Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, ( זאת פעם ראשונה שאני כותב פה, אז אם זה לא המקום הנכון, מצטער )

אז ככה אני מעוניין לקנות רכב חדש עד 55K, פורד פוקוס 2008-2009 ( הצורה החדשה ) או מיצובישי לנסר 1.8

( לא משנה איזה דגם ), מבחינת מראה שניהם יפות בעיניי...:lol:

חשוב לי מאוד : 1. אמינות ( כלומר שאני יכנס למוסך בשל טיפול, כמובן אני יודע שכל הרכבים הם לא עשויים מזהב, אבל...)

2. צריכת דלק, אני נוסע 60% בעיר ו 40% מחוץ לעיר.

3. נוחות נסיעה.

4. ביטחות ( מרות שאני יודע שניהם קיבלו 5 כוכבים ב NCAP )

5. זה פרט שולי, אבל איפה יהיה יותר קל להחליף מערכת שמע?

חלק אומרים לי שאני יקח את הלנסר שהיא יותר טובה, וחלק אומרים לקחת את הפורד שהיא יותר טובה, ואני לא יודע מה לעשות!!

מקווה שתוכלו לעזור לי אני מאוד ישמח, תודה מראש לכולם.

פורסם

שלום,

שני הרכבים אמינים, נוחים, מרווחים, בטיחותיים מאוד. גם צריכת דלק שלהם די דומה.

למיצובישי 1.8 יתרון בכוח, פורד מרגיש יותר כבד.

לדגמים יותר מאובזרים של לנסר יש מערכת שמע לא רעה בכלל.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ללנסר גיר רציף ייחודי לשנה זאת שרק עכשיו נכנס כסטנדרט בכל הרכבים היפניים החדשים ולפוקוס גיר אוטומטי בעל 4 הילוכים בלבד, זה אומר שבגיר הרציף יש מיצוי טוב יותר של כוח המנוע וחסכון גדול יותר בדלק במקביל.

צרף זאת לעובדה שלמיצובישי מנוע 1.8 בעל כ- 140 כ״ס ולפוקוס מנוע 1.6 בעל כ- 100 כ״ס בלבד ותמצא שלמיצובישי יחידת הנעה משכנעת בהרבה.

מבחינת מרווח פנימי ותא מטען הן דומות.

הפוקוס איכותית יותר מבחינת חומרי פנים, נוחה יותר ובעלת התנהגות כביש טובה יותר.

המיצובישי אמינה יותר ככל הנראה.

למיצובישי שוק חלש מאד למרות שהיא רכב יפני.

למיצובישי אין כיוון מרחק להגה ואתה צריך לבדוק אם תנוחת הנהיגה מתאימה לך.

אני באופן אישי הייתי בוחר את המיצובישי, לפורד יחידת הנעה נחותה מדי שמעיקה על כל החבילה.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

תודה רבה, לפי מה שהבנתי שניהם אמינות באותו צורה, האם זה נכון?

וגם שמעתי שהפורד צורחת פחות דלק המלנסר, האם זה גם נכון?

פורסם

צריכת דלק בשני הרכבים דומה, בסביבות 1:10 ק"מ לליטר משולב.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה רבה לכולם...

היום ישבתי בפורד פוקוס 2009 ומיצובישי לנסר 2009, שני הם מרגישים לי נוחים לישיבה, אבל בפוקוס הרגשתי יותר מרווח, ואני נוהג שמושב הנהג הכי אחורה..

אני רק מפחד שאם אני יקח את הפוקוס פתאום יצוצו בעיות מסוימות...

אמנוןפורום אני לא מחפש רכב למרוצים אני מחפש יותר לכיוון העתיד שלי, גם בטיחות מאוד חשובה לי... צריכת דלק אני מניח שאם לא לוחצים שניהם יכולים להגיע ל 1/12 אם לנסוע רגוע ואם ללחוץ 1/9 - 1/10 הכל תלוי בכבדות הרגל על דפשת הגז...

ישנם עוד אנשים שיכולים ליעץ לי??

פורסם

למה שיצוצו בעיות בפוקוס?

רכב אמין מאוד.

ישבת בשני הרכבים ואהבת יותר את פוקוס.

עכשיו אתה צריך להחליט, האם אתה מוכן למחסור מורגש בכוח (בעיקר בעליות) או לא.

בסעיף הזה ההבדל בין שני הרכבים גדול מאוד, למרות במיצובישי הכוח לא כל כך מורגש בפתיחות אלא בהמשך.

פורסם

אם הבנתי נכון, אתה מתכוון ל"פוקוס 2-טרנד" וללנסר החדשה. מנסיון שלי 2 הרכבים הם נחמדים. לדעתי מבחינת הסחירות הפוקוס עדיפה. מבחינת האמינות חד וחלק הלנסר. מבחינת הדלק אני לא מכיר את הלנסר, אבל אני יודע להגיד שהפוקוס בולעת דלק. שורה תחתונה הלנסר. אם אתה החלטי באמת רק על 2 הדגמים הללו.

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם

לא מכיר את הלנסר, אבל הפוקוס מאוד נוחה, אמינה, מרווחת, צריכת דלק ממוצעת. קיים מחסור בכוח, במיוחד בהאצות ביניים, אבל אם אתה נהג רגוע זה לא אמור להפריע במיוחד. אני ממליץ.

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

• תוכן חדש...