Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השיטה שלי מאד פשוטה ואפקטיבית.

הנציג תמיד ולעולם, יפתח את השיחה ב- "מה שלומך"?

ובכן, אני אומר לו מה שלומי.

אני מיד מספר לו בשיא הרצינות והטבעיות על כל הבעיות שלי, ומנסה בעיקר לפרט על בעיותיי הבריאותיות (תודה לאל - מצוצות מן האצבע): מה כואב לי, מה יוצא לי מאיפה וגם משדל אותו או אותה לייעץ לי: האם לפנות קודם לרופא המשפחה, או אולי לעקוף אותו וללכת ישירות לפרוקטולוג או מה-שזה-לא-יהיה וכו'. אני מספר גם שהכלב משלשל לאחרונה מים חומים, הוא עושה זאת בד"כ על הכרית שלי ואם יש לו או לה רעיון איך להתמודד עם זה. מיד וללא שהות לתת לנציג לנשום יותר מדי אני מספר איך נפלתי במדרגות, על בעיות הזיכרון שלי, בעיית הגזים, סבתא שלי התחתנה עם פרסי וכו'.

זהו.

זה תמיד עובד.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

072, 073 וכדומה זה היום קידומת רגילה לכל דבר והרבה חברות משתמשות בו. לנו במשרד יש

קידומת 073 ולעוד הרבה אנשים שאני מכיר יש כזו קידומת.

הכי טוב זה אחרי המשפט הראשון של הנציג, להגיד יפה ובהחלטיות: ״ תודה, לא מעוניין!״. בדרך כלל

זה מסתיים בשלב זה, שהנציג אומר אוקיי תודה ומנתק, אבל אם הוא מתעקש וממשיך אומרים שוב

תודה, לא מעוניין ומנתקים. פשוט מאוד, מנומס, ואחרי פעמיים שעושים את זה, זה הופך להרגל :-)

פורסם

עם נציגים ניתן להתמודד. יש לי הצפה של שיחות מוקלטות לעתים מספר פעמים בשבוע: כביכול סקר- שרוצה לשווק: סקר קופות חולים, משרד החינוך ורבנים קדושים. העניין מטריד ממש בגלל התכיפות. מה עושים? לא בתאוריה, בפועל.

פורסם

בפועל? מצרפים לרשימת המספרים החסומים

באנדרויד 4.0 ומעלה. מקטין באופן משמעותי.

לא יודע איך זה עובד באייפון,

מן הסתם יש שם אותו דבר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

שיטה שלי שעובדת ב-100% מהמקרים:

אני אומר לנציג שאני עובד בחברה המתחרה - ומקבל את השירות/מוצר בחינם.

הנציגים השקרנים והחרטטנים שבינהם מציעים להעביר את "ההטבה" לבין משפחה,

אבל מה לעשות שכל המשפחה והחברים כבר קיבלו הטבת חינם ממני.

ונציג שאומר שזה לא יכול להיות - או שאני אומר "ככה זה, ושיהיה לך יום טוב" או שאם הוא תופס אותי באמצע פקק אני משכנע אותו לעבור לעבוד בחברה המתחרה :twisted:

• תוכן חדש...