותיו)

יהודה

פורסם

לפי התגובות למה שכתבתי כנראה פשוט נפלתי על רכב שהוא קצת "לימון" וזה קורה בכל החברות. אני עדיין חושב שזה רכב מצויין למרות הכל!

- חמי בגובה 1.89 והוא צריך לקחת את הכיסא אחורה עד הסוף מה שמשאיר מעט מאוד מקום ליושבים מאחור.

- אני בגובה 1.76 והכיסאות היו לי נוחים מאוד. חברים גבוהים שלי טענו שהכיסאות לא נוחים להם. יכול להיות שתיכננו את הכיסאות לאנשים בגובה ממוצע ומטה? :lol:

- גם לי היו בועות על סמל הפיאט בהגה וגם סדק שהופיע באמצע. תוקן לפני כשנה ולאחרונה הופיע סדק באותו המקום...

- לגבי עניין ההתקנות הישראליות שציין אלעד, אכן הותקנה לי דיבורית ברכב בצורה רשלנית מה שגרם להמון בלאגן בין קצין הרכב של החברה יחד עם אלדן מול פלאפון. למרות שתיקנו את הבעיה יתכן שהצליחו לדפוק משהו בדרך. אבל לך תדע...

- בקרת הייצבות כן מתנתקת כמעט(!) לחלוטין אז יכול להיות שיש הבדל בין השנתונים של הרכב.

- אם מישהו פה מעוניין, אני מוסר (חינם בלי כסף:-)) את המפתח שמשחרר את הרדיו built in של הפיאט. הזמנתי אותו מהאינטרנט כדי להתקין חיבור AUX שלא הגיע בסטנדרט של הרמת גימור הבסיסית ב2010. יחד עם זה ניתן לקבל גם את הכבל AUX שמתחבר מאחורי הרדיו. ניתן ליצור קשר בה"פ.

יואב

פורסם

לפני שנתיים פרסמתי כיצד ניתן לפרק את הרדיו של הפיאט ולחבר מתאם AUX.

אפשר למצוא את ההוראות כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3088569#post3088569

הלינקים שבהוראות אינם עובדים אבל מצאתי חנות בEBAY שמוכרת קיט מפתחות + מתאם:

http://www.ebay.co.uk/itm/MP3-AUX-iPod-Iphone-Galaxy-S2-S3-ingresso-solo-audio-FIAT-BRAVO-VISTEON-dal-2007-/110946731744?pt=Adattatori_per_auto&hash=item19d4f0c6e0

פורסם
- בקרת הייצבות כן מתנתקת כמעט(!) לחלוטין אז יכול להיות שיש הבדל בין השנתונים של הרכב.

בקרת היציבות ברכב הזה, ממש כמו בשאר כלי הרכב שמיוצרים ע"י קבוצת פיאט (פיאט, אלפא רומיאו, אבארט ולנצ'יה) אינה מתנתקת - לא כמעט ולא לחלוטין.

זה המצב כבר מ-02', שבה החלה להימכר בארץ אלפא 147 עם בקרת יציבות (VDC) והוא נמשך עד היום, עם כל הדגמים שבדרך: 156*, 159*, 166*, מיטו, ג'ולייטה, ספיידר ובררה בגזרה של אלפא רומיאו; 500, פנדה*, גרנדה פונטו*, פונטו איבו, בראבו* וכרומה בגזרה של פיאט; דלתא ואפסילון בגזרה של לנצ'יה וכל קשת הדגמים של אבארט.

אני מאתגר אותך למצוא הוכחה כתובה, ומבחינתי היא יכולה גם להיות ספר נהג אפילו לא בעברית של כל אחד מהדגמים שמניתי, שבה יש הנחיות כיצד לנתק את בקרת היציבות.

* בדגמים שצוידו ב-VDC\ESP

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...