Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

לאחרונה אני שם לב שבעת בלימה בירידה תלולה או במהירות גבוהה ( לדוגמא בלימה לפני רמזור ) ההגה רועד כשאני מאמץ את הברקסים נקרא לזה . שוב זה קורה רק כשאני בירידה ובעצם כשאני מאמץ את הברקסים .. בלימה רגילה בתוך העיר אני לא מרגיש רעידה בהגה .

ביקרתי במוסך שלי והמכונאי אמר שזה כנראה מצריך החלפת ברקסים קידמיים . אז החלפתי, גם צלחות וגם רפידות והתופעה עדיין ממשיכה . מה זה יכול להיות ?

מדובר ברנו קליאו שנת 2000 אוטו' .

תודה מראש .

פורסם

כנראה שהחלפת את הצלחות לצלחות תחליפיות זולות, סבלתי מזה בעבר, צלחת זולה מתעוות מהחום שנוצר במהלך הבלימה ואיננה חוזרת למצבה המקורי, בשונה מצלחת מקורית.

SCANSPEAK

פורסם

נאבה - החלק שעליו יושבת הצלחת.

אם הבעיה ממשיכה אחרי החלפת צלחות,

ייתכן כי הנאבה עקומה,

ועכשיו שאלה :

החלפת לצלחות חדשות או צלחות מחריטה?

• תוכן חדש...