Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצטרף להמלצה על Buddy Supertooth BlueTooth

אצלי כבר יותר משנה , פעם בשבועיים מטעין אותה בלילה.

בהחלט דיבורית טובה

הbuddy פשוט נוראית, עוצמה חזקה מדי, קול צורם מדי ולא מצליחים להבין כלום (אני לפחות, אבא מצליח יופי). מומלץ לאנשים בעלי קשיי שמיעה אחרת אם השמיעה תקינה היא פשוט תהרוס אותה. ואז באמת תצטרכו את הbuddy כדי לשמוע. החיבור, לפחות בדיבורית של אבא, לא יציב, מתנתק ומתחבר מתי שהוא רוצה (וניסינו עם כמה מכשירים).

הסוללה מעולה.

הווילון אמבטיה באמת נחמד :drinking:

(למה אין פה סמיילי מקיא?)

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המכשיר שלך דפוק או שהטלפון שלך...

ולידעתך יש אפשרות לווסת את עוצמת הקול.

מכשיר מצויין - עם אחריות אגב...:wink:

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

בזמנו כל העולם ואשתו המליצו על ה-Parrot Minikit. קניתי אותה, שלושה אנשים במשפחה ניסו להשתמש בה לאורך תקופה, כולנו התייאשנו בסוף. פשוט חתיכת חRא עם מלא באגים שעבדה מתי שבא לה וגם לא סיפקה אינדיקציה ברורה באשר למצבה ברגע נתון. (עובד? כבוי? סוללה מתה? לך תדע...) מה שכן, כשזה כבר עבד (בד"כ בימי רביעי) - זה נשמע מעולה.

גם למוצר הכי טוב יש לקוחות מאוכזבים ואפשר ליפול על לימון. לכן אני לא משקיע יותר בטופ-אוף-דה-ליין ומחפש אלטרנטיבות זולות.

פורסם

יש לחבר שלי את הדיבורית של באדי. אפשר בקלות להבחין שהוא מדבר דרכה.

יש המון רעשי רקע, ממש נשמע כאילו הוא נוסע באוטובוס.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

זה לא שלא מבינים, פשוט שאלת שאלה רטורית. :-)

כמו תמיד, הישראלי מנסה לחסוך איפה שלא צריך (או איפה שאי אפשר), ורק נדפק מזה.

אתה קולט כמה חברי פורום ובני משפחתם זרקו כסף על זבל? (אצלי זה הגיס...)

אני מזמן הבנתי ש-DX זה בזבוז כסף. כל מוצר פרטני ניתן להשיג במחיר טוב יותר במקום אחר,

אפילו בבזארים מקומיים (כן, כן, בארץ) ובאופן גורף האיכות כל כך נמוכה שאתה נאלץ לקנות שוב

מוצר זהה כעבור מספר שבועות.

אם כבר להזמין מחו"ל, אז מוצרי פרימיום מחנויות שמספקות שירות לפני ואחרי הקנייה (יענו, אמריקנים בהכללה).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדכון: בסופו של דבר נרכשה דיבורית איכותית במיוחד מעודפי תצוגה, למרות שבדיעבד הייתי מוכן לשלם עליה גם מחיר מלא. היא מתפקדת ללא דופי, נחה מאד לשימוש ואני מפעיל אותה בעיקר להזרמת שידורי רדיו מהטלפון. מדהים לאיזו רמת חיים אפשר להגיע כשמשתמשים בציוד איכותי והכל עובד. 8)

בינתיים אמא שלי קיבלה סמארטפון מהעבודה והחלטנו שהגיע הזמן לשדרג גם אותה לדיבורית אלחוטית (היום יש לה באוטו נוקיה 3100 עם מתקן קבוע). בשביל לבדוק עד כמה טוב הקונספט הזה יעבוד אצלה הוזמנו שתי דיבוריות סיניות זולות שעלו כמאה שקלים ביחד ובקרוב נראה מה הן שוות. בעקרון יש להן ביקורות טובות ב-DX, אולם כפי שהעיד כאן yaba זה לא באמת מבטיח משהו לגבי היחידות הספציפיות אותן אקבל.

זה מה שהוזמן:

http://www.ebay.com.au/itm/New-Bluetooth-hands-free-Dual-Link-Visor-Car-Kit-Multipoint-Speakerphone-/360644348826?

http://www.ebay.com/itm/New-Sale-2-4GHz-Bluetooth-Steering-Wheel-Bluetooth-Handsfree-Auto-Car-Kit-/251255226752?

עדכונים בהמשך.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון מסכם ומסקנה אופטימית: כן, יש דיבוריות BT טובות וזולות באיביי, הקישורים לקניה בהודעתי הקודמת.

הדיבורית שיושבת על ההגה נוחה מאד לשימוש אך מרגישה זולה למדי. השניה מרגישה איכותית ומוצקה יותר ומגיעה עם סוללה נטענת סטנדרטית (של נוקיה) שאפשר להחליף בהמשך הדרך. סה״כ שתיהן עושות עבודה טובה, השמע באיכות סבירה והמיקרופון מסנן רעשים לא רע בתנאים של מכונית מודרנית הנעה במהירות תלת-ספרתית. בשתיהן נבדקה גם פונקציית החיוג הקולי באנדרואיד עם תוצאות טובות.

מחיר: זאת שעל ההגה עולה כ-55 שקלים והשניה עם הסוללה הנטענת כ-45. המשלוח מאיביי לקח כשבועיים וחצי.

חסרונות: שני הדגמים אינם מזרימים מוזיקה מהטלפון הנייד אלא משמשים כדיבוריות בלבד. לשניהם תפריט קולי שלפעמים מדבר בקול רם מדי וצורם, מה שיוצר אי נוחות מסויימת אבל לא דיל ברייקר.

סה״כ לדעתי שתי הדיבוריות נותנות תמורה טובה לכסף ומהוות קניה מוצלחת. אם יש שאלות נוספות, כאן המקום לשאול.

פורסם

יש כאן בפורום משתמש בשם דרור (עם רווחים _ בשם המשתמש)

שמוכר דיבוריות קבועות שפורקו מרכבי ליסינג בגרושים.

אני קניתי ממנו 9040 של בורי והיא עובדת מצויין.

פורסם

במקרה זה חיפשתי מכשיר שאפשר להעביר מרכב לרכב למקרה שאני לוקח את אחת המכוניות של העבודה.

מעבר לכך, יש לי בעיה מוסרית עם אנשים שמוכרים ברווח ציוד שלא שילמו עליו מלכתחילה.

בכל אופן, טוב לדעת שיש אופציה כזאת.

• תוכן חדש...