Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על קלאץ' בסיאט לאון FR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסיאט שלי יש כרגע תוכנה STAGE 1 בלבד, הרכב שנת 2012 ונסע 6000 ק"מ , נאמר לי שבקרוב הקלאץ' אצלי יתחיל להחליק למה זה יקרה ולמה כל כך מוקדם? הצ'יפ עד כדי כך גורם בלאי מואץ לקלאץ'? קרה לי כבר שהדבקתי דוושה בהילוך שישי ב3000 טורים והטורים התרוממו ל3500 וצנחו חזרה ל3200 זה אומר שהקלאץ' לא עומד בעומס, הקלאץ' שמגיע מהחברה הוא קלאץ' לא עמיד בכלל למומנט לפי מה ששמתי לב.

יש דרך לחזק אותו לפני שיגרם נזק גדול יותר?

תודה מראש!

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

אתה גם עם תוכנה? אחד שעשה לי לוגים ברכב אמר שהקלאץ' יתחיל להחליק בקרוב, ברור שכשאני מוריד את התוכנה הקלאץ' לא מחליק ולא קרוב להחליק, אבל עם תוכנה בהילוך שישי יש שניה שהוא מעלה טורים יותר ממה שהוא צריך.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

חבר עם GTI MK6, יש לו קיט יניקה / תוכנה STAGE2 וחמוצים - קלאץ' מחליק. לפי ה"גדולים", זאת מחלה מוכרת וידועה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני גם עם תוכנה ואצלי 13,000 ק"מ. מכיר גם GTI ידנית, סטייג 2(קרבוניו ודאון פייפ) ואין לו בעיה כמו שאתה מספר עליה.

ממה שאני יודע, הקלאץ' נגמר בקופרות משופרות(מעל 300 כ"ס) והקלאץ' ב-FR זהה לשל הקופרה(אני חושב).

פורסם

אין המלצה כלשהי לפני שיהיה מאוחר מדי? אולי כדי לוותר על הצ'יפ לגמרי? אמינות אצלי ברכב זה הדבר שהכי חשוב לי.

ד"א danielharati אתה מוזמן לבדוק פשוט תדביק דוושה בהילוך 6 ב3.5-4 אלף טורים ואני לא מאחל לך שתופתע כמוני, יכול להיות שפשוט לא שמת לב לזה עדיין.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

אתה רוצה אמינות אז למה קניתה ווגיט? הקונצרן הזה הוא בדיוק אמין. וגם שרכב שהוא עוד האחריות אז למה שיפריע לך בכלל איזה בעיות כרגע יש לו?

פורסם

מחלה ידועה,קלאץ קרטון יש באוטו.

רחוק שנות אור מהקלאץ של הקופרה.

מניסיון אישי עם FR 2012,Revo stage 2,הקלאץ היה מחליק כל הזמן.

תביא קלאץ של קופרה (רק הקלאץ),סיפור של סביבות ה-2500 שקל,על הדרך תשים

שורט שיפט מקורי של קופרה (משנה את ההרגשה של הידית מאוד),התקנה מאוד פשוטה והמחיר

באיביי הוא סביבות ה-300 אחר משלוח.אם אני לא טועה בפורום וואגית יש שורט שיפט כזה למכירה.

פורסם
מחלה ידועה,קלאץ קרטון יש באוטו.

רחוק שנות אור מהקלאץ של הקופרה.

מניסיון אישי עם FR 2012,Revo stage 2,הקלאץ היה מחליק כל הזמן.

תביא קלאץ של קופרה (רק הקלאץ),סיפור של סביבות ה-2500 שקל,על הדרך תשים

שורט שיפט מקורי של קופרה (משנה את ההרגשה של הידית מאוד),התקנה מאוד פשוטה והמחיר

באיביי הוא סביבות ה-300 אחר משלוח.אם אני לא טועה בפורום וואגית יש שורט שיפט כזה למכירה.

תודה רבה!!

אפשר רק לשאול אחרי כמה זמן הקלאץ' החליק לך עם סטייג 2?

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

למבינים בלאון fr

בשנת 2012 מכרה סיאט כ 80 יחידות fr.

שמתי לב כי בחודשיים האחרונים בלבד כ 12 מבעלי המכוניות הנ"ל מוכרים אותם פחות משנה על הכביש.

יש למישהו מושג למה?

• תוכן חדש...