Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני, כמו כמעט כולם בפורום הזה, רוצה להנות מהנהיגה. אני ארצה בעתיד לקנות רכב שמהנה לנהיגה, משהו ספורטיבי ויפה.

אני רואה שלהרבה פה יש רכבים שהייתי ממש רוצה להחזיק, כמו טויוטה GT86, ניסאן 370Z ועוד. מכוניות בסגנון הזה, מכוניות קופה ספורטיביות ומהנות לנהיגה, מכוניות קופה יותר יקרות, כמו גרמניות ואמריקאיות, זה בכלל חלום.

השאלה שלי: היא כמה בנאדם צריך להרוויח בחיים כדי לקנות ולהחזיק מכוניות כאלה?

אני לומד כרגע לתואר מהנדס ואני רוצה לדעת באיזה טווח של מחירי מכוניות אני יוכל לעמוד עם משכורת של מהנדס.

פורסם

תלוי בכמה דברים:

1. כמה תרויח - יש מהנדסים המכניסים (נטו) 8,000 ש"ח בחודש, יש 18,000 ויש הרבה יותר.

2. מה הוצאותיך השוטפות - אין דין רווק צנוע כדין בעל משפחה קצת פזרן (ואני לא מדבר על מי שחי מעבר ליכולותיו).

3. נקודת המוצא שלך - האם אתה מתחיל מחסכונות 0 ש"ח ומתקדם עצמאית או שיש תמיכה נדיבה מהמשפחה.

מכל מקום - לטעמי רכב יקר נמצא במקום נמוך בסדר העדיפויות של אדם צעיר שעומד בפני הקמת משפחה, אבל זה סדר העדיפות שלי, ואולי שלך שונה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קודם תסיים את התואר, אחר כך תתקבל לעבודה ואז נדבר על טווח משכורות. מה זה יעזור עכשיו אם יזרקו לך מספר?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אני לומד כרגע לתואר מהנדס ואני רוצה לדעת באיזה טווח של מחירי מכוניות אני יוכל לעמוד עם משכורת של מהנדס

סבבה, תביא שלושה תלושי משכורת אחרונים, ונדבר תוכניות מימון :roll:

וברצינות, זה כמו לשאול "בהנחה ואני עובד בעבודה ומרוויח משכורת בכסף, איזה אוטו אפשר לקנות".

ואיך יש פה לאנשים מכוניות יקרות?

ובכן, יש כאלה שמרוויחים משכורת יפה, יש כאלה שבעלותם עסק מצליח, יש כאלה עם כסף מבית, ויש כאלה שמישכנו את החיים שלהם בשוק השחור, כל אחד ומה שהוא מוכן לעשות למען חתיכת ברזל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לוי יצחק עולה כסף 8)

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אני לומד כרגע לתואר מהנדס ואני רוצה לדעת באיזה טווח של מחירי מכוניות אני יוכל לעמוד עם משכורת של מהנדס

קודם תמצא עבודה, תדע כמה אתה מרוויח, ואז תוכל לדעת בעצמך...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
כמה בנאדם צריך להרוויח בחיים כדי לקנות ולהחזיק מכוניות כאלה?

ביצעתי את החישוב. יוצא שאתה צריך להרוויח 14,337.67 ש"ח בחודש

פורסם

מאיפה אתה יודע שהוא משלם מיסים?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

תכלס,

שים בצד 30-40 אלף בשנה(דלק,ביטוחים,אגרה שנתית,2 טיפולים +חמוצים,צמיגים ועוד טיפלה להפתעות קטנות)בהנחה שמשהו רציני לא מתקלקל,מעבר לזה יש גם את נתון ירידת הערך.

Porsche 944 turbo

פורסם
הבאת לו את מחירון יד 2, בישראל עובדים לפי מחירון יצחק לוי, הפרש מחירים משמעותי.

לא כזה משמעותי. כל הקטע הוא שהשוק מסתדר לפי המחירון, והמחירון מסתדר לפי השוק. מאוד הגיוני ששני המחירונים יהיו דומים למדי (וכך זה גם באמת, לפחות במספר המכוניות שבדקתי).

בכל מקרה, כמה עולה להחזיק אוטו? זה תלוי בעיקר בסוג הרכב ובכמות הק"מ.

אני יכול לתת את הרכב שלי לדוגמא - מיאטה. העלות לאורך 4.5 שנים היא 19000 לשנה כולל הכל חוץ מירידת ערך (עוד כ-10000 לשנה). עם זאת, אני נוהג כ-10000 ק"מ בשנה בלבד, כך שאם אתה נוהג כפול - צפה לעלויות גדולות ב-50%.

מצד שני, ניסאן 370Z תהיה לא רק יקרה משמעותית לקנייה, אלא גם לאחזקה - לפחות פי 2.

בקיצור - תלוי (עוזר לך? :-P )

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...