Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אילו כללים יש ברכב שלכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נזכרתי בעוד משהו, שונא אנשים שמשחקים לי יותר מדי בחלון החשמלי של צד הנוסע, מעלים, מורידים, אחרי זה קר להם, מעלים, אחרי זה חם להם, מורידים. רבאק, הרסתם לי ת'מנגנון.

• תגובות 173
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

1. תחגור.

2. תחזיק חזק.

3. man up ותפסיק לצעוק.

:-P

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
וכנראה גם לא הרבה חברים... לא מזיזים את הכיסא?!

יש מספיק חברים. וכן, לא מזיזים את הכיסא. הרכב משמש בעיקר את אימי ואת אבי שסדרו את הכסאות שיתאימו להם. תאמין לי שאם הכסא מוזז מספיק, ואם הוא מספיק נוח גם לבחורה בגובה 1.65 וגם לחבר בגובה 1.98, אז גם לחבר בגובה 1.80 הוא יהיה מספיק נוח.

זה סתם מפגר כל הזמן לשנות שיתאים להגדרות של כל אדם באופן אישי.

פורסם

^

תגדיר סדר, שיהיו אחידים או שיהיו מכוונים למקום מסיים (אליך\לגג וגו) ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
ברור, כולם באותה זווית.

בדיוק.

האמת אם הייתי צריך להוציא שלט מה מותר ומה אסור ברכב שלי ,האוטו היה נראה כמו בסיס צבאי 8)

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם
כמו כולם:

- לא מעשנים (התברכתי בעובדה שרוב החברים שלי לא מעשנים, גם אלא שכן לא מעשנים אצלי באוטו בכל מקרה)

- לא אוכלים, לשתות אפשר רק כשהשתייה בבקבוק או פחית (כשבסוף השתיה תהיה במחזיק כוסות, ותישלך לפח כלשהו בחוץ)

- אין לי פח באוטו והסיבה פשוטה, בסיבובים הוא יזרק לצדדים וכל הזבל שבתוכו ישפך בכל האוטו וממש לא בא לי.

- אסור לטרוק דלתות כמובן, זה כבר הגיע למצב שבקניונים אני בעצמי יוצא מהאוטו ופותח לשומר את הדלת.

- רגלים על הדש וכל היוצא בזה.. אני אפילו לא מזכיר כי זה ברור מאליו שיש איסור מוחלט בעניין.

גם משהו אחר, אני ממש שונא שהאוטו שלי מלא אנשים, כלומר שיש 3 נוסעים במושב האחורי.

גם כי תמיד יש את המטומטם שלא מודע לפתחי איוורור המרכזיים ופשוט דורך עליהם (כמובן שאני מעיר אבל כמה אפשר)

וגם באף אוטו המושב האחורי לא יהיה מרווח ל3 אנשים בוגרים שלא ממש קטנים 8)

(נבדק בA6, ביואיק לה קרוס, אימפלה, ומרצדס S קלאס)

סתם לידע כללי - לפי החוק, חובה שיהיה פח אשפה ברכב. יכולים לתת לך דו"ח על זה ולהכשיל אותך בטסט (לא שזה קורה, אבל אפשרי).

ולעניין הפח המתהפך - יש לזה פתרון פשוט ואלגנטי - מדביקים סקוץ' על הכנפונים של הפח ואז הוא נצמד לשטיח השעיר בכוח

כזה שגם בסיבוב של 1.5G הוא לא מתהפך. בדוק :-)

ולמי שדואג שהפח עצמו יתלכלך - אפשר פשוט להלביש שקית קטנה בתוך הפח, וכשהיא מתמלאת בג'יפה פשוט לשלוף ולזרוק.

השקיות של YELLOW מעולות למטרה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

הרוב המוחלט כבר נאמר -

1. חגורות.

2. אין רגליים על הדשבורד/כסאות.

3. אין כוונון של המושב/הגה.

4. אין עישון.

5. אפשר לאכול, רק רצוי מאוד שזה לא יהיה בורקס.

6. שומעים אך ורק את מה שאני אוהב, וזה לבטח לא רדיו. גיליתי לאחרונה קצת יותר אמפטיה וגמישות כלפי יתר הנוסעים, אז ציידתי את הרכב בשלושה זוגות של אוזניות מטווחים למי שבאמת סובל. In ear לא מספיק הגייני.

7. מזגן. כי אין דרך אחרת.

8. אין טריקת דלתות (שזה, באמת ובתמים, יכול להביא לי את הח'פפע).

ול Elantra05, אתה לא לבד. אוסיף לזה את הנורות של מתגי ה A/C ומחזור האוויר שחייבות להיות דלוקות. זה תורם לסימטריית התאורה של הקונסולה.

פורסם
יש מספיק חברים. וכן, לא מזיזים את הכיסא. הרכב משמש בעיקר את אימי ואת אבי שסדרו את הכסאות שיתאימו להם. תאמין לי שאם הכסא מוזז מספיק, ואם הוא מספיק נוח גם לבחורה בגובה 1.65 וגם לחבר בגובה 1.98, אז גם לחבר בגובה 1.80 הוא יהיה מספיק נוח.

זה סתם מפגר כל הזמן לשנות שיתאים להגדרות של כל אדם באופן אישי.

אמנם לדעתי יש כאן הרבה חבר'ה שהגזימו, אבל אתה קבעת רף חדש לטעמי. לא זוכר מתי התיישבתי ברכב, בין אם כנהג או כנוסע ולא כיוונתי לי את המושב לנוחות מקסימלית. אין כזה דבר כיוונון שמתאים לכולם.

כנוסע עוד איכשהו אפשר להחליק את זה, אבל כנהג אין דבר כזה לא לכוון מושב באופן אופטימלי. אין שום צ'אנס שהמושב ברכבכם מתאים גם לאימך, גם לאביך וגם לך. לפחות אחד מכם נוהג בצורה מסוכנת.

אצלי ברכב הכל הולך, תחת הכלל "שברת שילמת לכלכת ניקית". הוא עלה לי מספיק כסף כדי שארגיש חופשי לעשות כל מה שבא לי בתוכו, ואנשים שאני מסיע בו זכאים להנות ממנו כמוני.

רק על דבר אחד אני מעיר - התערבות פולשנית במוזיקה. מצד שני זה אותו דבר אצלי בבית, במרחב הפרטי שלי רק אני מחליט על מוזיקה (כמובן מתחשב בנוסעים/אורחים), וביתר חומרה - רק אני רשאי להפסיק שיר באמצע.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אין לנו פח באוטו מעל 15 שנה בערך והכל בסדר.

-פעם מישהי שמה לי רגליים עם עקבים על הדאש-בורד, הורדתי אותה באיילון בשוליים ליד מחלף ראשון לציון. מאז לא דיברנו..

עוד מקרה, נדפקתי והייתי צריך לאסוף חברה (ממש מציקה) של ידידה שלי. היא שפכה לי את כל תכולת התיק שלה על הדש-בורד, אמרתי לה שזה יפול ומפריע לי. לא מקשיבה. יצאתי מהמקום חזק מהרגיל והכל עף לה לתוך הפנים. שוב היא שמה את הדברים על הדש!!! פעלתי בטכניקה אחרת הפעם. פתחתי חלון. פניה יחסית איטית והפלאפון שלה עף מהחלון :!: לא היה מאושר ממני... (הוא עדיין פעל לצערי...).

-חוגרים גם מאחור, היה פעם חבר עקשן שזלזל, הבאתי כזה ברקס שהוא דפק את השיניים במוטות של המשענות ראש ודימם מהשפה.

אמרתי שקפץ לי חתול לכביש. כולם היו בשוק. מאז כולם אצלי חוגרים גם מאחור.

-לא מעשנים, אוכלים ולא סוגרים דלתות חזק.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
1. תחגור.

2. תחזיק חזק.

3. man up ותפסיק לצעוק.

:-P

אצלי בעליות עם רכב עמוס סעיף 2 משתנה ל״ מי דוחף מאחור? :wink:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...