Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה כ"כ קשה ומסובך לבנות רכבת קלה מתפקדת לאורך איילון וכביש 4? זה ישפר את החיים שלנו כאן הרבה יותר, בעיקר לאלו שנמאס להם לבזבז שעתיים בכל יום על הנופים המאוסים של בני ברק מכביש 4, או רמת גן מאיילון.

יש פרויקט (שנמצא בתכנון כרגע) לארבע מסילות באיילון שאמור לפתור את צוואר הבקבוק באזור המרכז מבחינת הרכבת.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שימו לב שבהורדת מרכיב המיסוי הן מהמכוניות והן מהחלפים יתקבלו מחירים הוגנים שלא שונים בהרבה מהמחירים במדינות אירופה.

אבל...וזה אבל גדול....

המדינה לא רוצה לפגוע בהכנסותיה ממיסוי, הרי שהמס זאת פרה קדושה שרק משמינה וחלילה לא תעשה דיאטה, לכן משרד התחבורה מנסה לחנוק את היבואנים בעזרת תחרות לא ממש הוגנת, כי מרכיב המיסוי לא משתנה וחושב שהיבואנים יספגו את ההפסדים על ידי צמצום שולי הרווח שלהם על כל מכונית חדשה ומחירי החלפים במוסכים.

תחשבו שוב...

מה שיקרה בפועל זה יהיה אכן צמצום של היבואנים, אבל לא של שולי הרווח שלהם, אלה חיתוך בבשר החיי , דבר אשר ימצא ביטוי בשירות איטי יותר במוסכים, צמצום כמות אנשי מכירות, החזקת מלאי חלפים מצומצם ביותר והמתנה ממושכת של הצרכן לחלפים חדשים, קיטון וצמצום של אבזור ברכבים חדשים, צמצום היצע דגמים, צמצום מלאי רכבים חדשים בנמלים ועוד.

הסירו דאגה מליבכם,

היבואנים ימשיכו להרוויח טוב.

היחידים שיסבלו אלה יהיו הצרכנים, שאר ישלמו את אותו הסכום עבור מכונית חדשה, אבל ימתינו יותר זמן למכונית החדשה, יקבלו אותה עם פחות אבזור והשירות במוסכים יהיה איטי יותר ופחות איכותי.

ולתפארת מדינת ישראל ! :drinking:

לשמחתי אתה טועה, התרגיל שעושים עכשיו ליבואני הרכב כמעט זהה לחלוטין לתרגיל שעשו לסלולר.

חברות האפ"ס הסלולריות נאלצו בצורה מיידית לישר קו עם גולן וכולנו תקווה שתהליך זהה יעבור על שוק הרכב.

אם החל ממחר בבוקר יפתחו עוד 3 סוכנויות שייבאו פורד פורקוס לארץ, לא ברור לך שבתחרות על הלקוח, או שהמחיר ירד, או שהאבזור יעלה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא בגירה, זה בכלל לא ברור.

קודם כל, כי כמה אנשים בישראל 2013 עוד קונים פוקוס חדשה? קונים, לא שוכרים או עושים עליה ליסינג, קונים בכסף? מעטים, כי צריך להיות פרייאר רציני כדי לקנות בישראל 2013 משפחתית 1,600 סמ״ק חדשה. רק פרייאר לא מסתכל סביבו ורואה את שלל האופציות הטובות יותר שנמכרות באותו המחיר.

הבעיה היא שהאופציות האחרות לא מגיעות בכלל לחברות הליסינג ולכן גם לא מקבלות הנחות משמעותיות. יוצאת הדופן כאן היא שלמה-סיקסט, שקונה כל כך הרבה רכבים חדשים שכנראה ״זורקים״ לה כל מיני רכבים מוזרים שמתים להיפטר מהם. אבל תקנה אתה משלמה-סיקסט, אני איתם סיימתי לעשות עסקים.

במקרה של הסלולר מי שהורידו את המחירים היו החברות האמיתיות, אלו שבונות תשתית משלהן. העובדה היא שעד שהוט מובייל וגולן טלקום לא הופיעו, החברות הוירטואליות לא הצליחו להפחית דרמטית את מחירי השוק. כן, רמי לוי הציג בתחילת הדרך מודל תשלום פשוט יותר אבל המחיר לא היה מאוד זול. אחרי שבאו הוט וגולן, עם חבילות ה 99₪ שלהן, ירדו המחירים.

אבל כאן המצב שונה כי המדינה לא מכניסה יבואן חדש אלא רק פותחת ערוצי שיווק חדשים. בסוף, כל הפורדים יגיעו מאותה האונייה של דלק מוטורס. בדיטק כמו במקרה של המפעילות הוירטואליות, שבסוף הכל עבר דרך האנטנות של פלאפון.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אתם מצחיקים אותי,לא למדתם שבחיים האלה אין ארוחות חינם???

גם הקישקוש הסלולרי הוא מבחינת אופיום להמונים,נתנו הנחה בסלולר,העלו באלף ואחד דברים אחרים.

המדינה לא תוותר בקלות על הכנסות ממיסים,למה לה?הציבור מטומטם,הציבור ישלם כבר אמרו זאת לפני ויותר טוב.

פורסם
לשמחתי אתה טועה, התרגיל שעושים עכשיו ליבואני הרכב כמעט זהה לחלוטין לתרגיל שעשו לסלולר.

חברות האפ"ס הסלולריות נאלצו בצורה מיידית לישר קו עם גולן וכולנו תקווה שתהליך זהה יעבור על שוק הרכב.

אם החל ממחר בבוקר יפתחו עוד 3 סוכנויות שייבאו פורד פורקוס לארץ, לא ברור לך שבתחרות על הלקוח, או שהמחיר ירד, או שהאבזור יעלה?

יעללה יש התערבות ! :-D

אני אומר שכלום לא יצא מהרפורמה הזאת, או לחילופין כבר ימצאו את הדרך להוציא מהצרכנים את הכסף שהם חוסכים בזמן הרכישה.

זמין 8)

פורסם

לא אמרו משהו על זה שהיבואן לא יוכל למכור ללקוח קצה, אלה תהיה שיטה של "דילרים" כמו בארה"ב? (זה הדבר היחיד שעוד עלול להוריד את המחירים ללא שינוי המיסוי לדעתי).

משכנתא זה קל

פורסם

במקרה של הסלולר מי שהורידו את המחירים היו החברות האמיתיות, אלו שבונות תשתית משלהן. .

נכון, ולכן ההוזלה תלויה באיזה "גולן טלקום" שתצוץ פתאום בשוק הרכב.

תכלס, הרווחים כ"כ גדולים והתהילה שמתלווה למשפחת יבואני הרכב היא כזו, שאני משוכנע שציק צאק יצוצו חברות כאלה.

אתה רוצה להגיד לי שחברות שמייבאות מחו"ל גרנד צרוקי, Q5, Q7 וכו' לא מתפרנסות טוב?

הן לא הורידו מחירים לצרכן?

הן לא אילצו את היבואנים (של הגרנד צרוקי לדוגמא) להוריד את המחירון בעשרות אלפי שקלים?

יעללה יש התערבות ! :-D

אני אומר שכלום לא יצא מהרפורמה הזאת, או לחילופין כבר ימצאו את הדרך להוציא מהצרכנים את הכסף שהם חוסכים בזמן הרכישה.

אני אומר שתהיה הוזלה משמעותית אבל רק במבחר דגמים מצומצם.

ההתערבות היא על המבורגר ובירה.

אני כבר חייב למישהוא פה המבורגר ובירה אז אתה תהיה הפיצוי על זה! :lol:

פורסם
נכון, ולכן ההוזלה תלויה באיזה "גולן טלקום" שתצוץ פתאום בשוק הרכב.

תכלס, הרווחים כ"כ גדולים והתהילה שמתלווה למשפחת יבואני הרכב היא כזו, שאני משוכנע שציק צאק יצוצו חברות כאלה.

אתה רוצה להגיד לי שחברות שמייבאות מחו"ל גרנד צרוקי, Q5, Q7 וכו' לא מתפרנסות טוב?

הן לא הורידו מחירים לצרכן?

הן לא אילצו את היבואנים (של הגרנד צרוקי לדוגמא) להוריד את המחירון בעשרות אלפי שקלים?

אני רוצה להגיד שגרנד צ'ירוקי, Q5 ו-Q7 עולים הרבה יותר מ-130 אלף ש"ח. ורובנו, מה לעשות, קונים רכבים של 70 עד 200 אלף ש"ח. ברכבים יקרים יותר יש עיוות שמאפשר לייבא אותם ארצה כמשומשים בפער מחירים משמעותי לעומת מחירם כחדשים בארץ. החברות שמייבאות אותן לארץ עובדות על האזור האפור של החוק. קודם כל כי נכון להיום מדובר על ייבוא אישי ולא על ייבוא מסחרי, כך שלחברות האלו אסור להביא כלום. שנית, כבר שמענו על כמה וכמה מקרים בהם הסתבר שכל הרווחים הללו התבססו על העלמות מס או סתם הצגה של חשבוניות מופחתות לצורך קבלת שומת מס מופחתת.

כבר הרבה זמן שיש תקנות שמאפשרות הקמה של יבואנים מקבילים בשוק הרכב. העובדה היא שלמרות ש"איילון רכב" מדברים כבר שנתיים על שיווק, בינתיים העסק מקרטע וחוץ מכמה S-MAX-ים על הנייר וכמה פורד אדג'ים שחזרו לאמריקה בגלל בעיות תקינה הם לא מכרו כלום. התקנות החדשות שכבוד השר כץ מאיים להעביר יאפשרו לפתוח חברות של "יבואן זעיר", שיכול לייבא ארצה עד 20 רכבים בשנה בקלות יחסית. נו, ברור לך שאם אני פותח סוכנות לייבא זעיר אני לא "מבזבז" את המכסה השנתית שלי על סוזוקי אלטו שהעמלה שלי עליה זעירה ואני מוכר רק Q5-ים מאובזרים.

אבל עוד כמה מאות Q5 או Q7 זה לא מה שישנה את השוק בישראל. ליבואנים הגדולים והרשמיים יש את יתרון הגודל מול היצרנים, הם פשוט מזמינים הרבה ומשלמים מראש אז הם גם מקבלים מחיר מצוין. מחיר שיהיה ליבואן מקביל קשה מאוד להתחרות איתו. אז יכול להיות שתוכל לייבא ארצה ג'טה משומשת בת שנה מהשכרה בגרמניה במחיר שנמוך במשהו כמו 5,000-6,000 ש"ח ממחירה של ג'טה ישראלית מליסינג. זה שווה את ההתעסקות?

בקיצור, אני מוכן להתערב איתך על המבורגר ובירה. גם ככה אני חייב לך אותם, מה יש לי להפסיד :lol:

אני טוען שבשנה הקרובה מחירי רוב רכבי המיני, הסופר-מיני הידניות והמשפחתיות הזולות יעלו.

מה אתה אומר ועל איזה המבורגר סוגרים? שלא תבוא לי עם איזה זוגלובק זהב קפוא מהסופר...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

רציתי להגיד יומנגוס, לצערי הייתי שם שבוע שעבר והתאכזבתי קשות!

נמצא כבר איזה בורגריה שווה (ושלא תעיז להגיד מוזס).

יא-אללה, סגרתי שתי התערבויות בפורום הזה בשתי דקות, או שאני הולך לאכול הרבה המבורגרים בקרוב או שאני הולך להתרושש! :lol:

פורסם

בגירה הוא טייקון מתחום החיות :evil:,קרע אותו באיזה ארוחת שחיתות בבלאק או משהו :lol:

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני אומר שתהיה הוזלה משמעותית אבל רק במבחר דגמים מצומצם.

ההתערבות היא על המבורגר ובירה.

אני כבר חייב למישהוא פה המבורגר ובירה אז אתה תהיה הפיצוי על זה! :lol:

יעללה בכייף ! :-D

נ.ב. האמת מתאים לבאגירה לנהל דיינר אמריקאי כזה, עם מלצריות בעלות מחשוף חושני וגלגיליות, כאשר הוא עצמו מנהל את הגריל ויש לו איזה מפלצת אמריקאית בחנייה מאחורה ומפעם לפעם הוא צועק למלצרית - "HEY SWEET CHEEKS - TAKE THIS TO TABLE 9 "

:rolleyes:

זמין 8)

פורסם
כשאתה קונה רכב משומש ב55K אתה לא מוסיף עוד מכונית לאלה שכבר על הכביש. כשאתה קונה אחת חדשה מהיבואן אתה כן. במדינה כמו שלנו שהתחבורה הציבורית לא מהווה תחליף רציני לרכב פרטי צעד כזה של הוזלה משמעותית של מכוניות חדשות תגרום לגל של רכישות שרק יגבירו את הלחץ והפקקים על הכבישים.

בו להתגורר בנגב כאן אין פקקים גבר,

אם כל המדינה לא הייתה ממוקמת בת"א אפשר היה בכיף להכפיל ואף לשלש את כמות הרכבים בארץ.

רכב פרטי זאת יכולת התניידות ללא תלות בדבר, אנחנו בני אדם, ייצור כזה שאוהב חופש ויכולת לנועה איך שנוח לו ולאן שנוח לו.

תחבורה ציבורית זאת מגבלה. לא משנה איפה בעולם, חוץ מהמצב בו את נמצא בתוך "מטרופולין" ענק (לייק ניו יורק) אתה מעדיף לנוע ברכב פרטי. יותר נעים, אווירה ביתית, לא מפחד שמישהו יגע בילד שלך, ערסים לא שרים מהשורה האחורית או צועקים באייפון.

קודם בו נשקיע כסף בחינוך שיהיה הגיוני להתנייד עם משפחה בתחבורה ציבורים אם אוכלוסיה בריאה ואז נדבר על תחבורה ציבורית.

אין תחלופה לרכב פרטי.

אנחנו רוצים רכב פרטי, רוצים איכותי, רוצים חדש והכי חשוב בזול!

בברכה.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה מסתכל על זה מנק' מבט של צרכן שרק רוצה כמה שיותר ובזול, לא מעניין אותך מה יקרה מחר או בעוד שנתיים, לא אכפת לך מההשלכות של הכיף שלך.

בדבר אחד אתה צודק, כרגע המדינה לא מציעה תחלופה נורמלית לרכב פרטי.

מה שאתה מסרב לראות זה את התמונה הגדולה. מה יתן לך אוטו חדש עם אחריות ופינוקים שקנית בזול אם אין לך איפה לנהוג בו? למזלי הרב אני לא גר בת"א ואני גם לא רוצה לגור שם. לא סובל את העיר הזאת.

נמאס לי מעומסי התנועה כל בוקר בדרך לחיפה, נמאס לי להתעורר מוקדם כדי לצאת לפני הפקקים ולתכנן מסלולים כדי לברוח מעומסי תנועה. אני מת על הרכב שלי ואני מנצל כל הזדמנות שיש לי לנהוג בו, אבל עמידה בפקק לא נחשבת בשבילי לנהיגה ולחופש. זה בדיוק ההפך - אתה תלוי בעוד מליון נהגים שנצמדים ונדחפים לידך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כשאני קורא את כתביו של השר אני לא יודע אם לצחוק או לבכות.

שר בממשלה כותב לציבור לעשות חרם כדי להוריד מחירים. אתה בממשלללללללללללללללללה!

אם יש חוסר תחרותיות בשוק ואם לדעתך המצב לא תקין, תקן את המצב. מה השלב הבא, שר הבריאות קורא לחרם על קופות החולים כדי שיורידו את מחירי ביטוחי הבריאות, שר התקשורת יפנה לציבור להתנתק מהכבלים כדי שיתנו חבילות מוזלות, וואט דה פאק?

הבן אדם אימפו*%$ ברמות, גם הוא מבין שהצעדים שעשה שווים לתחת וכל ההוזלות, אם יהיו , זה בחסדם של היבואנים ולא בגלל שהוא שבר את הקרטל ויצר תחרות. כבר הקמת ועדה להגברת התחרות בשוק הרכב, נתנו לך המלצות (לא הכי אופטימליות אבל עדיף מכלום) , למה לא לבצע אותן? (ולא רק 10% ממה שהמליצו) ולמה הקמת ועדה כדי להגיד לציבור לעשות חרם?

פורסם

כמה מסובך יהיה להתאגד נגיד 20 אנשים שמעוניינים באותו הדגם ולהזמין אותו מדילר שיתן תנאים טובים על כלי בן שנה עם 3000 מייל?

כמה באמת "על הכביש" צריך לעלות אקזמפל של 20-25K USD?

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

• תוכן חדש...