Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור השעונים הזערורי

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 12 שעות, saar5555 כתב:

אם אתה בסדר עם שעוני קסיו ב400 או 500 שקל,

יש באמאזון, ולא רק, שעוני קאסיו סולאריים, דיגיטליים.

אצלי זה הדיילי. עובד מצוין כבר כמה שנים. 

דווקא חשבתי על סיטיזן סולארי ובדקתי כמה דגמים שהיו במבצעים לא רעים , הבנתי שגם שעון סולארי צריך החלפת סוללה כל כמה שנים,

הבנתי גם ששעון מכאני אוטומטי צריך טיפול אחת לכמה שנים, מה שאף פעם לא עשיתי לאוריינט והחלטתי לתת לו צ'אנס 

נחמד לחזור לשעון בן יותר מ-40 (שזה בעצם השעון הראשון שקניתי לעצמי אחרי שעונים שקיבלתי במתנה בגיל צעיר יותר)

יש לי סייקו כרונוגרף קוארץ שגם הוא לא צעיר - כמעט 24 שנים וצריך כבר טיפול - יבוצע בהזדמנות קרובה ואז אוכל להחליף בין השעונים לפי מצב הרוח 😀

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, winner כתב:

הבנתי שגם שעון סולארי צריך החלפת סוללה כל כמה שנים,

לדעתי אם יש הרבה שנים שהשעון סוחב, וחוסך לי זמן והגעה לשען להחליף סוללה פעם בכמה זמן, זה משתלם.

מאוד נוח.

השעון האלה הם סוסי עבודה לדעתי. 

יש לי גם סיטיזן אקו-דרייב - לא הולך איתם.. 

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 6 שעות, winner כתב:

הבנתי שגם שעון סולארי צריך החלפת סוללה כל כמה שנים

להבנתי,  לפחות בדגמים מהשנים האחרונות אין כבר צורך כזה "כל כמה שנים".  בכל מקרה כשהסיטיזן שלי ידרוש החלפה כזו,  אחזור לדווח (אם אזכור ..).  בינתיים הוא כבר 3 וחצי שנים והסוללה עדיין טעונה לגמרי.

פורסם
בתאריך 23.9.2024 בשעה 18:39, tinoki כתב:

שלום חברים. התייעצות:

הדיילי שלי, ברייטלינג כרונומט מיכני אוטומטי, רכשתי אותו לפני 7 שנים כיד שניה, לאחרונה החל לפגר מעט. שלחתי אותו לטיפול תקופתי + תיקון אצל שען מומלץ. 800 שח. התקלה לא תוקנה.

חזרתי לשען באחריות - תיקן חלקית - פיגור של דקה בשבוע במקום 3 דק’.

חזרתי לשען באחריות - סידר את התקלה יותר מידי טוב - השעון ממהר.

כבר התחרטתי על הטיפול אבל יש אחריות - תיקון רביעי גרם לתופעה הראשונית  - פיגור קבוע.

מיואש מהשען (המומלץ!) ולא יודע איך לסדר את התקלה, רק בחברה ב 2000+ שח?

IMG-20171113-WA0012.jpg

אני צריך לשתף ששעון הטאג הויר הקוורץ! שלי היה מפגר מידי פעם. נתתי אותו לתיקון בתחילת 2023 אצל נתן מ"ביג בן" בירושלים. לקח 400 ש"ח על החלפת מנגנון. לקחתי אותו מהתיקון אולם הבעיה נשארה. נתן ניסה עוד כמה פעמים להחליף מנגנון וכל פעם הבעיה חזרה. בנתיים נתן חלה ועזב את החנות לצמיתות, אולם עדיין המשיך לנסות לתקן את השעון שלי. בחנות החליף אותו בחור צעיר יותר.

אני התייאשתי מהשעון וקניתי בנתיים סייקו קוורץ סולארי (מובטחת פעולה ל10 שנים לפחות) ומרוצה מאוד.

רציתי לאסוף את שעון הטאג כמזכרת מתה מהחנות אולם נתן והמחליף שלו אמרו לי שהם שלחו את השעון לחברה. אמרתי שאני לא מעוניין להשקיע עוד כסף בשעון מאחר ואני לא מתכוון עוד להשתמש בו. אולם הם אמרו לי, אתה שילמת ותקבל שעון מתוקן בלי להוסיף שקל. ובאמת אחרי עוד חצי שנה, ועוד חודשיים עד שהבחור חזר ממילואים במלחמה, קיבלתי את שעון הטאג מתוקן על ידי החברה בלי להוסיף שקל. מאז הוא ממשיך לעבוד בלי לפגר. 

מדהים איך נתן החולה התעקש לעמוד במילה שלו!

גם את אילן פרל אני חייב לציין לטובה אחרי שסירב לקחת כסף עבור החלפת סוללה בG-shock של הבן החייל שלי, עבודה שלוקחים עליה ברגיל יותר מ100 ש"ח.

• אהבתי 5

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

למה 100 שקל על החלפת סוללה? האם כולל החלפת גומיה ואיטום מחדש?

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

שילמתי השבוע 280 ש״ח להחלפת סוללה ואיטום של 3 שעונים, המחיר טיפה שונה לשעונים שונים. מחירי חיפה, סביר שבמרכז יותר יקר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 29.8.2023 בשעה 15:21, tinoki כתב:

מציע את שלי למכירה:

ברייטלינג כרונומט K13050 קוטר 40 מ"מ כחדש. זהב מלא 18K בתוספת 1.25 קאראט יהלומים GH נקיים ויפים על הבאזל. ללא שריטות. מעל 210 גרם - אחד משעוני הזהב הכבדים הקיימים בשוק. ללא ניירות. מחיר מקורי כחדש 39900$, מבקש 21000$

נלבש לעיתים רחוקות.

20220907_151224.jpg

20220907_151858.jpg

20220907_151514.jpg

מקפיץ.

רק לעדכן כי יש מעט שריטות + קילוף קטן על הכתר (הכתר מקורי אך איננו מזהב מלא).

עדכון מחיר ל: 19 אלף דולר.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 24.9.2024 בשעה 07:50, winner כתב:

דווקא חשבתי על סיטיזן סולארי ובדקתי כמה דגמים שהיו במבצעים לא רעים , הבנתי שגם שעון סולארי צריך החלפת סוללה כל כמה שנים,

לדעתי זה לפחות כל 10-15 שנה, ואף יותר.  לשעון סולארי יש יתרון ענק מול שעון שכל שנתיים שלוש מצריך החלפת סוללה. 

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שעון סולרי חצי מודרני (כבר המון שנים) לא זקוק להחלפת סוללות, בטח לא כל 10 או 15 שנים.

פורסם

לפי זאפ האדיפיס המקורי נכנסים בתקציבך, חלקם עם עודף. כמובן שצריך למצוא שעון לטעמך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...