Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכוון מבחינת מחלות ידועות.?

שנת 2002 יד 2 159 אלף קמז.

הבנתי שמחלה רצינית זה משאבת דלק,מזגן.

מה עוד יכול להיות ?

תודה

פורסם

לבדוק במכון גירים /מוסך מורשה שהגיר תקין וכדאי לקפוץ למוסך,שירימו את הרכב על הליפט ויבדקו האם יש קורוזיה סביב אטם ראש מנוע.(אצל דודתי הקורוזיה הגיעה באותו רכב,שנתון דומה -62,000 ק"מ והיא נאלצה לעשות ראש מנוע חרף העובדה,שהרכב נסע ממש מעט.

נזק לא קטן לכיס במוסך מורשה יבואן.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לבדוק במכון גירים /מוסך מורשה שהגיר תקין וכדאי לקפוץ למוסך,שירימו את הרכב על הליפט ויבדקו האם יש קורוזיה סביב אטם ראש מנוע.(אצל דודתי הקורוזיה הגיעה באותו רכב,שנתון דומה -62,000 ק"מ והיא נאלצה לעשות ראש מנוע חרף העובדה,שהרכב נסע ממש מעט.

נזק לא קטן לכיס במוסך מורשה יבואן.

את הדברים האלה עושים בבדיקה רגילה לרכב?

• ספונסר פורום
פורסם

רצוי לבדוק את הרכב במוסך שמתמחה ומכיר את הדגם הזה ואת ה"מחלות"

אתה מוזמן להגיע אלינו לבדיקה ללא תשלום כלל.

אורן בן סימון

פורסם
את הדברים האלה עושים בבדיקה רגילה לרכב?

בבדיקה "רגילה" לרכב, במכון בדיקה - יכסתחו את הרכב מכל הכוונים, ירשמו הרבה הערות, חלקן נכונות וחלקן לא, ולא תוכל לדעת את מצב הרכב במדוייק.

עדיף לכן, לגשת לבדיקה המכאנית לפחות, למוסך שמתמצא בדגם ויודע מה לבדוק ומה לחפש (אורן שרותי רכב - זה מקום מצויין לשם כך).

alfa 156 2.5.

פורסם

תודה לכל בתגובות לגבי אורן שירותי רכב אם הייה לי הזמנדות נקפוץ אלייך, כי אני מגיע לקונה מחר וזה יום שישי.

יום לחוץ לכן אני לא יודע אם היה לי זמן.

פורסם
בבדיקה "רגילה" לרכב, במכון בדיקה - יכסתחו את הרכב מכל הכוונים, ירשמו הרבה הערות, חלקן נכונות וחלקן לא, ולא תוכל לדעת את מצב הרכב במדוייק.

עדיף לכן, לגשת לבדיקה המכאנית לפחות, למוסך שמתמצא בדגם ויודע מה לבדוק ומה לחפש (אורן שרותי רכב - זה מקום מצויין לשם כך).

תודה נבדוק את זה

• תוכן חדש...