Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בחולון יש שני מוסכים מורשים של דלק מוטורס: אקספרס מוטורס ושילובים מוטורס.

אשמח לקבל המלצות (פיאסטה חדשה ועדיין באחריות),

תודה מראש,

.We apologise for the inconvenience

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

כנל ממליץ על ניר צבי, ואתה יכול להשתמש בשירותי ההסעה שלהם , יש להם מיניבוס שיוצא פעמיים בבוקר מניא צבי לכיוון עזריאלי ויכול להוריד אותך בדרך, בנוסף ניתן לתאם החזרה של הרכב אליך בעלות זניחה או בחינם אם אתה חבר מועדון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אני לא הייתי ממליץ על ניר צבי. השירות אחרי הטיפול במקרה ויש לך טענות, מאוד לקוי. כבעלים של פורד מונדאו(אפילו שניים) לא קיבלתי שירות טוב בכלל. אבל הכל פה תלוי במצב הרוח של המוסכניק באותו היום אז בהצלחה. לשם אני לא חוזר.

אין מוסך בראשון לציון שאני אישית יכול להמליץ לך עליו, תנסה ותיווכח כמו שאומרים.

חבר טוב המליץ לי לנסות את עד רעננה. אני מכניס את אחד הרכבים לטיפול 45,000 בשבוע הבא. קצת רחוק בשביל מוסך אבל יכול להיות ששוה את העצבים שלך ושלי.

בהצלחה.

• תוכן חדש...