Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר סיפרתי, ואפילו תמצתתי בעצמי.

ובגן חובה נשארתי שנתיים.

אגב, לא הייתה ולא תהיה סדרה כמו דודו מספר לגולו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אף אחד לא רואה פה SPARTACUS?

+1

אחת הסדרות הטובות ביותר שנוצרו- ראה ביקורות.

פשוט עצוב וחבל שזה בידיוק ניגמר :-(

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אני מצטער אבל ספרטקוס זו סדרה שטחית וצפויה, אני מסכים עם רוני בקטע הזה.

מה שכן, אני צפיתי בה, ונהניתי. אני לא אומר שהיא לא מהנה, אבל להגיד שזו יצירת מופת שדורשת מחשבה, ושאפשר לדון על מה שקורה בה בסלון ביום שישי? הצחקתם אותי.

אגב, תמיד קרע אותי מצחוק שבכל דיאלוג שני הם סוג של דיברו בצורה ספרותית-שירתית משהו, ואז דופקים באמצע המשפט "חתיכת מזדיין בן זונה" או משהו בסגנון. פשוט קורע :lol:

פורסם

למי שאוהב את ההומור הבריטי, ולפי דעתי כל סדרה שעשו לה רימייק הרבה יותר טובה במקור הבריטי

סתם דוגמאות:

המשרד

שיימלס - חסרי בושה,

הישראלים - little britain במקור ויש עוד.

בכל מקרה אני מציע לכם לראות את peep show - למרות השם זה לא קשור לעלילה. מדובר על שני שותפים עם אופי שונה לחלוטין בדירה בלונדון http://www.imdb.com/title/tt0387764/?ref_=sr_1

וגם את how not to live your life, קומדייה על רווק סוציופת שיורש בית מסבתא שלו http://www.imdb.com/title/tt1270367/?ref_=sr_1

וגם את come fly with us, זה מוקומנטרי על שדה תעופה רק ששני השרוטים מ little britain עושים את כל הדמויות

http://www.imdb.com/title/tt1749004/?ref_=sr_1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
אני מצטער אבל ספרטקוס זו סדרה שטחית וצפויה, אני מסכים עם רוני בקטע הזה.

מה שכן, אני צפיתי בה, ונהניתי. אני לא אומר שהיא לא מהנה, אבל להגיד שזו יצירת מופת שדורשת מחשבה, ושאפשר לדון על מה שקורה בה בסלון ביום שישי? הצחקתם אותי.

אגב, תמיד קרע אותי מצחוק שבכל דיאלוג שני הם סוג של דיברו בצורה ספרותית-שירתית משהו, ואז דופקים באמצע המשפט "חתיכת מזדיין בן זונה" או משהו בסגנון. פשוט קורע :lol:

לא התכוונתי שזו יצירת מופת מהסוג הזה :-)

זו סידרה מהנה, עם סצנות יפות (:twisted: ) וקלה לעיקול. לא לישכוח שמבוסס על הסיפור האמיתי...

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
come fly with us, זה מוקומנטרי על שדה תעופה רק ששני השרוטים מ little britain עושים את כל הדמויות

http://www.imdb.com/title/tt1749004/?ref_=sr_1

לא יודע כמה ישראלים יבינו את ההברקה שבסדרה הזאת.

מי שטס הרבה באירופה ובמיוחד בחברות הלואו-קוסט פשוט מזדהה עם כל שורה שנאמרת שם.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

צפיתי הרגע בפרק הראשון של העונה השלישית של סדרת המופת המושלמת, יצירת האמנות העילאית הידועה בשם ספרטקוס.

כבר בהתחלה נזכרתי בשרשור הזה, ושבתי אליו כעת בשביל לשוב ולומר: וואט דה פאק (עובר עליכם).

בואו נראה:

1. סצנה ראשונה: קרב אדירים בין אלפי חיילים. חייל מגיע למפקד ואומר שהצבא של ספרטקוס מתחיל להתקרב. לא עוברות שתי שניות ומי מגיע על סוס דוהר? ניחשתם - ספרטי חברנו. או אולי הוא אוהב שקוראים לו קוס? כמובן שהוא מגיע במיטב המסורת של הסלואו מושן, מה שמותיר מספיק זמן לכמה עשרות החיילים שמולו לבנות מחסום עם מגנים וחניתות. מה ספרטי עושה? כמובן - נכנס בהם חזיתית עם הסוס ללא שום הגיון, משסף כמה גרונות וכשסוף סוף הטמבלים מורידים לו את הסוס, הוא ממשיך ומחסל עוד כמה מהם. רק אחר כך כל החבר'ה שלו מגיעים לסיים ת'עבודה. אכן, מצביא אדיר הקוס הזה.

2. תוך כדי הקרב, כמובן, עשרות שוטים שמורכבים בעיקר מספרטקוס וחייליו כשהם שואגים "וווואאאאההה" תוך כדי שיפוד אויבים רנדומלי שמשפריץ כמויות מופרכות של דם.

3. הסצינות הבאות מורכבות מדיאלוגים באנגלית עלק-ספרותית שסתם נשמעת מגוחכת, כשהעיקר בהם הוא לציין את המובן מאליו כדי שחס וחלילה לא נתבלבל "בכל רגע שעובר, מאות עבדים מצטרפים לשורותינו"... "בקרוב יהיה לנו את היתרון במספרים"... בלה בלה בלה.

4. פיתולי עלילה הכי ברורים שיש: הבן השחצן שלא מבין את ההתנהגות של אבא שלו, עד שהוא לומד לקח. האבא שמציע לעבד שלו להלחם עד המוות - ומנצח, המפקדים שיוצאים לתקוף את ספרטקוס עם מעט מדי חיילים והוא מפתיע אותם ביציאה והורג אותם... די נו, ראינו את זה עשרים פעם.

5. דיאלוג בין גלדיאטור לאהובתו: "את בוערת חזק מספיק בשביל להאיר את הלילה הכי חשוך", "אני מודאגת ואתה מציע חנופה", "אני מציע אמת! האש שלך בוערת יותר מהשמש. הידיים שלך, שפעם רעדו מזכרון שבור, הן כעת חזקות מהפלדה שהן מחזיקות.", "בגללך", "בגלל שלבך חזק, והרצון שלך אפילו יותר". "הרוג הרבה רומאים, וחזור לזרועותיי עם דמם חם על גופך!". אכן, שירה.

:-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

יפה כתבת רוני, אבל לא יכולתי להתעלם מכך שלמיטב הבנתי ראית שתי עונות שלמות והמשכת לשלישית. זה הופך אותך או למזוכיסט, או לחולה שדיים "אבל רק במסגרת עלילתית".

:wink:

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

יצאה לא מזמן סדרה בשם "חניבעל" שממשיכה את הסיפור של חניבעל לקטר. בינתיים ראיתי את שלושת הפרקים הראשונים וזה מעולה!

עושה רושם לסדרה מאוד איכותית עם שחקנים מעולים.

TFSI Power

פורסם

חניבעל באמת מעולה, אבל לצערי נתוני הצפיה בארה"ב נמוכים, ואם אחרי הביטול הצפוי ב-NBC היא לא תקנה על ידי אחד מערוצי הכבלים העתיד שלה לא ורוד.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
יפה כתבת רוני, אבל לא יכולתי להתעלם מכך שלמיטב הבנתי ראית שתי עונות שלמות והמשכת לשלישית. זה הופך אותך או למזוכיסט, או לחולה שדיים "אבל רק במסגרת עלילתית".

:wink:

לגמרי :lol:

האמת, הסדרה מהנה בדרכה שלה. הבעיה שלי הייתה רק עם העובדה שניסו להפוך אותה למשהו שהיא לא - משהו שהוא יותר ממוצר קליל לאחר צהריים של שיעמום.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

מצטרף ל:

Shameless (US), Game of Thrones, House, Homeland

מוסיף:

Dexter (איך אף אחד לא כתב?!)

Scrabs (יותר קומדיה מרפואי)

ישראליות:

רמזור

עספור

מסודרים

חטופים

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

ראיתי במהלך השבוע האחרון את העונה הראשונה של באנשי, אחלה של pulp. בנוסף אני אמליץ גם על מלון בייטס, מעין פריקוול לפסיכו, אבל אפשר לראות גם מבלי לצפות בסרט (למרות שהצפיה בסרט רק מוסיפה).

לא יודע אם מישהו הזכיר את American Horror Story, אבל גם מזאת מאוד נהנתי. ג'סיקה לאנג גם בעונה הראשונה וגם בשניה מעולה.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

המליצו פה על OZ- בהחלט סידרה מעולה!

אם אתה עובר בירושלים אשמח לחסוך ממך הורדה של 6 העונות כולל כתוביות (שמשום פה פשוט באמצע הפסיקו לתרגם ואז יש רק כתוביות באנגלית, לי אישית לא הייתה בעיה עם זה).

JL Audio

• תוכן חדש...