Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מחיה את השרשור לטובת כמה המלצות שלא הוזכרו:

THE AMERICANS - סדרה מצוינת, זוג מרגלים רוסיים חיים בפרבר שקט של וושינגטון של שנות ה-80. מותח, דמויות אמינות, משחק משובח (במיוחד של קארי ראסל).

SHARELOCK - מיני סדרה בריטית (כל עונה כוללת 3 פרקים בני שעה וחצי) משובחת המחיה את עלילות שרלוק הולמס בימינו. נכתב ע"י סטיבן מופט הגאון (זיווגים הבריטית ודוקטור הו).

ג'קיל - כנ"ל לשרלוק, החיית סיפורו של ד"'ר ג'קיל ומיסטר הייד בימינו - מיני סדרה ששוה לראות רק בגלל המשחק המצויין של ג'יימס נסביט.

Game of thrones - טוב, זה לא חוכמה, הסדרה הכי מדוברת בשנה האחרונה (שדרך אגב, כמה שהיא מצוינת, עדיין לא מגיעה לקרסולי הספרים).

TRUE BLOOD - תיכף מתחילה העונה השישית.

חוץ מזה אציין רק שממש לא התחברתי לספרטקוס - אוסף סצינות של קרבות מדממים בהילוך איטי עם סצנות פורנו רך ובניהם דיאלוגים יומרניים שמנסים לחפות על החורים בעלילה (ראיתי רק את העונה הראשונה, אחרי שני פרקים בשניה פרשתי).

.We apologise for the inconvenience

פורסם

ובכן, זו סדרה ישנה קצת אבל עדיין טובה: coupling

סדרה ממש מצחיקה.

אני צפיתי בגרסא הבריטית, הבנתי שיש גם גרסא של ארה״ב.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
ובכן, זו סדרה ישנה קצת אבל עדיין טובה: coupling

סדרה ממש מצחיקה.

אני צפיתי בגרסא הבריטית, הבנתי שיש גם גרסא של ארה״ב.

מצטרף לגבי הגרסה הבריטית.

את גרסת ארה"ב איך שהוא האמריקאים הצליחו להרוס, למרות ששמרו על התסריט המקורי.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

למי שאהב את המגן, אני ממליץ על Sons of Anarchy, מאותם יוצרים. בקרוב עונה שישית.

Audi A3 Sportback עם כסאות תינוק מאחורה :wink:

• תוכן חדש...