Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליפני מס ימים יצא לי להיתקל ברכב מיצובישי לנסר 2008

ועל הדשבורד ישב לו כמו קופסת גפרורים שמתחברת לשקע דיאגנוסטיקה ונותנת את כל הנתונים על שמשת הרכב כמו בפונטיאקים של פעם.

הבחור טוען שקנה באיבי בעלות של 45 דולר כולל משלוח.

מגניב ביותר,

ואני רוצה כזה...

משהוא ניתקל\ראה\שמע ומוכן לתת קישור ?

שוב החלק ניראה כמו קופסת גפרורים ומדבקה בגודל קופסאת סיגריות שמדביקים על השמשה ואז זה מקרין את המד סלד\טמפרטורת מיים\מהירות במיילים\קמש\תקלות, ועוד המון אופציות.

תודה לעוזרים.

רז.

פורסם

זה נראה יותר כמו display שמשתקף על השמשה מאשר מקרן...

האם קיימים כאלו בתצורה של מקרן?

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

קודם כל תודה לעוזרים.

הבחור שנתן את הקשורים כל הכבוד עזרת לי מאוד.

האמת שראיתי את המחירים הגבוהיים לאומת הסכום שהבחור טען שהוא שילם.

ראיתי את זה עובר באון ליין ממש מגניב.

שוב תודה.

פורסם
ליפני מס ימים יצא לי להיתקל ברכב מיצובישי לנסר 2008

ועל הדשבורד ישב לו כמו קופסת גפרורים שמתחברת לשקע דיאגנוסטיקה ונותנת את כל הנתונים על שמשת הרכב כמו בפונטיאקים של פעם.

רז.

http://www.ebay.com/itm/OBD-Heads-Up-Display-HUD-Speed-water-temp-volt-gauge-alarm-GREEN-LED-/321082420173?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item4ac200ebcd&vxp=mtr

$T2eC16ZHJHQE9nzEy85kBRMVZc6JE!~~60_1.JPG

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

יש משהו כזה בביואיק לה קרוס. לפחות ראיתי את זה באבזור של המפרט שלה באינטרנט, אין לי מושג אם האופציה קיימת גם בארץ. סה"כ זה יכול להיות שימושי, פחות להוריד את העיניים מהכביש.

top-5-huds-in-modern-cars-today_3.jpg

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אם זה יעזור לך, יש אפליקציה לאנדרואיד שנקראת TORQE היא מתחברת לאוטו בעזרת בלוטוס. אתה צריך מתאם OBD שניתן להשיג מאיביי , אחרי שתפעיל את התוכנה אתה יכול להניח את המכשיר ליד השמשה וזה ישקף את המסך שלו על גבי השמשה, אומנם לא איכותי כמו מכשיר יעודי אבל כן רואים את הנתונים בבירור ואפשר לעשות קסטומיזציה לנתונים שיוצגו על גבי השמשה.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

הייתה לי פעם אפליקציה לאייפון שמראה רק את המהירות זה עבד דרך ה-GPS אז לא היה צריך לקנות שום דבר (האפליקציה חינמית) אבל זה היה סתם משהו מגניב וזהו. הבעיה באפליקציות האלה שהם משביתות לך את הטלפון בעצם, אתה לא יכול לנווט, להתקשר וכו'.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

נהגתי במספר רכבים עם תצוגה עילית. לי זה יותר הפריע מאשר הועיל ולאחר התלהבות של שעה, היד נשלחה אל כפתור הכיבוי.

פורסם

מעבר להתלהבות הראשונית, זה גם יכול לפתור בקלות יחסית את בעית חוסר שעון חום מנוע ברכבים מסויימים.

יש מקום שמוכר את הקיט הזה בארץ?

פורסם

אפשר לקרוא לזה ככה, כמו שאני בחיים לא אקנה מוצר גרמני (ימח שמם) אני משתדל תמיד להעדיף (במידת האפשר, לא כל מוצר מיובא לכאן) קנייה בישראל.

תקרא לזה חמור או פראייר, זה לא ממש מעניין אותי.

פורסם

היה לי את זה ב׳ ביואיק לה סיבר לימיטד שהייתה לי, שימושי מאוד ובטיחותי מאוד, אתה לא נדרש להסיט מבט ללוח שעונים ואף אחד אחר מלבד הנהג לא רואה זאת

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

• תוכן חדש...