Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב שיהיה מיועד לזוג. אלה הדרישות העיקריות:

1. מחיר 40,000

2. חסכן בדלק

3. דגם משנת 2008 ומעלה

אשמח אם תעזרו לי על המלצות של רכבים שעומדים בתנאים האלה.

תודה

פורסם

אתה מחפש רכב שצורך הרבה דלק?

נסה יונדאי גטס 1600 אוטומט.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

ידני או אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אתה מחפש רכב שצורך הרבה דלק?

נסה יונדאי גטס 1600 אוטומט.

כמובן הכוונה לרכב חסכוני בדלק.

חוץ מזה שיהיה אוטומט

פורסם

תחפש גרנדה פונטו,יש לה גיר רובוטי,הוא חסכוני כמו ידני אבל עובד פחות חלק מאוטומט רגיל.

דייהטסו סריון,אמינה,יש מבחר גדול ביד 2.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
תחפש גרנדה פונטו,יש לה גיר רובוטי,הוא חסכוני כמו ידני אבל עובד פחות חלק מאוטומט רגיל.

דייהטסו סריון,אמינה,יש מבחר גדול ביד 2.

המליצו לי על הסריון, אבל הבנתי שבגלל שדייהטסו עוזבים את הארץ חלקי חילוף יהיו עכשיו יותר יקרים. זה נכון?

פורסם

לא בהכרח נכון,כיוון שיש מלא כאלה רכבים תמיד יהיו חלקי חילוף,גם מקורים וגם חליפים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
המליצו לי על הסריון, אבל הבנתי שבגלל שדייהטסו עוזבים את הארץ חלקי חילוף יהיו עכשיו יותר יקרים. זה נכון?

סמוך על מי שצריך שתמיד יהיו לך חלקי חילוף . יש מספיק סיריון על הכביש....

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אם רכב מיני מספק צרכיך אז תנסה למצוא 107 או i10 אם לא מוצא חן בעיניך הגיר הרובוטי בפיז׳ו, אם אתם מעדיפים רכב קצת יותר גדול אז נראה שהסיריון יושבת בול, היא לא מבריקה אבל ממש בסדר בכל אספקט. אין סיבה לחשוש מזמינות חלפים, היבואן עוד קיים ויש עשרות אלפים ממנה והיא גם חולקת מכללים עם רכבי טויוטה.

• תוכן חדש...