Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פשוט אומר להם אחרי חמש שניות, תודה לא מעוניין. בדרך כלל הם אומרים תודה ויום טוב ומנתקים.

אם הם ממשיכים, אני אומר שוב, לא מעוניין ומנתק. בדרך כלל זה עובד טוב, ולא חוזרים אליי

הכי קרציות זה סלקום ויס. את יס לשמחתי שכנעתי שאין סיכוימכרגע שאנחנו חוזרים אליהם,

סלקום ממשיכים מידי פעם לנסות. גם אם הם יהיו ספק הסלולר היחידי במדינה אני לא חוזר אליהם.

פורסם

א) מגדיר בטלפון ניתוק אוטומטי למספרים חסויים (יש כזה מובנה בסמסונג). אם מתקשרים מכזה, יש צליל כאילו יש תקלה ברשת, היות והשיחה מנותקת לפני שמגיעים לתא קולי. הורים/חברים/בוס יודעים שאני לא עונה לחסוי, אז לא מתקשרים מכזה.

ב) לאלה שמתקשרים לא מחסוי, אומר יפה "תודה, לא מעוניין", ומנתק לפני שמספיקים להכניס מילה. מוסיף את המספר גם כן לרשימת ה-reject list.

סמארטפון זה לא רק למשחקים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תלוי ביום ובתגובה של הנציג.

מסתבר שנציגות רוסיות הרבה יותר אגרסיביות ולכן מקבלות תגובות הרבה יותר עצבניות.

תגובות שזכורות לי:

1. הסבר יפה שלא מעוניין וניתוק

2. מסביר שקיימת אצלי תוכנית שאני יודע שאי אפשר להתחרות איתה ואז הם אוטומטית מנתקים

3. דרישה לדעת מאיפה הם בכלל השיגו את המספר שלי, אם בחיים לא הייתי מנוי שלהם.

4. כשקולט שהם משקרים, שורף אותם על השקר(ד"א, קרה לי לפני יומיים והנציגה החוצפנית עוד התקשרה אלי שוב כדי לאיים שהשיחות האלה ימשיכו כל יום).

פורסם

יש לי סלידה גדולה מסלקום ופלאפון, האמת היא שהשיחות שאני מקבל מהחברות האלה דיי נדירות, פעם בחצי שנה בערך.

תמיד אני נוהג אותו דבר:

"סלקום? תקשיבי, גם אם תביאי לי עכשיו אייפון 5 בחינם, שיחות בחינם, אותך בחינם, אני לא חוזר לסלקום".

זה דיי סוגר את העסק.

פורסם

אצלי אין כמעט בעיה של נציגי מכירות, יותר מטרידים אותי כל מיני סקרים, ויש גם כמה גופים שעדיין לא יודעים שהם עלולים להתבע על שיחות אוטומטיות.

מכל מקום - נציג מכירות או סוקר שמתקשר אלי יעול לזכות בשתי תגובות - אם אני במצב רוח טוב אנימשמיע את המילים "לא מעוניין" וטורק את הטלפון. אם עלתה הג'נאנה הנוהל מקוצר, אין מילים. לעומת זאת כאשר הרוח נחה עלי ואיזה אוטומט מתקשר אני חוזר לוחץ על ה-9 עד שהאצבע כואבת או סתם נמאס - כך ההודעה ממוחזרת - ושהטיפש שמריץ את האוטומט ישלם!

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

השיטה שלי היא להגיד להם שכבר עשיתי מנוי אצלהם, ולהיות מופתע מזה שהם מחייגים, בדר"כ זה עוזר.

הבעיה החדשה אצלי, זה שמציקים לי הרבה בזמן האחרון מאיזה מוסד דתי שמציע ישועות..יש למישהו פיתרון?

פורסם

סינון מספרים חסויים זו השיטה היעילה ביותר. כמו שהזכירו: סמסונג יודע לסנן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ניר - די לשחק אותה גבר,אם היא הייתה באה אליך עם אייפון חינם וחבילה כוללת,ועצמה לא לובשת יותר מדי - היית חוטף לה את העט מהכיס וממשיך בעניינים אחרים ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני אומר להם "עם הניסיון שהיה לי עם החברה שלכם, אין מצב שאני חוזר לשם"

אגב, אני אומר את זה לכל חברת תקשורת שמתקשרת.

במקרה של הוט, 013 או 012 אני גם מספר להם בפרטי פרטים מה הייתה הבעיה ואיך הם גרמו לי לעוף מהארץ. בסוף מרוב תסכול הן אומרות לי "אני מבינה שאתה לא תהיה לקוח שלנו" ומבקשות לסיים את השיחה.

רק פעם אחת עניתי ככה:

http://www.youtube.com/watch?v=QRh1CMC3OVw דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

אני חושב שהנפילה על נציגת בזק בקישור המצורף של פות"ש קצת לא לעניין. בסופו של דבר הנציג הוא מעין בובת "קצה" שמקבל טלפונים על מנת להתקשר אליהם ולהביא תוצאות, על מנת להכניס כסף הבייתה. זה שמטרידים אתכם זה לא אשמתם של הנציגים שמקבלים את הטלפונים שלכם ומתקשרים, אלא אשמתה של החברה שלא מנהלת מנגנונים שמספרים לא יעלו יותר מדי פעמים או שהחברה בכוונה עושה את זה. בסופו של דבר אין כל כך מה לעשות אל מול ההצקות האלה לצערכם, אבל אני בטוח שהפתרון הוא לא לגרום לנציגה לחכות על הקו כמו מטומטמת כשהיא לא זאת שאשמה בכלל. זה להשפיל ולהעניש את השליח.

פורסם

וואללה, כמעט חצי שנה עם סמסונג ועוד לא הפעלתי חסימה של מספרים חסויים... :brickwall::drinking:

בוצע.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כששוב התקשרו אלי מחברת הוט, הציעו איזה מסלול בקו הטלפון הביתי עם 3500 דקות בחודש ועוד כמה תוספות שאני לא מבין בהן,

שיכנועים מצד הנציגה עד כמה זה משתלם וש"אתה לא משלם כלום ומקבל טלפון", עניתי לה: "אני נורא בודד, אין לי בכלל למי להתקשר עם כל הדקות האלו שהצעת לי". לא ידעה מה להגיד, מאז כבר כמה חודשים שאין שיחות מהוט.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
4. כשקולט שהם משקרים, שורף אותם על השקר(ד"א, קרה לי לפני יומיים והנציגה החוצפנית עוד התקשרה אלי שוב כדי לאיים שהשיחות האלה ימשיכו כל יום).

:shock: :shock:

זה לא פלילי?

פורסם
וואללה, כמעט חצי שנה עם סמסונג ועוד לא הפעלתי חסימה של מספרים חסויים... :brickwall::drinking:

בוצע.

ואם תתקשר אליך הראלה ממפעל הפיס ? ואז - מה ?

תגידו, אתם לא חושבים ששיחה לא מזוהה יכולה להיות מספיק חשובה ע"מ שתענו לה ?

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...