Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניינת לקנות רכב שישמש אותי לעבודה מירושלים למרכז כל יום, אז צריך להיות חזק..

התקציב בסביבות 25 אלף ש'ח גג עד 30,000.

אני מעוניינת ברכב אוטומט, קומפקטי וזול מבחינת דלק, טיפולים ושלא רואה כמעט מוסך כי אין לי מושג בזה :? .

בינתיים ההתלבטות בין פג'ו 206 שנת 2004-6, ק'מ סביב המאה /120.

שברולט אבאו 2005-7 ופיאט פונטו (שפחות אהבתי את המראה).

ויש בתקציב קצת יותר- דייהטסו סיוריון 2006-7 ק"מ 150 בערך במחיר של שלושים אלף בד"כ מהשכרה. או טויוטה יאריס ששמעתי שהיא מאוד טובה אבל במחיר קרוב ל-30 היא של שנת 2001-3 וק"מ של כ- 180 אלף.

עד לפה הגעתי, מבחינה מכנית והכרת הרכב אין לי מושג.. אני אשמח אם תייעצו לי.

תודה

פורסם

תמשכי לשנתונים הגבוהים יותר.

אבאו אלטרנטיבה שפויה לשנתון גבוה ומחיר מתאים.

כמו כן יונדאי גטס אוטו מעולה בסכום שלך את יכולה למצוא 2008/2009 היתה לי כזו עד לפני שבועיים ידנית רכב מעולה וחסכוני מאד.

בהצלחה

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

אני חושב שסיריון הרבה יותר עדיפה על אבאו (בעצם כמעט כל דבר עם 4 גלגלים יותר טוב). סיריון מבוססת על מכלולים של יאריס אך זולה ממנה - עדיף לרכוש אותה מאשר יאריס מזדקנת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ה'בעיה' בסיריון שיכול להיות שזה קצת גולש מהתקציב לכ- 32 אלף ש'ח, והק'מ שלה כ- 160,000, זה לא הרבה? ועווד אוסיף כי זה נסיעות בין עירוניות וגם בתוך העבודה.. למרות שממש אהבתי את הרכב.

לגבי האבאו לאור התגובות ארד ממנו, גטס אמרו לי שהחלקים יקרים. ומה שנשאר זה פ'גו או פיאט פונטו ספייס.. 2004-6 תקציב סביר- עד 25 שח וק'מ בסביבות 120 אלף.. מה ממליצים משלושתם?

פורסם

קחי בחשבון שרכב בתקציב הזה לא יהיה חדש, ונסיעות כאלה במשך שנה שנתיים יביאו אותך לנסועה מכובדת, ולסבב החלפות קריטי ויקר.

חפשי את הרכב החסכוני ביותר, החדש ביותר ובעל הק"מ הנמוך ביותר שתמצאי. המנעי ממכוניות תוצרת צרפת בשנים הללו והתמקדי במכוניות תוצרת דרום קוריאה או יפן.

דייהטסו סיריון או YRV, קיה ריו או יונדאי אקסנט, סוזוקי סוויפט, פורד פוקוס האצ'בק יכולה להיות מצויינת אך פחות חסכונית אלו מכוניות אמינות יחסית בשנתון מתקדם שיאפשרו לך להגיע ליעדך בהוצאות פחותות במידה ויהיו במצב מכני טוב.

באם תמצאי פיאט פונטו ספייס עם גיר רציץ וק"מ נמוך ושמורה תהיה זאת אופציה טובה.

עדיף לרדת משברולט אבאו שהינה מלכודת מוות עם 1.5 כוכבי ריסוק במבחן NCAP, הנסיעה בה דומה לנסיעה בטוק טוק בתאילנד

פלוס מינוס.

יונדאי גטס עשויה להיות אמינה אך פחות חסכונית, שימי לב שרובן עם עבר מפוקפק של השכרה או ליסינג ועם ק"מ של חללית של נאס"א שהייתה בחלל 20 שנה וחזרה.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

עדיף לרדת משברולט אבאו שהינה מלכודת מוות עם 1.5 כוכבי ריסוק במבחן NCAP, הנסיעה בה דומה לנסיעה בטוק טוק בתאילנד

פלוס מינוס.

תקף רב לאבאו סדאן, 4 דלתות.

גירסת 5 הדלתות קיבלה 3 כוכבי ריסוק, לא להיט בכלל, אבל בהחלט לא מלכודת מוות.

פורסם
ומה לגבי סוזוקי איגניס??

מיושנת, די עצלה ולא נוחה.

מעבר לכך היא נמכרה רק עד שנת 2006, לכן הרכב הכי צעיר שימצא בלוחות היד השניה יהיה בן 7.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בהתחשב בעובדה שהיא צריכה רכב אוטומטי, אני די בספק אם הייתי ממליץ על 206, או על כל רכב אחר מתוצרת צרפתית.

יאריס? אתה לא רציני בכלל. בתקציב שלה תכנס במקרה הטוב אחת ממודל ישן למדי, 2000-2001, אולי 2002, המחיר של היאריס מופרז.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...