Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כסאות של S16 306

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי ניסה אותם איך הם ?

מדובר על חצי עור חצי בד..

האם הם יוכלים להתקפל למצב שבן אדם ניכנס לרכב... רכב קופה מי שלא יודע 318IS..

האם הם נוחים,אוחזים את הגוף וכו'?

האם יתאימו לרכב שלי?

פורסם

אני לא נהג עדיין אבל נסעתי עם איזה בעלים של אס16 אחת איזה פעמיים שלוש ;) .. הכסאות מאוד נוחים לדעתי הם אוחזים טוב ממה שאני ראיתי רק צריך לבדוק שלא ישבו עליהם והרסו את הצורה שלהם בצדדים והיא עדיין קשיחה =) כל עוד הם עדיין במצב הזה לטעמי הם מאוד נוחים

עוד מעט הבעלים של הרכב יכנס לפה ויספר לך קצת יותר =)

ומן הסתם הם מתקפלים לכך שאנשים יכולים להכנס מאחורה כי מרבית האס16 הן 3 דלתות ואם הן לא היו מתקפלים למצב שבנאדם יכול להכנס מאחורה איך אנשים היו נכנסים אחורה ?:)

פורסם

כן.

כל ה S16 שהובאו לארץ (חוץ משתיים...) הן 3 דלתות, כלומר הכיסאות הקידמיים בהם מתקפלים ומאפשרים מעבר בן אדם למושב האחורי...

ולפי דעתי הם מאוד נוחים, תומכים בצדדים (אולי קצת פחות לאנשים רזים מאוד...) ומאוד מומלצים לסיכום...

מגאן 265

פורסם

אין שום בעיה לקפל אותם.

יש יותר מ2 S16 2 דלתות ( אני מכיר 3 , אחת יבוא אישי.)

הם מאוד נוחים , מאוד תומכים , נראים מעולה ... ואכן אנשים שהם לא במשקל הממוצע עדיף שישבו וינסו קודם כי לאנשים מאוד גדולים לדוגמא הוא ילחץ קצת בצדדים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ונשאלת השאלה איך הם בהשוואה לכיסאות של ה- 306XSI. האם ההבדל הוא רק ב"ציפוי" העור או שיש הבדלים נוספים (הקשחת מסעד וכדומה).

האם כדאי להרכיב S16 במקום XSI?

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

פורסם

יש הבדל גדול מאוד בין המושבים חוץ מהציפוי בהרגשה שלהם , המושבים של הS16 הם יותר קשים ואוחזים , הXSI הם מאוד רכים ומקפלים כאילו.

נוחות לדעתי בגלל שהS16 שומרים על הצורה הם גם יותר נוחים ולא רק יותר תומכים.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

שאלה של אהבל

:roll:

האם כל הכסאות של PSI מתאימים אחד לשני?

הכוונה גם לאחוריים - או ששם יש בכלל בלגאן...

פורסם

שאלה של אהבל

:roll:

האם כל הכסאות של PSI מתאימים אחד לשני?

הכוונה גם לאחוריים - או ששם יש בכלל בלגאן...

PSI? זה מועדון פיזו סיטרואן... לא ידעתי שיש להם כיסאות משלהם?!?!?! התכוונת אולי כיסאות של פיגו וסיטרואן ?

אתה יכול גם לשים כיסאות של אימפרזה עם מסילה מתאימה... ( לא שהם יתקפלו קדימה...) אבל אתה יכול לקחת כסאות עור מבמוו קופה ולשים בפיגו גיטיאיי... (ויש אחד עם גיטיאיי 88 שעשה את זה)

פורסם
אין שום בעיה לקפל אותם.

יש יותר מ2 S16 2 דלתות ( אני מכיר 3 , אחת יבוא אישי.)

הם מאוד נוחים , מאוד תומכים , נראים מעולה ... ואכן אנשים שהם לא במשקל הממוצע עדיף שישבו וינסו קודם כי לאנשים מאוד גדולים לדוגמא הוא ילחץ קצת בצדדים.

ליביו

הוא התכוון שיש 2 עם 5 דלתות!!

יש די הרבה s16 גם 3 דלתות!!

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

• תוכן חדש...