Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת צבע לרכב חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה ומוצלחת התחיל מבצע חבר סוזוקי ומיהרתי לסוכנות לשריין לעצמי אלטו חדשה בצבע לבן מטאלי!

ואז נזכרתי שללבן יש את המחלה של גשם חומצי (מה קוראים אותו גינגים). הבנתי שהטיפול בתופעה יצריך ממני הוצאה כספית נוספת- הזמנת ערכה מEBAY בעלות של 150 שח וגם אז התוצאה לא מושלמת. ואחרי קריאה של רוב החומר באתר פה אני שואל

האם כדאי לי לבחור צבע אחר או להישאר אם הלבן?

האפשרויות (מה שיש במלאי נכון ליום חמישי) שחור/אפור/כסף/כחול

דעתכם?

פורסם

ו150 שח זה מה שישבור אותך בבחירת צבע שאתה אוהב?

קח את החיים בפרופורציה.

חוץ מזה שבוע אחרי שתקבל את הרכב כבר יחרטו לך על מכסה המנוע תתחדש, יגנבו לך את המגבים הרדיו והסמלים ומה שמטריד אותך זה סימנים של גשם חומצי שרוב בני האדם לא רואים בעין לא מזויינת?

תתחדש

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

שמע אני משקיע את מיטב כספי ברכב וחיכיתי 4 חודשים שיתחיל המבצע (אגב נותנים את האלטו הידנית 6 כריות אוויר הפעם ב55150 שח) כדי לקבל את ההנחה.

אין לי מושג כמה רואים הנקודות "חלודה" האלה מעולם לא ראיתי אותם בעצמי ומקריאת החומר פה זה נשמע כאילו זה יכול להיות שיקול בבחירת הצבע.

פורסם

לדעתי הלבן פנינה והאפור עכבר הם הצבעים הכי יפים של האלטו.

אני הזמנתי אפור עכבר לפני שבועיים וביטלתי.

פורסם
שמע אני משקיע את מיטב כספי ברכב וחיכיתי 4 חודשים שיתחיל המבצע (אגב נותנים את האלטו הידנית 6 כריות אוויר הפעם ב55150 שח) כדי לקבל את ההנחה.

אין לי מושג כמה רואים הנקודות "חלודה" האלה מעולם לא ראיתי אותם בעצמי ומקריאת החומר פה זה נשמע כאילו זה יכול להיות שיקול בבחירת הצבע.

לא רוצה לבעס אותך אבל קח בחשבון שהרכב אחרי שנתיים יהיה שווה 30 ומשהו.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

בסדר זה לא שיקול מבחינתי מתכנן להחזיק את הרכב 5 שנים לפחות ומתאים בול לצרכים שלי.

אגב על סמך מה אתה אומר דבר כזה נסה למצוא כמו שאני חיפשתי אלטו יד שנייה ונראה אם תמצא במחיר הזה

נראה לי שאני אשאר אם הלבן. יש למישו המלצות בקשר לחומרי טיפול: פלסטלינה ווקס לרכב ספציפי אשמח...

פורסם
בסדר זה לא שיקול מבחינתי מתכנן להחזיק את הרכב 5 שנים לפחות ומתאים בול לצרכים שלי.

אגב על סמך מה אתה אומר דבר כזה נסה למצוא כמו שאני חיפשתי אלטו יד שנייה ונראה אם תמצא במחיר הזה

נראה לי שאני אשאר אם הלבן. יש למישו המלצות בקשר לחומרי טיפול: פלסטלינה ווקס לרכב ספציפי אשמח...

על סמך פרסום פה בפורום של אלטו 2010 עם ק"מ נמוך ב-35,000 שקלים.

אפילו בצבע לבן כמו שרצית. אני הייתי שוקל את זה במקומך.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

לא תודה היה לי מספיק כאב ראש עם חיפוש אחר יד 2 :-D מה גם שאם תשכלל ירידת ערך של הרכב תראה שבמחיר הזה כדאי לי לקנות כבר חדש...

החוברת עם המחירים נמצאת באתר או תגיע בדואר השבוע

פורסם

אני במקומך הייתי נכנס לסוכנות פיאט ובודק את הפנדה, ואח"כ נכנס לסוכנות של קיה ובודק את הפיקנטו גם אם זה אומר להוסיף כמה אלפי שקלים. אם אתה נעול על אלטו, הייתי קונה משומש כמעט חדש.

לדעתי אלטו חדשה ב- 55K ש"ח זאת לא מציאה כ"כ גדולה (אל תיעלב, זו רק דעתי מהיכרות שלי עם הרכב הזה).

בעניין הצבע אני לא ממליץ על שחור לרכב לשימוש יומיומי: הוא מתלכלך מהר והכל בולט עליו, צריך המון השקעה כדי לתחזק את הצבע הזה. אני לקחתי בזמנו כסוף כי זה צבע בהיר שלא צריך יותר מידי תחזוקה, וכמו כן לא מושך תשומת לב יותר מידי כמו השחור.

עריכה: אמנון תודה רבה על הקישור לחוברת המידע, זה מה שחיפשתי כ"כ הרבה זמן בגוגל :)

• תוכן חדש...