Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GTV6 2.5 L בדרך לארץ סוף סוף.. !!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יפה. אני מציע דווקא להשאיר את האוטו מקורי. כמה שפחות להתעסק, לפרק ולשנות ברכב כל-כך שמור. זו GTV6 אמריקאית ואין בזה כל רע. תהנה ותיסע בדרכים טובות.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא יודע למה אבל אני מאוד אוהב את הרכבים שמגיעים עם הפגושים

הפדרליים ואת האמת אם הייתי מוצא כאלו לקורטינה הייתי רוכש אותם בלי להסס.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

מצטרף לברכות, נראית יפה, אם גם בתי הגלגלים וספי המים במצב הזה זו בונבוניירה:)

בשבוע שעבר נהגתי על אלפתא עם מנוע כזה (קצת מודרני יותר) ודיפ' מוגבל, חוויה נהדרת ומרעננת בעידן ההנעות הקדמיות ושלל הבקרות.

בזמנו לאחי הייתה כזו שנת 83' 2000CC, חוויה אמתית אם כי מהבילה בקיץ הישראלי עם מזגן בהתקנה מקומית אבל איזה סאונד ותגובת דוושה/הגה נהדרים.

ממליץ לבדוק את שלל הבושינגים קדימה/אחורה, חופשים במוטות הוואטס וקופלונגים, אלה חלקים שנגמרים גם באחסנה ממושכת.

בהצלחה!

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם
נראית במצב מושלם.

אם זה לא חסוי, כמה עולה רכב כזה בארה"ב?

טווח המחירים נע בין 4000-8000 $ ,כמובן תלויי כמו בכל רכב : במצב הבודי , מקוריות , מצב מכני ,פנים הרכב , ק"מ ( מיילים) וכול....

יש בפחות וכמובן יש גם ביותר ..וכמו שנאמר כאן , בשוק האירופאי הם יקרות יותר

פורסם
יפה. אני מציע דווקא להשאיר את האוטו מקורי. כמה שפחות להתעסק, לפרק ולשנות ברכב כל-כך שמור. זו GTV6 אמריקאית ואין בזה כל רע. תהנה ותיסע בדרכים טובות.

+ 1

לא צריך לנגוע ברכב כזה אלה אם משהו לא תקין.

פורסם
טווח המחירים נע בין 4000-8000 $ ,כמובן תלויי כמו בכל רכב : במצב הבודי , מקוריות , מצב מכני ,פנים הרכב , ק"מ ( מיילים) וכול....

יש בפחות וכמובן יש גם ביותר ..וכמו שנאמר כאן , בשוק האירופאי הם יקרות יותר

תודה רבה.

אם אני יוצא מנקודת הנחה שהמחיר הוא 8K$, המחיר בסופו של התהליך מגיע לאזור ה- 18K$ כולל מיסים ומשלוח?

פורסם
הרכב היה עד כה בבעלות אחת אצל אותו הבעלים 30 שנה , יש לו 56,000 מייל . רכב מקורי ונדיר לגילו . פנים הרכב נראה יוצא דופן .

הרכב נרכש בלואיזיאנה ארה"ב כרגע עושה דרכו לניו גרסי ומשם הובלה ימית למדינתנו .

מנוע 2.5 V6 באלפא צריך להיות מאוד מעניין ..מצפה לו :lol:

בהחלט שילוב טוב,

בבעלותי אלפא רומיאו מילאנו, שהן די דומות, הייתה עם מנוע בנפח שלך והשתדרגה קצת, תענוג צרוף :-D,

תתחדש ותהנה.

פורסם
בהחלט שילוב טוב,

בבעלותי אלפא רומיאו מילאנו, שהן די דומות, הייתה עם מנוע בנפח שלך והשתדרגה קצת, תענוג צרוף :-D,

תתחדש ותהנה

תודה רבה :mm_yeah:

• תוכן חדש...