Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אפשר לקרוא לזה ככה, כמו שאני בחיים לא אקנה מוצר גרמני (ימח שמם) אני משתדל תמיד להעדיף (במידת האפשר, לא כל מוצר מיובא לכאן) קנייה בישראל.

תקרא לזה חמור או פראייר, זה לא ממש מעניין אותי.

אפשר עוד להבין את זה כשאתה קונה מוצר, שדורש שרות ותחזוקה מסודרים. או למשל במקרים, בהם היבואן גם מתקין את המוצר, מספק לו תמיכה וחלפים, שרות במסגרת אחריות ועוד.

במקרה של גאג'טים כמו המדובר כאן, כל זה לא רלוונטי. בקניה בארץ אתה פשוט תשלם פי 3 על אותו מוצר בדיוק, שמגיע מאותו מפעל בסין.

פורסם

כל מוצר שיגרום לי לכך שלא אצטרך להוריד את העיניים מהכביש, מבורך בעייני. למשל, אני מאוד נהנה מהשלט שמחובר להגה אצלי. זה ממש מעצבן אותי לגעת ברדיו במכונית השנייה בבית. בחיים לא האמנתי ששלט עם שישה כפתורים (כאשר אני משתמש בארבעה בלבד), יקל עליי את החיים בכזו צורה משמעותית.

פורסם
ליפני מס ימים יצא לי להיתקל ברכב מיצובישי לנסר 2008

ועל הדשבורד ישב לו כמו קופסת גפרורים שמתחברת לשקע דיאגנוסטיקה ונותנת את כל הנתונים על שמשת הרכב כמו בפונטיאקים של פעם.

הבחור טוען שקנה באיבי בעלות של 45 דולר כולל משלוח.

מגניב ביותר,

ואני רוצה כזה...

משהוא ניתקל\ראה\שמע ומוכן לתת קישור ?

שוב החלק ניראה כמו קופסת גפרורים ומדבקה בגודל קופסאת סיגריות שמדביקים על השמשה ואז זה מקרין את המד סלד\טמפרטורת מיים\מהירות במיילים\קמש\תקלות, ועוד המון אופציות.

תודה לעוזרים.

רז.

http://dx.com/p/f-01-automobile-hud-head-up-display-system-black-185540

יש משלוח בחינם מהאתר הזה לארץ

פורסם
מעבר להתלהבות הראשונית, זה גם יכול לפתור בקלות יחסית את בעית חוסר שעון חום מנוע ברכבים מסויימים.

יש מקום שמוכר את הקיט הזה בארץ?

מעניין מאוד. איך למשל, אפשר שהוא יגיד לי מה חום מנוע אצלי באיביזה רפרנס אם היא הגיעה מהמפעל ללא חיישן חום? האם זה רציני?

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

יש במנוע חיישן טמפרטורה, ומחשב ניהול מנוע ידוע בדיוק מה הטמפרטורה בכל רגע נתון.

מה שחסר זה רק מחוון בלוח שעונים.

ההתקן הנ"ל משתמש בנתון שקיים במחשב מנוע, אותו הוא לוקח משקע דיאגנוסטיקה יחד עם נתונים אחרים.

פורסם
מעניין מאוד. איך למשל, אפשר שהוא יגיד לי מה חום מנוע אצלי באיביזה רפרנס אם היא הגיעה מהמפעל ללא חיישן חום? האם זה רציני?

מה שבוקי אמר.

ובנימה אחרת אוסיף שממרום גילי אני יכול להגיד שהגישה של "אני יודע הכל ואין לאף אחד מה לחדש לי" תביא אותך במפתיע פחות רחוק בחיים מגישת ה"לא כולם מדברים שטויות, אולי כדאי שאקשיב".

קח עצה בחינם לחיים.

• תוכן חדש...