Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף סוף מוצרים חדשים של אינטל...

אחרי שנה וחצי עם I3 כנראה שבקרוב, בקרוב מאוד אעבור למעבדים החדשים שלה..

קראתי את הכתבה וכל כך התלהבתי, הן מבחינה השיפור הטכנולוגי שהם עושים והן מבחינת המחירים שכנראה יהיו מאוד נוחים בישראל ובעולם!!

http://pcgalaxy.co.il/intel_4th_generation_haswell_cpu/

בעל סיאט איביזה גאה !

פורסם

האי לא רואה פה דווקא שום בשורה למחשבים השולחניים שגם ככה ממזמן לא מוגבלים במעבד.

ה750 שלי עדיין לפי toms דיי קרוב לטופ בביצועים בתכלס והמון מעבר למה שמשתמש ביתי צריך ( גם אם הוא גיימר כבד או טוחן קידודי וידאו)לגבי לפטופים - ירידת מחירים וגודל זה תמיד מבורך. במיוחד עבור מחשבי 13 אינץ אולטראבוקים.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

חזרנו לשנות ה90?

לא הספיקה לעבור שנה עם Ivy Bridge, והם כבר דחפו דור חדש לשוק.

מתישהו כל הרדיפה הזאת להפוך את הישן ללא רלוונטי כדי לדחוף לאנשים את החדש, תתפוצץ להם בפנים (ואני מדבר ממש לא רק על אינטל).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אני עם 3570K, לא רואה שום סיבה לשדרג בזמן הרחוק.

גם אני אם היה לי מעבד כמו שלך

לי יש סדרה 2 של Core i3 ככה שמבחינתי השדרוג הוא חובה :]

בעל סיאט איביזה גאה !

פורסם

גם לבעלי הסנדי וגם לבעלי האייבי אין ממש טעם לשדרג. לעומת זאת, לאלו שעדיין עם הדור הראשון של i7 זה כבר עשוי להיות יותר מעניין. מה שיותר מטריף אותי עם אינטל זה "משחק התושבות" המטופש שלהם - כל דור מעבדים, תושבת שונה.

פורסם
חזרנו לשנות ה90?

לא הספיקה לעבור שנה עם Ivy Bridge, והם כבר דחפו דור חדש לשוק.

מתישהו כל הרדיפה הזאת להפוך את הישן ללא רלוונטי כדי לדחוף לאנשים את החדש, תתפוצץ להם בפנים (ואני מדבר ממש לא רק על אינטל).

אני לא רואה בעייה כי כל עוד חומרה נוכחית שלך מריצה מה שאתה צריך - אין סיבה לשדרג. מי שקונה חדש כניראה יהנה קצת יותר.

לצרכים שלי הדינוזאור שלי עם שני מעבדי קסאון כפולי ליבה עדיין עושה יופי של עבודה ומגיב מצויין (עבור הרבה מאוד דברים מהירות מעבד היא לא צוור בקבוק, אלא דווקא דיסק קשיח, לכן מערך דיסקים או SSD הם הפתרון).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מדוייק !

הפתרון על מנת לעורר דינוזאור ישן הוא רק SSD . לא סנדי ולא אייבי , SSD .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

לי עדיין יש פנום II 945 X4 עם 8 גיגה זיכרון עושה את העבודה יופי כבר 3 שנים וקצת...ענראה שאני כבר לא אחליף אותו כי עד שאצטרך כבר אצא מהבית של ההורים.

מה אכפת לכם שיוצא דור חדש ? זה לא משפיע עליכם וזה טוב שישנה התקדמות טכנולוגית, כל עוד הכל עובד לכם כמו שצריך אין לכם שום סיבה לחשוב על לשדרג ובינתיים החומרה של השנים האחרונות מחזיקה יופי. אני זוכר שכשהיה לי פנטיום 4 מהדורות האחרונים שלו אחרי 3 שנים זה היה כבר סבל איתו כי כולם שעטו קדימה. היום אחרי 3 שנים אני מרגיש שהמחשב שלי עדיין לא מצייץ במשימות שאני נותן לו ןזה מאוד נוח. וכן, ברור שכשאקנה חדש ארצה שהקפיצה תהיה כמה שיותר משמעותית.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
מדוייק !

הפתרון על מנת לעורר דינוזאור ישן הוא רק SSD . לא סנדי ולא אייבי , SSD .

מערך דיסקים יתן לך פתרון עדיף - יותר נפח, יותר זול, ביצועיים דומים מאוד ל-ssd.

פורסם
גם לבעלי הסנדי וגם לבעלי האייבי אין ממש טעם לשדרג. לעומת זאת, לאלו שעדיין עם הדור הראשון של i7 זה כבר עשוי להיות יותר מעניין. מה שיותר מטריף אותי עם אינטל זה "משחק התושבות" המטופש שלהם - כל דור מעבדים, תושבת שונה.

בזה אתה צודק, שינוי התושבות הקבוע מהווה בעיה, חאלס עם זה.

אני לא מבין אותם, הרי אינטל לא עושה כסף מלוחות אם, הם נותנים את המקום לחברות גדולות יותר בתחום Asus Gygabyte וכו', לא ככה?

בעל סיאט איביזה גאה !

פורסם

מחשב מחיפים כאשר מתעורר צורך - בגלל תקלה או אי עמידה בצרכים. ד"א - לטעמי הדבר נכון גם לציוד אחר כגון טלפונים ניידים.

פוסט זה נכתב מנייד ששכח את יום הולדתו החמישי עם מעבד T2450 ו-2 ג"ב זכרון. לוח האם לא תומך ביותר, כך שאין מה לשדרג. למעט פרמוט לצורך שדרוג מויסטה ל-7 וניקוי חיצוני תקופתי לא מצריך תחזוקה. כנראה ימשיך אתי עוד שנה (אלא אם ישבוק קודם).

בעבודה הוחלף לאחרונה מחשב Celeron 450 (כן, משהו מסביבות שנת 2000 אשר במהלך השנים קיבל קצת תוספות RAM וזהו), וגם זאת רק כיון שהוכנסה תוכנה חדשה שמצריכה יכולות עיבוד גרפי. עד עכשיו הדינוזאור עשה את עבודתו היטב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

איך הסתדרת עם celeron ? זה לאופיס לא מספיק הדבר זה. במה אתה עובד ?

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

ה 3930K I7 נמכר במחיר סטרטוספרי של 565$. כאשר לא מזמן המחיר שהה ברום של 645$.

אם מסתכלים על יחס ביצועים למחיר, ה AMD FX-8350 על 8 ליבותיו מספק (כמעט) את היחס הטוב ביותר של 48.42

לעומת 34 באינטל, חלש מהאינטל ב 25% ונמכר בשליש מחיר (ב- 189$).

באמזון מוצע באנדל של המעבד עם לוח אם אסוס מלא בכל טוב +16GB זכרון של קורסייר ב 472$ ונשאר עוד כסף לקנות SSD נחמד במחיר ה I7, בשום קונסטלציה הגיונית לא הייתי קונה את האינטל.

amd fx-8350.jpg

פורסם

לא עבדתי על המחשב הזה בעצמי, הוא עמד בחדר השכן, אבל אני משתמש באותה תוכנה שמשמשת לניהול סוג מסויים של בסיס נתונים עם חיבור רצוף לשרת מרכזי, ועוד כמה דברים יותר קטנים. כל העסק פועל תחת XP.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...