Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לאחר מאמצים מרובים הצלחתי לאתר ולנקות את הפילטר מזגן שלי

אבל אני מעדיף לקנות אחד חדש ולא הצלחתי למצוא מקום בארץ שמוכר פילטרים, בחול מצאתי אבל לא לדגם שלי פולו 2001 mk3

באנגלית החלק נקרא cabin air filter והוא הפילטר שמסנן את האוויר מבחוץ לפני שהוא מגיע לתא הנוסעים, איך קוראים לזה בעברית? אולי בגלל זה אני לא מוצא

תודה לעוזרים

פורסם

מסנן אוויר לתא הנוסעים או מסנן חלקיקים או משהו, ברח לי השם המקצועי שלו.

אבל תוכל לקנות אותו בכל חנות לחלפים בעיר במקסימום 40 ש"ח, למה להתאמץ ולהזמין מהאינטרנט?

פורסם

הרבה יותר נוח לי להזמין באינטרנט ולקבל עד הבית מאשר להתרוצץ בין חנויות לחלקי חילוף

במיוחד כשאני לא מכיר אף חנות והן עובדות בזמן שאני עובד ולא פנוי להגיע אליהן

תוכל להמליץ על חנות באזור המרכז, בקעת אונו או ראשון לציון?

פורסם

כל חנות חלפים תמכור לך "פילטר מזגן", "פילטר פנימי", "מסנן אבקנים".

בהנחה שהפילטר שלך אינו מסוג פחם פעיל (וגם אם כן, לא נורא) כל פילטר תחליפי בכמה עשרות שקלים במקרה הגרוע יעשה עבודה מצויינת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
הרבה יותר נוח לי להזמין באינטרנט ולקבל עד הבית מאשר להתרוצץ בין חנויות לחלקי חילוף

במיוחד כשאני לא מכיר אף חנות והן עובדות בזמן שאני עובד ולא פנוי להגיע אליהן

תוכל להמליץ על חנות באזור המרכז, בקעת אונו או ראשון לציון?

ברור לך שפילטר מזגן לא נכנס לתיבת הדואר לכן תצטרך לאסוף אותו מסניף הדואר הקרוב ולבזבז שעה לפחות בהמתנה.

אכן יש פילטרים שמתאימים גם לפולו ולעוד דגמי רכבים של קונצרן VAG.

מצורף קישור.

http://www.ebay.co.uk/itm/Aktivkohlefilter-VW-Polo-6N1-6N2-6KV2-6KV5-6NF-Pollenfilter-Innenraumfilter-/190803885892?pt=DE_Autoteile&hash=item2c6ccc3f44#ht_931wt_717

איזה כייף לי :)

פורסם

קח בחשבון שמשלוח של פילטר הוא יקר יחסית.

ממליץ לך להיכנס לאתר MANN הגרמנית ולחפש שם את הדגם שמתאים לרכב שלך.

לפני שנה שילמתי 40ש"ח על פילטר כזה לפאסאט.

• תוכן חדש...