Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי ג'נסיס קופה לא תגיע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נסעתי ליד יונדאי ג'נסיס קופה חומה עם סטיקרים של כלמוביל, תוך כדי נסיעה שאלתי אותו מתי הם מתחילים למכור אותה.

התשובה שלו היתה שהקופה לא תגיע, רק הג'נסיס סדאן תגיע.

לטעמי זה חבל!

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

הם קראו שירשורים על יבוא ה ST, BRZ/GT86 והבינו שבמחיר שהם מתכננים, הם מעדיפים להמנע מהפסטיבל המקובל...

המון חוגגים, המון יבבות על המחיר ואפס רוכשים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

רק שפותח השרשור לא יודע מי הפרסונה המדוברת מאחורי ההגה. אולי מישהו מהמוסך או מאגף אחר שאין לו מושג אמיתי...

אם לא היתה כוונה להביא, לא היו מסתובבות פה מספר יחידות למטרות תקינה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

יש תמונות גם של ג'נסיס קופה בצבע אפור כחול כזה, עם מדבקות של כלמוביל בארץ. אני בספק אם הם לא יביאו את הג'נסיס קופה, זה יהיה פיספוס גדול. ועד שיונדאי מייצרים רכב נורמאלי וספורטיבי ודווקא הוא לא יבוא...:roll:

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם

מה המחירים הצפויים? :roll:

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

באמת חבל כי הקופה עושה רושם טוב. השאלה מה יונדאי שמוכרים אלפי מכוניות ליסינג בחודש צריכים את הצרה הזאת על הראש להתעסק עם כמה לקוחות פרטיים ועוד כאלה ששמים מאות אלפי שקלים על רכב אז גם בטח יש להם דרישות וטענות כל היום.

פורסם

אם כלמוביל רוצה להעלות את התדמית של יונדאי וביום מן הימים למכור כאן באופן סדיר את דגמי היוקרה של המותג, היא חייבת להתחיל מנקודה מסוימת ושיווק דגמי הג'נסיס (סדאן+קופה) זה צעד מתבקש, צעד ראשון לתהליך שלוקח שנים.

לדעתי דווקא את דגם הסדאן יהיה הרבה יותר קשה למכור לעומת דגם הקופה. לדגם הקופה אין הרבה מתחרים והוא כמו רכב פנאי, סוג של תירוץ המאפשר רכישת מותג עממי במחיר יקר. אך לדגם הסדאן, יש מספיק מתחרות יחזקות ובשוק כמו השוק הישראלי, קשה מאוד להתחרות אם אתה לא מותג גרמני.

פורסם

עם המחירים המשוערים, שצויינו באתר בליווי הסמל של יונדאי, בהחלט יהיה קשה ליבואן למכור את המכונית הנ"ל. אנחנו יותר מדי מקובעים על סמלים והמחשבה הראשונה שלנו היא שהמכונית היא עדיין קוריאנית והמחיר לא "הולם".

פורסם

הנהג ששאלתי אותו נראה מבוגר ולא נער נסיעות מבחן שלקח אוטו מגניב לסוף שבוע.

האוטו היה ג'נסיס קופה 3.8 בצבע ברונזה. מספר רישוי 1109911 אם אני לא טועה.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם
הנהג ששאלתי אותו נראה מבוגר ולא נער נסיעות מבחן שלקח אוטו מגניב לסוף שבוע.

האוטו היה ג'נסיס קופה 3.8 בצבע ברונזה. מספר רישוי 1109911 אם אני לא טועה.

כנראה לא ראית טוב, מדובר בצבע אפור (הרכב הספציפי הזה). אגב, כמו שכבר כתבו לך, אם לא היה רצון להביא היא לא הייתה מסתובבת כאן בארץ לצורך תקינה.

מזכיר לי, שבזמנו (כמה חודשים אחרי יציאת הולוסטר הרגילה והצגת הטורבו) שאלתי המון סוכנים ומנהלים בסוכנויות השונות לגבי הוולוסטר טורבו אם היא תגיע לארץ, והם ענו לי שלילי. והינה, תראה מה קרה.

בקיצור, אף אחד לא ממש מעודכן ולא בקיא בנושא, אלא אם כן אתה חבר של הבעלים :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

זה שהוא אמר את זה, לא אומר כלום.

פעם כששאלו אותי איזה מנוע יש למיטו, עניתי "6000". סתם כי נמאס לי שמציקים.

emotion of motion

• תוכן חדש...