Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש לרכוש רכב אוטומט על בסיס נסיעות יומי של 90 ק"מ[מודיעין-ת"א,ת"א מודיעין].

הק"מ החודשי פחות או יותר,בסביבות ה-2300 ק"מ.

הק"מ השנתי פחות או יותר 27,000 ק"מ.

הרכב אמור לשרת אותי פחות או יותר 3 שנים,מה שאומר שהרכב יעשה בסביבות ה-90,000 ק"מ פחות או יותר.

80% מהנסיעות כמו שהבנתם עומדים להיות בין עירוניות.

הרכב ישמש לנהג פרטי בודד.[לא משפחה].

כרגע הרכב שיש ברשותי הוא פוקוס 2006 אוטומט עם 180,000 ק"מ.

הכיוון הוא לרכב עם נפח 1400 סמ"ק ומעלה.

מה שקופץ לי לראש זה היונדאי I30 שנת 2010 והמאזדה 3 הצורה החדשה.שניהם עד כמה שהבנתי אמינות.

יש לי רק כמה שאלות לגביהם:

1.רמת האמינות של שניהם לטווח ק"מ רחוק.[נניח ואני קונה רכב עם 70,000 ק"מ ואני עומד לעשות איתו עוד 90,000 ק"מ במהלך השנים הבאות,האם ב-150,000 ק"מ משהו שם יקרוס?].

2.רמת הסחירות פחות או יותר לאחר 3 שנים מהיום.

חיפשתי גם טויוטה יאריס חדשה,אבל הבנתי שהיא רובוטית אז ירדתי מהעניין.

אם יש למישהו תובנות בענייון,או המלצות אחרות אשמח לשמוע.

הדגש הוא על אוטומט,ועל מנוע עם נפח של 1400 סמ"ק ומעלה שיסחוב את הנסיעות האלה.

פורסם

שתיהן נחשבות מכוניות אמינות בסך הכול,

בק"מ כאלו עם טיפול נכון ונהיגה רגועה הרכבים יפגינו אמינות טובה.

אם מדובר ברכבים יוצאי השכרה או ליסינג שנשחטו, יש מצב שבמשמרת שלך תצטרך לשפץ גיר וכו'.

ככה או ככה, גם אם תקנה אחת עם 30 אלף ק"מ היום, לקנות רכב בן 6 עם 120 אלף ק"מ זה לא שוס, תהיה בטוח שיהיו רכבים יותר שמורים ועם פחות ק"מ.

נכון שהבלאי שלך נמוך בנסיעות בינעירוניות, אבל אנשים בארץ נלחצים מק"מ גבוה.

בתקציב הזה הייתי הולך על סופר מיני ידנית חדשה, תחסוך לך הרבה כסף בדלק, יותר קל למצוא מקום חניה וגם תסע באוטו חדש בלי דאגות מיותרות לגביי מכלולים שיחזיקו 150 אלף ק"מ או לא.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני חושב שהכיוון שלך צריך להיות רכב סופר מיני בן שנה שספג ירידת ערך לא קטנה. יש כאלה.

נראה לי שכדאי לך להתמקד ביונדאי I20 או סוזוקי סוויפט. ככה לפחות התקציב שלך יאפשר לך לקנות רכב חדיש יותר עם פחות ק"מ, כדי שלא תמצא את עצמך מוכר נבלה בעוד 3 שנים.

פורסם

ככה או ככה, גם אם תקנה אחת עם 30 אלף ק"מ היום, לקנות רכב בן 6 עם 120 אלף ק"מ זה לא שוס, תהיה בטוח שיהיו רכבים יותר שמורים ועם פחות ק"מ.

.

רכב בן 6 עם 120K נחשב מציאה אמיתית ככה שאני לא יודע על מה אתה מדבר.

כמות הרכבים הפרטיים במדינה הולכת ופוחתת וכיום 80% מהקטגוריה של המשפחתיות מקורן בליסינג או השכרה - ואתה יודע בדיוק מה כמות הק"מ שעושים שם.

פורסם

אם נלך רחוק, ונניח שההורים שלי היו מחזיקים את הi30CW למשך 5-6 שנים ולא למשך 3 שנים,

היית מקבל רכב משפחתי, יד ראשונה (פרטית כמובן) עם 60-70 אלף ק"מ.

תהיה בטוח שיש עוד רכבים כאלו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הבחור רוצה 1400 ומעלה אוטומטית ואתם דוחפים לו סופר מיני ידנית?

שני הרכבים יהיו אמינים גם ב 200 אלף ק"מ, אבל לגבי הסחירות, כדאי שתקנה עכשיו רכב עם קילומטראז נמוך ע"מ שיתאזן.

בשנתיים שלוש האחרונות יש תופעת עדר לכיוון ה I30, אבל בראייה לטווח ארוך למאזדה יש סבירות גבוהה יותר לשמור על ערכה.

• תוכן חדש...