Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צ'יפור הרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מעוניין לפנק את הרכב שלי. עוד אין לי מועד לטיפול אבל סתם בא לי לפנק אותו עם איזה תוסף או כל דבר אחר בגלל שהוא בסדר.

מה מומלץ?

מדובר על רנו מגאן 2009.

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם
שלום חברים,

אני מעוניין לפנק את הרכב שלי. עוד אין לי מועד לטיפול אבל סתם בא לי לפנק אותו עם איזה תוסף או כל דבר אחר בגלל שהוא בסדר.

מה מומלץ?

מדובר על רנו מגאן 2009.

בגלל שהוא בסדר? לא מצ'פרים רכב עם מתנות כי הוא נחמד, מחונך ועושה מה שאומרים לו...

הרכב תקין? עשה טיפולים בזמן ובהתאם להוראות יצרן וסע לשלום.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...