Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Mitsubishi Super Lancer GLi

עבריין תנועה
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים!

אני הולך לקנות Mitsubishi Super Lancer GLi ובינתיים אני נוהג על האוטו של ההורים.

2 בקשות יש לי אליכם,

1. אין לי כל כך מידע בקשר לאוטו הזה, אם מישהו יכול לשלוח לי מפרט טכני של האוטו או כל ידע בקשר לביצועים שלו אני אשמח.

2. ***נערך***

שאלות בנושא מערכת - שאל בפורום האודיו.

תודה רבה

עבריין תנועה

פורסם
שורף דלק בצורת מזעזעת :roll:

שלך אולי

לחברה שלי לשעבר יש אחת אוטו והרכב בקושי אוכל דלק (לעומת האמריקאית)

אם הרכב שמור ומטופל אין סביה שהוא יזלול דלק

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

לעומת האמריקאיות כל דבר הוא חסכוני בדלק.

מדובר סה"כ ברכב דיי פשוט,

לא בטיחותי בעליל , מבחנים בחו"ל הגדירו אותו מלכודת מוות (כוכב וחצי או כוכב אחד במבחני ריסוק)

בעיות בגיר האוטומט סביב 90 אלף ק"מ

לא נוח לנסיעות ארוכות.

איכות הרכבה טובה

מנוע וגיר אוטומט לא רעים.

צריכת דלק 1:8- 1:9. לא להיט, אבל גם לא נורא.

בדגם ה GLI אין שעון טורים,והמושבים פשוטים ופחות טובים ופחות נעימים למגע...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תלמד משהו חשוב: הרכב הזה הגיע לישראל רק אם יחידת קירור אחת לגיר. יש כאלה שהוסיפו על חשבונם יחידה נוספת למען יחיה הגיר שנים נוספות בכ 300 שח'. תהיה חכם ועל תתבייש לשאול אם החליפו לו את הגיר במידה והרכב עבר מעל 100 אלף וכנראה שכן רצוי מאוד שבעל הרכב החליף או שיפץ כי אחרת הנזק יהיה עליך כ 5000 שח' תראה כי רוב הרכבים הללו עברו שיפוץ בגיר כי זה המחלה של הסופר לנסר (דרך הגב זו לנסר דגם חדיש בלבד. את הסופר הדביקו לה בארץ כי זה נשמע טוב)

פורסם

רכב שאפשר להגיד אותו כ-נחמד...פשוט ואמין לנהג הממוצע שמחפש להגיע ממקום למקום למרות שאפשר למצא גם אחרים סביב המחירים האלו...

בדיוק אתמול קראתי מבחנים שמגזין אוטו עשו לה בשנת95 אם אני לא טועה ועוד כתבה שכתבו שהן הגיעו לארץ בדגםGLXI בשנת 93/4

שמע,למשל אני יכול לומר לך שמול אסטרה דור שני ופיאט טמפרה היא קיבלה מקום ראשון בביצועים אבל זאת לא חכמה...

במבחני השוואה קראתי לגבי דגם GLI שלא שונה בהרבה,היא הייתה מול סיויק ואלמרה...התא נוסעים למשל היה הכי פחות מעוצב אבל מושב הנהג לעומת זאת היה הכי נח...

היה עוזר אם תגיד מה הדרישות שלך מהרכב...

פורסם

הבחור הוא עבריין תנועה ומתעניין בעיקר בביצועים של הרכב - אז לידיעתך תוכל להתחרות ברוב החיפושיות ולנצח ואולי....אבל אולי תוכל לנצח בתחרויות גם חלק מהסובארו רקס 700!!!!!

אה ודבר נוסף הרכב הרבה יותר אווירודינימי עם מדבקות NO FEAR שחורות מהצדדים ומדבקה גדולה של מיצובישי על חלון האחורי..

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

דווקא ביצועיה (בקו ישר, כמובן) של הלנסר ההיא ("סופר" בארץ) לא ראויים ללעג ולקלס:

מדובר במנוע 1.6 16 שסת' יפני אופייני עם הספק מכובד של 113 כ"ס (שהיה חדש), ונתוני יצרן (אופטימים?!) של פחות מ10 שני' (9.8 שני') במיאוץ הקלאסי בגירסה הידנית.

הגירסה האוט', מטבע הדברים, איטית יותר,אבל גם כך זכרונותיי ממנה הם כשל רכב (רועש) נמרץ.

בכל מקרה - יש לשים לב להחלפת הגיר האוט'. הוא אינו מאריך ימים, ונחשב לאחת הנקודות היותר חלשות ברככ (יחד עם הנוחות, הרעש,והצפיפות היחסית במושבים האחוריים).

שמוליק.

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

פורסם

אני לא יודע מה אתם בוכים על הרכב הזה.

יש לי (בשעה טובה קניתי ^^) סופר לנסר 93 GLXI אוטו`

87 אלף קלומטרז.... יד ראשונה.... (לא משנה מחיר.) האוטו נוסע בסדר גמור.

מזגן מעולה.

לנהג לפי דעתי התנוחה והכול בסדר גמור.

לנוסעים מאחורה גם בסדר גמור ואני בחור גדול. 1.84 על 130 ויש לי מקום.

מבחינות ביצועים...... ב120 הרכב מתחיל לרחף לך על הכביש וזה ממש משמ לא נחמד O.o

אבל בפתיחות (לא שאני עושה את זה או משהו P=) הוא גם בסדר גמור... לא הפסדתי להרבה רכבים אני חייב לומר.

בכוונת אני ממליץ בחום אל בבבקשההה בבקשההה בלי להרוס אותה אם מדבקות מוזרות או לא ידוע מה...

תודה.

נ.ב

תמונות ^^

קדימה :

http://www.pic.co.il/Files/6EA2E92BC95D4BA1B2D343D9F1601B07/norm_746F39B09FFF46C2A8062D1ECF4AE660.JPG

אחורה :

http://www.pic.co.il/Files/6EA2E92BC95D4BA1B2D343D9F1601B07/norm_6B410B8FCDEC41F685EA4215245523C5.JPG

ברק.ג.

המשך יום נעים!

פורסם

לכל מי שהודעתו נמחקה בשרשור הזה - אל תכתבו סתם שטויות. אסטרה GSI צודק, הבזבזנית בדלק היא הלנסר GLX משנת 92, בעלת הקרבורטור והגיר האוטומטי בעל 3 ההילוכים. הסופר לנסר שהגיעה שנה אח"כ כבר מודרנית בהרבה ולכן פחות בזבזנית.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...