Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מוכר רכב ישן, האם כדאי לעשות זיכרון דברים,

שמחר לא יקרה משהו לרכב ויבואו אליי בטענות?

ראו את האוטו, נסעו עליו, גם האישה וגם הבעל רוצים את האוטו, יום חמישי אנחנו עושים העברת בעלות,

בכל זאת זה רכב ישן, אני מפחד שעוד שבוע , שבועיים, חודש. שנה, הוא הם יבואו ויגידו שזה לא טוב וזה לא טוב וצריך את זה להחליף ועבודתה עלינו

נגיד ואני לא עושה כי הם לא ממש רוצים לעשות כי זה כסף קטן,

3000 שקל

האם הם יכולים לבוא אליי בטענות אחרי העברת בעלות?

פורסם

בוודאי שכדאי לעשות זכרון דברים

תוריד יש נסחים דיי רגילים

מצד אחד אתה חותם שקיבלת תשלום מלא מצד שני הם בדקו את הרכב וכו...

וכמובן השעה המדוייקת שבה הרכב עבר ממך אליהם

הרי הם לא ירצו לספוג את דוח החניה/מהירות וכו... שביצעת בדרך לסניף הדואר וכמובן ההפך גם כן נכון.

פורסם

כל "מסמך" שהוא מספיק מסויים = הסכם.

אין דבר כזה "זכרון דברים".

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

דוחות זה לא מה שמפריע לי, רואים את השעה שקיבלו את הדוח ומשווים את זה לשעה של העברת בעלות

השאלה היא שעוד x זמן הם לא יבואו אליי אחרי שהם נסעו והשתמשו ברכב בטענות שהם רוצים לחזור בהם כי יש תקלות

נגיד ולא עשינו הסכם או משהו, הם יכולים לבוא אליי בטענות שהרכב לא טוב?

למרות שהם בדקו אותו כמו שצריך

פורסם
דוחות זה לא מה שמפריע לי, רואים את השעה שקיבלו את הדוח ומשווים את זה לשעה של העברת בעלות

השאלה היא שעוד x זמן הם לא יבואו אליי אחרי שהם נסעו והשתמשו ברכב בטענות שהם רוצים לחזור בהם כי יש תקלות

אכן ממליץ לך לערוך הסכם.

ציין במפורש שמדובר ברכב ישן. ציין שהרוכשים בדקו אותו לשביעות רצונם. כתוב שהם מצהירים שאין להם טענות ולא יהיו להם טענות,גם במקרה של ליקויים שיתגלו ברכב. ציין שהרכב נמכר לשימוש/פירוק.......

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

תחתים אותם במעמד העברת הבעלות שהם בדקו את הרכב ומצאו אותו לשביעות רצונם ושאאאאבת שלום!

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

תודה רבה אני ידרוש שהם יחתמו על שקיבלתי את הכסף , שהם בדקו את האוטו ומצאו אותו לשביעות רצונם, ומחתימה הסכם זזה כל הדוחות זה שלהם

תודה

פורסם

יש קשר חלקי בלבד בין ביצוע שינוי רישום הבעלות לבין מסירת הרכב בפועל.

פורסם

תודה רבה אני ידרוש שהם יחתמו על שקיבלתי את הכסף , שהם בדקו את האוטו ומצאו אותו לשביעות רצונם, ומחתימה הסכם זזה כל הדוחות זה שלהם

תודה

פורסם

תודה

תמצא זכרון דברים מוכן באינטרנט , הוא מכיל עוד פרטים כגון שהקונה בדק מספר מנוע ושלדה , שאתה מתחייב שהרכב לא מעוקל משועבד וכו ... מד אוץ ....

ועוד ועוד דברים שבעתיד יכולים לחלץ אותך מצרות פוטנציאליות.

• תוכן חדש...