Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החץ זו סדרה כלכך אשפה

יש לך רובה צלפים? אני אפגע בך ראשון עם חץ

נראה כאילו לקחו אנשים מקורס דרמה דרג ז' ממקיף עירוני בערד.

בתור אחד שראה בערך כל סדרה שעולה לאויר, אין ממש הרבה המלצות, כל הסדרות ממוצעות מינוס.

אפשר להעביר את הזמן עם the following

ואם יש הרבה זמן להעביר אז גם bones.

כל שאר הדברים כבר המליצו פה, חלקם טובים יותר, חלקם פחות.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אף אחד לא ממליץ על מג׳יק סיטי?:shock:

אחת הסדרות הטובות שיצא לי לראות!

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם
מצטרף לשרשור אבל עם טוויסט - מחפש סדרות איכותיות אחרי שסיימנו את GoT ואת הומלנד ומאוד אהבנו.

התחלנו לראות ספרטקוס אבל לטעמי זה קצת אלים מדי.

מצד שני כן אוהבים לראות ציצים.

אז איזה סדרה יש עם עלילה מותחת, לא יותר מדי אלימות וגועל, וכמה שיותר סקס? :roll:

ממליץ לך להמשיך..אין לך מושג עד כמה זה נהיה טוב :)

כמובן יש את המצונזר ששידרו ביס, אבל הסדרה הזו זו הסדרה שנעשתה הכי טוב בתור סדרת ימי ביניים וכדומה.

עלילה מצויינת ומשחק מעולה, ממליץ ממליץ...

כשתגיע לפרק האחרון אתה לא תשים לב שנגמרה הסדרה, לי לפחות יש טעם של עוד!

Opel Adam S 2017

פורסם

סוף סוף מצאתי זמן לבדוק כמה סדרות חדשות:

A gifted man - נראה מעניין, שחקן ראשי איכותי במיוחד, שווה המשך הורדה.

Perception, Chicago Fire - בזבוז זמן ומחזור של סדרות ישנות שכבר ראינו.

Mr. Sunshine - לא הבנתי מה הם ניסו לעשות, אבל יצא לא מצחיק ולא מקורי.

מקווה להספיק מחר את הפרק הראשון של Pan-Am ואולי גם של Magic City.

פורסם

Blue Mountain state - סדרת קולג' קלילה

Alcatraz - סדרה מאוד טובה לדעתי הבעיה שהחליטו להוריד אותה אחרי עונה אחת ואז תישאר במתח ;)

chuck - סדרה מעולה בת חמש עונות שמדברת על חנון שחייו משתנים ברגע שחבר מהעבר שנמצא ב- CIA יוצר איתו קשר.

game of thrones - משחקי הכס , אם עוד לא ראית רוץ לראות.

hawaii five-0 - סדרה טובה של שוטרים וכו'

ncis LA - אותו סגנון כמו זו שמעל ויש אפילו קטע או שניים שהם משתלבים ביניהם...

homeland שכבר המליצו פה

House - אחת הסדרות היותר טובות שיצא לי לראות, במיוד אם אתה אחד שאוהב סדרות על בתי חולים

supernatural - אחלה סדרת מדע בדיוני.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

לעזאזל אתכם, בגללכם הורדתי עכשיו את העונה הראשונה של person of interest, castle, suits, arrow ו-chuck. אני אשכרה מקווה שרובן לא טובות, כי יש לי עוד איזה מיליון פרקים של סדרות אחרות שעוד לא הספקתי לראות.

בלי קשר, לא מבין את ההתלהבות העצומה מספרטקוס. נכון, זאת סדרת ציצים ושפריצים (של דם) קלאסית, אבל לא איזה מוצר איכות. סתם הרבה פאתוס מוגזם.

בכל אופן, המלצה להמנע. לא יודע ממי קיבלתי את ההמלצה ל-girls, שזו סדרה שעל פניה לא אמורה לעניין אותי (ולא, אל תגידו שהעובדה שיש שם ציצים אמורה לשנות משהו. לא במקרה הזה...). היא פשוט זכתה להמון שבחים, משום מה. ההתרשמות שלי היא שמדובר באיזה ניסיון (שלא ברור למה הצליח) של יוצרת הסדרה לעשות קצת כיף עם כל מיני סיטואציות מופרכות שהיא הגתה במוחה, שאין שום קשר לוגי בינן או מטרה בהצגתן, למעט הניסיון להראות כמה החיים שלה יותר מעניינים ממה שהם באמת. יותר מדי פעמים אתה מוצא את עצמך אומר "בשביל מה היה צריך את הסצנה הזאת" (אחרי עוד סצנת סקס לא נעימה לצפייה, או תגובה מביכה של אחת הדמויות), או סתם מתעצבן שאין שום הגיון או הסבר להתנהלות הלא ברורה של הדמויות. לפחות היא בטח צוחקת לעצמה כל הדרך אל הבנק...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא הייתה ולא תהיה סידרה כמו ספרטקוס. סצינות קרב ברמה של סרטי קולנוע ודיאלוגים מדהימים.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

^^

בדיוק המילים שבאתי להוציא מהפה על ספרטקוס.

העניין של הסקס וכו' זה העניין הפעוט שבסדרה, לא כולה סקס במשך שעה - SRONIS

העלילה והדרך שהיא ממומשת ע"י שחקנים גדולים לדעתי, פשוט עושה אותה מעולה ובכל צורה.

החל מאפקטים, משחק, השחקנים עצמם (למרות שלדעתי אנדי וויטפילד היה הכי מתאים מהעונה הראשונה עד שנפטר), התפאורה - הכל פשוט מעולה. מחזיר אותי הרבה פעמים לסרט 300 מה שכן האפקטים שם מאוד דומים ומשתפרים עם התקדמות העונות.

ממליץ לראות את הראשונה ואת GODS OF THE ARENA שהיא עונה בת 6 פרקים בלבד כמעין תקדימון לעונה הראשונה.

אה וברגע שתתחיל לראות SUITS אתה תמשיך עד העונה השניה :)

Opel Adam S 2017

פורסם

רק מצפייה בטריילר של SUITS, אני מבין למה היא מומלצת.

ARROW התחלתי לראות. סוג של סופרמן, ספיידרמן וכדומה... להעביר את הזמן.

תודה על ההמלצות. אציין שאת האוס ראיתי ושאר סדרות הרפואה הידועות.

Veni Vidi Vici

פורסם

אף אחד לא ציין את אמפריית הטיילת. תתביישו לכם.

כמו כן, בית הקלפים - דרמה פוליטית מצויינת לטעמי.

האמריקאים - על זוג מרגלים רוסי שהסתנן לאמריקה, בשנות ה80. סדרה ממוצעת, אבל סבבה.

פורסם
לא הייתה ולא תהיה סידרה כמו ספרטקוס. סצינות קרב ברמה של סרטי קולנוע ודיאלוגים מדהימים.

בהנחה ואתה בן 16, אני לגמרי יכול להבין אותך.

בהנחה ואתה לא - לא נראה לך שקצת הגזמת?

לא הייתה ולא תהיה? באמת? לא תהיה?

סצינות קרב ברמה של סרטי קולנוע? סרטי קולנוע כבר מזמן לא מהווים אמת מידה לכלום. יש סדרות שכתובות, מבוימות, משוחקות ואפילו מתוקצבות ברמה של של מיטב התוצרת ההוליוודית - ולמעלה מזה.

דיאלוגים מדהימים? באמת? כל מה שהשחקנים שם עושים זה לפלוט בפאתוס אמירות בסגנון "תמצא את ספרטקוס ותביא לי את הראש שלו!", "אני אנקום במי שהרג את אהובתי!" או "אני לא אתן לאף אחד לפגוע בך!". יש שם דרמה ועומק ברמה שילד בן 15 יכול לכתוב.

^^

בדיוק המילים שבאתי להוציא מהפה על ספרטקוס.

העניין של הסקס וכו' זה העניין הפעוט שבסדרה, לא כולה סקס במשך שעה - SRONIS

העלילה והדרך שהיא ממומשת ע"י שחקנים גדולים לדעתי, פשוט עושה אותה מעולה ובכל צורה.

החל מאפקטים, משחק, השחקנים עצמם (למרות שלדעתי אנדי וויטפילד היה הכי מתאים מהעונה הראשונה עד שנפטר), התפאורה - הכל פשוט מעולה. מחזיר אותי הרבה פעמים לסרט 300 מה שכן האפקטים שם מאוד דומים ומשתפרים עם התקדמות העונות.

ממליץ לראות את הראשונה ואת GODS OF THE ARENA שהיא עונה בת 6 פרקים בלבד כמעין תקדימון לעונה הראשונה.

העניין של הסקס הוא הפעוט בסדרה? באמת? אז תסביר לי בבקשה למה בחצי מהסצינות הגברים והנשים ערומים כמעט לגמרי - או לגמרי... למה המשרתים והמשרתות בארמונות עומדים תמיד ערומים? למה חצי מהסצינות מתרחשות באמבטיה כשגברים חשובים וחסונים (כולם נורא חסונים, שמת לב?) מדברים על עניינים חשובים בזמן שבחורות ערומות (תמיד הן ערומות) מלטפות אותם?

סורי, אבל הסדרה הזאת היא בדיוק ההתגלמות של ה"ציצים ושפריצים" (אני דורש זכויות יוצרים).

העלילה בנאלית להחריד - ספרטקוס הוא עבד שמנסה להחלץ בשביל להציל את אהובתו, בסוף הן נפגשים אבל היא מתה, הוא נשבע לנקום את מותה, הוא נוקם את מותה, די אנד. (עלי לציין שראיתי רק את שתי העונות הראשונות, בטח בשלישית זה נעשה הרבה יותר מתוחכם).

השחקנים טובים - בסדר, מקובל. אבל זה לא שנדרש מהם עומק או דינמיקה מתוחכמת מעבר ללעשות פרצוף עצוב כשקורה משהו רע, ולהיות מלאי תאוות נקם כשהם רוצים להרוג מישהו. נורא קשה לצרוח ולהרביץ...

האפקטים באמת טובים, אבל גם מוגזמים בעליל - השפריצים של הדם מוקצנים לגמרי והסגנון הזה עם הפילטר המיוחד, המריחות והסלואו מושן מתחיל לעייף אחרי כמה זמן.

אף אחד לא ציין את אמפריית הטיילת. תתביישו לכם.

תתבייש אתה שלא עברת על כל השרשור.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

הרבה מילים

כמה פרקים של ספרטקוס ראית?

דרך אגב, ההתנשאות המוזרה הזו והרמיזות להיותי בגיל כזה או אחר מיותרת לחלוטין ומעידה בעיקר על מי שפונה לכיוון כזה. להזכירך גם משחקי הכס שזוכה בהמון פרסים מבוססת על סידרת ספרים שבהן מוטיב חוזר הוא אנשים שרוצחים, אונסים ומחרבנים באופן גרפי, באימפריית הטיילת רואים המון ציצים ובאוז היה שבעה שטרונגולים חשופים בממוצע בכל פרק.

העלילה בנאלית להחריד - ספרטקוס הוא עבד שמנסה להחלץ בשביל להציל את אהובתו, בסוף הן נפגשים אבל היא מתה, הוא נשבע לנקום את מותה, הוא נוקם את מותה, די אנד

אוז : הרבה גברים בבית כלא. מדי פעם מזיינים אחד את השני, מדי פעם אונסים אחד את השני. די אנד.

אבודים : הרבה אנשים על אי בודד. יש איזה עשן מוזר שם. ועוד אנשים אחרים. די אנד.

תיקים באפילה : קונספירציות. די אנד.

אימפריית הטיילת : גנגסטרים. די אנד.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

תקרא את ההרבה מילים. התשובה שם.

ה"רמיזות" לא היו אישיות, תבדיל. אם אתה רוצה, אתה יכול לקרוא את זה כ" עבור מישהו בן 16..." , "אבל עבור מישהו שהוא לא בן 16"...

משחקי הכס היא דוגמא טובה - מדובר בסדרה עם עלילה הרבה יותר מקיפה ומתוחכמת (מבוססת על סדרת ספרים מצוינת), עם אפקטים, תפאורות וסצנות הרבה יותר מרשימות ועם שחקנים שאשכרה צריכים לשחק רוב הזמן. שם אלמנט העירום והסקס הוא באמת משני יחסית לעלילה, ומיועד לשרת מטרות אחרות למעט להלהיב בני 16 על ציצים ובנות 15 על השרירים של הלוחמים.

אימפריית הטיילת - כמו באמה הרוחנית הסופרנוס, לכל ציץ או מגע מיני יש שם מטרה מוגדרת שמשרתת את העלילה.

אוז - צודק, גם אותי זה די הגעיל :-P

אוז : הרבה גברים בבית כלא. מדי פעם מזיינים אחד את השני, מדי פעם אונסים אחד את השני. די אנד.

אבודים : הרבה אנשים על אי בודד. יש איזה עשן מוזר שם. ועוד אנשים אחרים. די אנד.

תיקים באפילה : קונספירציות. די אנד.

אימפריית הטיילת : גנגסטרים. די אנד.

אהבתי! בוא נמשיך:

דה קילינג: היה רצח. הנה הרוצח. די אנד.

24: משהו איום ונורא קורה בעולם. ג'ק באואר מציל את העולם. די אנד.

ברייקינג באד: וולטר חולה בסרטן. וולטר מכין סמים. וולטר עושה הרבה כסף. וולטר מנצח את הרעים. די אנד?

קליפורניקיישן: האנק עושה סקס, סמים וספרים. די אנד.

הפמליה: פיייייי יא-אללה איזה כיף להיות כוכב קולנוע בהוליווד. אוי, כבר לא כל כך כיף... רגע - שוב פעם כיף! די אנד.

הסמויה: יש רעים. יש שוטרים טובים. יש שוטרים רעים. יש האזנות סתר. כולם מפסידים בסוף. די אנד.

הסופרנוס: משפחת מאפייה עם בוס שהולך לפסיכולוגית. מסך שחור. די אנד.

עמוק באדמה: חייה ומותה של משפחת קברנים. די אנד.

המגן: שוטרים מושחתים הורסים לעצמם את החיים בזמן שהם נלחמים בפשע ובמקביל עוברים על החוק. די אנד.

איך פגשתי את אמא שלכם: שיפגוש כבר את אמא שלהם, כוסאוחתו. שמונה עונות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
תקרא את ההרבה מילים. התשובה שם.

אני מצטער, פשוט היה לי קשה להבחין בפרט המידע החשוב הזה מבעד לריח הורדים העולה מטון ההודעה 8)

אנא ספר לנו באילו סדרות איכותיות צפית על מנת שאוכל לתמצת אותן לשורה וחצי מגוחכת ואז אשאל אם סיימת גן חובה :shock:

• תוכן חדש...