Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במידה ותזמין דרך גרופון, אתה תקבל משלוח מאיביי, משתלם להזמין לבד.

הם בעצם קונים דרך איביי ושולחים אליך.

מעבר לכך, עברו במשפחה מס' דיבוריות כאלו וכולם ללא יוצא מהכלל נמצאים היום באשפה.

הבחור שמוכר את הדיבוריות BT קבועות ששמו עלה, נשמע כמו אופציה טובה.

זה נכון

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תודה רבה.

הוזמן.

לאחר שבועיים של שימוש, אני יכול לומר שהדיברית הזו לא פחות טובה מכאלו שעולות פי 4 ופי 5 ממנה.

תודה דריש.

פורסם

מה שווה דיבורית אים לא שומעים בה את וויז?וברצינות חפש דיבורית עים תמיכה בA2DP .

קניתי פעם דרך איזה קופון מציאה,דיבורית בלוטוס סטראופונית שני רמקולים ,תומכת בA2DP ,ואפילו יש לה כפתורים להפעלה והשמעה של מוזיקה מהנגן בסמרקפון. דיבורית מעולה של LG.MSB 100 ) ואני ממליץ.

פורסם

אני מעוניין להזמין את הדיבורית שהמליץ עליה Derish, האם היא תומכת בנוקיה C2-01? מישהו יודע בבקשה?

הדיבורית עולה 12.49$ שזה 41₪, מאוד זולה. נקווה שהיא גם טובה.

אני מתכון לדיבורית שנתפסת על המגן שמש.

תודה.

פורסם

היי Derish :-P

תודה על התשובה חבר.

הטלפון אכן תומך. אני מזמין דיבורית אחת, אם היא תהיה טובה אזמין עוד אחת מתנה לחבר.

אתה מרוצה מהדיבורית?

ד"א, אם אפשר - אני לא יכול לשלוח הודעות פרטיות, זה בסדר אם אני אוסיף אותך לפייסבוק לדבר איתך על משהו?

אם יש לך זמן, אני אשמח מאוד.

פורסם

תרגיש חופשי, הפייסבוק שלי גם ככה פתוח לצפיה לקהל הרחב.

לגבי הדיבורית - בחנתי אותה במשך כמה ימים עם תוצאות טובות ולאחר מכן היא נמסרה לאחותי.

עד כה לא התקבלו תלונות, אז אני מניח שהיא עושה את העבודה.

פורסם

שאלה לגבי הדיבורית שקניתם - כתוב שבעזיבה של הרכב היא כבית לבד, השאלה אם היא מתחברת אוטומטית

כשחוזרים לרכב ?

בדיבוריות החדשות של PARROT למשל יש חיישן תנועה שמדליק את הבלוטות' ברגע שנכנסים לרכב, ואז לא צריך

לעשות שום פעולה יזומה, וצריכת החשמל שלו אפסית כנראה, כי היא עדיין מחזיקה כמה שבועות בסטנד ביי.

זה פיצ'ר חשוב בעיניי.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

מכירים את סיון?,זאת שמחליפה את גלית?.איך תכירו אותם אים לא תישמעו אותם ברמקולים של הדיבורית ,בקול רם וצלול.(הגעתה ליעד).ורק A2DP .וכול הדיבוריות הזולות באיבי "חרטה".לדעתי.

פורסם
שאלה לגבי הדיבורית שקניתם - כתוב שבעזיבה של הרכב היא כבית לבד, השאלה אם היא מתחברת אוטומטית

כשחוזרים לרכב ?

אני קיבלתי אותה אתמול. בנתיים יצא לי להשתמש בה פעם אחת והיא באמת מעבר למה שמצופה, היא נכבת אוטומטית אחרי מספר דקות ועל מנת להפעיל אותה מחדש כשחוזרים לרכב יש ללחוץ ממושכות על כפתור ה-MFB.

פורסם

זה מבחינתי כבר סיבה לא לקנות כזאת דיבורית. לא רוצה ללחוץ, בטח שלא 'ממושכות' על שום כפתור כל פעם שאני נכנס לרכב.

(בדיוק מאותה סיבה התעקשתי להתקין תושבת עם טעינה מובנית לאייפון, כדי שאני לא אצטרך להכניס כבל כל פעם, מינימום

פעולות זה המוטו :)).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אני לא מבין, חסרות לכם סיבות לא לקנות דיבורית סינית זולה? :roll:

כל הפואנטה של השרשור הזה הוא דיבוריות שהפתיעו באיכותן, משום שהציפיות היו נמוכות.

• תוכן חדש...