Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו שמעתי בחדשות בגלגלצ שכביש עוקף קריות יפתח במלואו בעוד כעשרה ימים, וזאת חצי שנה לפני המועד שנקבע. חיפשתי באינטרט אבל לא מצאתי דבר בנושא.

האם נפל דבר בישראל וסופסוף פרויקט הוקדם?

פורסם
שבוע לפתיחה המלאה של כביש עוקף קריות. ביום שני בשבוע הבא (25.3.2013), בשעות שלפנות בוקר, יסתיימו ההכנות האחרונות והכביש החשוב ביותר במפרץ חיפה, כביש עוקף קריות (מספר 22) ייפתח לתנועה למלוא ארכו. הפרויקט שיקדים בחצי שנה את לוחות הזמנים המקוריים, יאפשר נסיעה במסלול שארכו 14 ק"מ, בין העיר התחתית בחיפה, לשדרות ההסתדרות, קרית אתא, קרית ביאליק, זבולון, מטה אשר וכפר מסריק, עד לפאתי עכו. מחר, יום שני – בשורה נוספת עם פתיחתו לתנועה של נתיב נוסף בכביש 79, בקטע העמוס שבין מחלף ביאליק לכביש 4 – הכביש יהפוך לדו נתיבי בשני מסלולי הנסיעה.

מקור.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

כבר בעכו אפשר לראות את המנופים הענקיים הללו מחברים את חלקי הגשר במלוא המרץ. גם באזור כפר מסריק רואים כבר שינוי באזור. גאווה לראות איך המדינה הקטנה הזו מתקדמת ומתפתחת מעל ומעבר לכל ציפייה. אבל למרות הכל, אני מאוד סקפטי לגבי מועד הפתיחה כמו שאמרו כאן.

נחייה ונראה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

תודה על העדכון.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
כבר בעכו אפשר לראות את המנופים הענקיים הללו מחברים את חלקי הגשר במלוא המרץ. גם באזור כפר מסריק רואים כבר שינוי באזור. גאווה לראות איך המדינה הקטנה הזו מתקדמת ומתפתחת מעל ומעבר לכל ציפייה. אבל למרות הכל, אני מאוד סקפטי לגבי מועד הפתיחה כמו שאמרו כאן.

נחייה ונראה.

הגשר בעכו לא קשור לכביש עוקף קריות. זה גשר הפרדת מפלסים על מנת לבטל מפגש עם פסי רכבת. הקצה הצפוני של כביש עוקף קריות הוא דרומית לכפר מסריק. וכן, הכביש ייפתח ביום שני הקרוב

פורסם

בשעה טובה.. הפחד הכי גדול שלי שהפקק מהקריון יעבור בסוף לרמזור המטופש בכפר מסריק, ואז יקרה מה שתמיד קורה - מעבירים פקק ממקום אחד לשני. מקווה שאני אתבדה.

רק עכשיו ראיתי את התאריך וקישרתי - זה לא ליל הסדר?

חתיכת טבילת אש לכביש הזה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
בשעה טובה.. הפחד הכי גדול שלי שהפקק מהקריון יעבור בסוף לרמזור המטופש בכפר מסריק, ואז יקרה מה שתמיד קורה - מעבירים פקק ממקום אחד לשני. מקווה שאני אתבדה.

כמו שזה נראה עכשיו לא יהיה שם רמזור. הבאים מצפון שרוצים לעלות לכביש עוקף יסעו בנתיב השמאלי ויעלו בעליה, מי שנוסע לקריות ימשיך ישר בנתיב ימיני. הבאים בכביש עוקף מדרום יהיו בנתיב השמאלי ויתחברו עם באים מהקריות שנוסעים בנתיב הימני. הדבר המטופש זה העיקול הזה שאחרי איזור תעשיה קרית ביאליק לכיוון הצפון, אבל הבנתי שלא היה מקום אחר לעשות את הירידה מכביש עוקף

פורסם

לא הבנתי.

אם אני עולה בכניסה לכביש (צומת מילואות),האם יש מחלף ירידה מהכביש הנ"ל בצומת ההסתדרות? (2ק"מ לפני קניון לב המפרץ,מעוז חפצי לסרטים :D)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אם אתה עולה במילואות אתה יכול לצאת ב"מחלף ההסתדרות" (צומת וולקן) - ביציאה הראשונה ("ההסתדרות דרום") תוכל לפנות שמאלה לכיוון הצ'ק פוסט, ביציאה הבאה ("ההסתדרות צפון") תוכל לצאת ימינה לכיוון צומת וולקן וכן להגיע לתחנת הדלק "סונול משה דיין" שהינה תחנת הדלק הזולה ביותר בצפון אם לא בכל הארץ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בכל העולם מקובל הביטוי "יציאה" מכביש מהיר כאשר לא מדובר במחלף בין שני כבישים מהירים. למעשה בארץ יש רק מחלף שלם אחד (ענבה) - כל השאר הם או מה שמקובל בעולם כ"יציאות" או מחלפים לא שלמים, תמיד תקוע איזה רמזור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הגשר בעכו לא קשור לכביש עוקף קריות. זה גשר הפרדת מפלסים על מנת לבטל מפגש עם פסי רכבת. הקצה הצפוני של כביש עוקף קריות הוא דרומית לכפר מסריק. וכן, הכביש ייפתח ביום שני הקרוב

תודה רבה על העידכון.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
בכל העולם מקובל הביטוי "יציאה" מכביש מהיר כאשר לא מדובר במחלף בין שני כבישים מהירים. למעשה בארץ יש רק מחלף שלם אחד (ענבה) - כל השאר הם או מה שמקובל בעולם כ"יציאות" או מחלפים לא שלמים, תמיד תקוע איזה רמזור.

ידוע, הגרשיים נוספו בטעות. הוסרו בעריכה.

-------

לאור הקדמת הלו"ז, האם ידוע מתי יושלמו החיבורים בין מנהרות הכרמל וכביש 22 ו22 ל75 לבאים מצפון?

בנוסף, לגבי אותה יציאה, למה אין כניסה לבאים מחוצות המפרץ לכביש 22 והאם מתוכננת אחת?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תוכן חדש...