Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

העבודה שולחת אותי ככה"נ לביקור של שבוע ביונדאי-לנד, ולפני שאני הולך לחפש מידע באתרים זניחים כמו גוגל וטריפאדווייזר חשבתי להתייעץ איתכם. אשמח לשמוע מאנשים שביקרו שם (או סתם יודעים) אם יש דגשים כלשהם או דברים מיוחדים שכדאי לקחת בחשבון לקראת הנסיעה.

בעקרון אני אהיה בליווי הקולגות המקומיים, מלון-משרד-מלון ואולי אטייל קצת ברגל ברדיוס של קילומטר משם. לא מתכנן לשכור רכב ולא יהיה זמן לבילויים, אם כי קצת שופינג אולי יתאפשר. (יש משהו ששווה לקנות שם?)

המלצות למה לאכול/מה לעשות/מה לצלם תתקבלנה בברכה, כמו גם מה לעזאזל אפשר לעשות בטיסה ישירה של עשר שעות. (פעם ראשונה אצלי)

בתודה מראש.

Psy-Gangnam-Style-008.jpg

פורסם

לגבי הטיסה, קח לפטופ/טאבלט ותנסה להזמין מקום שיש בו שקע. לפעמים השקע קיים אבל מוחבא באזור יצירתי כמו למשל אי שם מתחת למושב במקום לחלוטין בלתי נראה לעין. את המושבים הרלוונטיים תוכל לבדוק כאן: http://www.seatguru.com/

ועוד דבר קטן. אל תצפין יותר מדי :lol:

פורסם

לא חסר מה לעשות בסיאול, אבל אני מציע שתיזהר מהקולגות שלך שם.

הם יוציאו אותך לארוחות אחרי יום העבודה, ויש להם נטיה לשחק משחקי שתיה שיגמרו אותך ליומיים. יום אחרי יום. הם אגב בסדר גמור עם זה, מגיעים לעבודה למחרת כמו חדשים.

אם הפגישות בדרג גבוה מספיק, סיכוי טוב לכל מיני עובדות מין שתצטרפנה אליכם לפינוקים תוך כדי הארוחה. .

מבחינת אוכל, מרק צבים הוא דבר שיש סיכוי טוב שהם יתבקשו שתנסה, אז תהיה מוכן. גגל על צ'ואו-טאנג ומרק תמנון קוריאני בהם המרכיב העיקרי מוגש חי.

אזהרה אחרונה, חריף אצלם זה חריף.

אחת האומות המוזרות בעולם, אבל כיף גדול אם זורמים איתם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
...

אם הפגישות בדרג גבוה מספיק, סיכוי טוב לכל מיני עובדות מין שתצטרפנה אליכם לפינוקים תוך כדי הארוחה.

...

זה הקוריאני היחידי שאני מכיר, גם הוא אהב מאוד את בנות המין היפה.

פורסם

אומה מאוד אכזרית. ראית 7 צעדים?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
מציע שתיזהר מהקולגות שלך שם.

הם יוציאו אותך לארוחות אחרי יום העבודה, ויש להם נטיה לשחק משחקי שתיה שיגמרו אותך ליומיים.

אם הפגישות בדרג גבוה מספיק, סיכוי טוב לכל מיני עובדות מין שתצטרפנה אליכם לפינוקים תוך כדי הארוחה.

תודה על ההתייחסות העניינית.

ממה שהבנתי מעמיתיי הישראלים שהיו שם, אכן יש לצפות לכל התופעות אותן ציינת.

אני כבר הספקתי לשחק בכל המשחקים האלה באירופה ולכן בסיבוב הנוכחי מתכנן לשמור על דיסטנס.

בכל אופן, אם יהיה משהו מעניין בתחום הזה - אדווח בצירוף תמונות וסרטונים. (ישראלי אמיתי או לא?)

זה קצת... אכזרי?

לא יותר אכזרי מהדג ההוא שמגישים ביפן חי עם הסושי אחרי שחתכו ממנו את הפילה. הגיון מקומי כנראה.

פורסם

לא יותר אכזרי מהדג ההוא שמגישים ביפן חי עם הסושי אחרי שחתכו ממנו את הפילה. הגיון מקומי כנראה.

נשמע מעניין, איפה ראית את זה?

פורסם

בעיקר כדי להגיע לפואנטה, לסיים מהר את התגובות של "אמאל'ה זה אכזרי" ולחזור לנושא הדיון.

כן, זה אכזרי --> אכזריות היא עניין של גיאוגרפיה, היה על זה שרשור פעם --> יאללה, נקסט.

• תוכן חדש...