Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיעה הזמן להחליף את הרכב הישן שלי ניסן אלמרה 1999 :)

חשבתי על הקיה פורטה רכב משפחתי לתווך ארוך

מה המינוסים מה הפלוסים ??

מצאתי שאפשר לקנות דגם EX 2010 ב כ 60K + אפילו פחות

מישהו יכול לעזור מבחינת עלויות טיפול ?

צריכת דלק?

ביטוח?

או להציע משהו אחר :) (בחנתי גם טויוטה קורולה 2009 אך היא יקרה יותר )

התקציב שלי נמוך בו נגיד שגם ל 60K אני אצתרך לקחת הלוואה

אשמח לחוות דעת

תדה רבה

פורסם

EX 2010 ב-60 זה נשמע נמוך מדי.

אני מעריך שבין 55 ל-60 אפשר למצוא LX שמורה ובמצב טוב מ-2009 עם עבר של ליסינג.

רכב זריז ומרווח, צריכת הדלק לא גבוהה, אבזור טוב ונסיעה שקטה ונוחנ. המינוסים הם הגה מוזר ולא מתקשר והתנהגות כביש לא מהנה.

מחירי ביטוח אתה יכול לבדוק ב-Wobi.

פורסם

אני מחזיק פורטה מליסינג ומשלים בקרוב 3 שנים.

הרכב הינו רכב אידאלי למשפחה אשר מחפשת רכב אשר ישרת אותה היטב על בסיס יומי .

רכב מרווח , מצויד היטב , נוח (יחסית לאלטרנטיבות המלוכסנות) , וחסכוני בדלק (כתלות באופי הנהיגה)...

לטעמי במחיר בו הוא נסחר הוא בהחלט אופציה ראויה.

לגבי אמינות אני יכול להעיד שעל פי הנסיון אצלנו בחברה במגוון רכבים בק"מ אשר נע בין 90 ל 170 אלפי ק"מ שהאמינות היא מוחלטת , לא נתקלנו בשום בעיות ואו קילקולים מעבר לטיפולים בכל 15K.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

היה ברשותי במשך כשנה לערך(ליסינג)

צריכת דלק-גבוהה לדעתי(עברתי לרכב הזה מרנו מגאן שהייתה חסכונית הרבה יותר)

נוחות-בינונית מינוס(הרכב קשיח מדי לטעמי,מושבים קשים ולא תומכים)

מרווח-מושב אחורי צפוף למדי(יש לי 2 כיסאות בטיחות ואדם שלישי לא יכל לשבת מאחור כלל)

גיר-פשוט וטוב (היה לי את ה6 הילוכים)

תא מטען-קטן יחסית ובעל גישה לא נוחה להטענה(מה עוד שהדלת יושבת על קשתות מיושנות שפוגעות במטען גבוה אשר מוכנס)

ביצועים-רכב זריז מאוד(בא על חשבון רעש מנוע מוגזם) אחיזה ויציבות בינוניים ומטה(צמיגי ליסינג,אולי עם צמיגים איכותיים יותר האחיזה תשתפר)

אבזור- סביר בהחלט(ברמת הליסינג)דבר שהציק לי במיוחד-אפשר להגביר את עוצמת השמע במערכת למקס' ועדיין לנהל שיחה עם היושב לידך.:|

אמינות-35 אלף קילומטר ללא כל תקלה.

מקווה שעזרתי קצת.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם
הגיעה הזמן להחליף את הרכב הישן שלי ניסן אלמרה 1999 :)

חשבתי על הקיה פורטה רכב משפחתי לתווך ארוך

מה המינוסים מה הפלוסים ??

מצאתי שאפשר לקנות דגם EX 2010 ב כ 60K + אפילו פחות

מישהו יכול לעזור מבחינת עלויות טיפול ?

צריכת דלק?

ביטוח?

או להציע משהו אחר :) (בחנתי גם טויוטה קורולה 2009 אך היא יקרה יותר )

התקציב שלי נמוך בו נגיד שגם ל 60K אני אצתרך לקחת הלוואה

אשמח לחוות דעת

תדה רבה

בוקר טוב יבגני,

קיה פורטה היא מכונית משפחתית מוצלחת מאוד. מדובר במכונית שפותחה בשיתוף פעולה עם יונדאי והיא משתמשת בחלק מהחלקים של יונדאי i30. היא מציגה רמת אמינות גבוהה, צריכת דלק טובה (כ-11 קילומטרים לליטר בממוצע) ועלויות הטיפולים שלה אינן גבוהות. בכל הדגמים היא מגיעה מצוידת ברדיו מקורי עם חיבור USB ובקרת שליטה מההגה, 6 כריות אוויר ובקרת יציבות ESP. הדגם EX שציינת הוא הדגם המאובזר יותר שמגיע גם עם פנסי ערפל, חישוקי סגסוגת, בקרת אקלים דיגיטלית והגה מעור.

אופציות טובות נוספות בתקציב הזה הן הפורד פוקוס וכן מיצובישי לנסר.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות.

יום טוב בינתיים.

מיטל מאלדן.

פורסם

מאחר שאני גר בחיפה אני יודע שהתצרוכת דלק תהיה גבוהה יותר מהרגיל

לגבי מיצובישי הוא רכב אחלה אבל דלק שותה כמו אלכוהליסת אצל חבר שלי 1 ל 8.5 קמ

כך שאני מסתייג מלחפש מיצובישי

לכן הקיא נראת לי ממש אופציה טובה ומאחר שאני הולך לקנות את הרכב לפחות ל 5-7 שנים כך שחשובה לי האמינות

מישהו מחיפה ? מה אם הצריכת דלק שלכם ?

תודה רבה על התגבות אשמח לעוד חוות דעת המלצות :)

פורסם

לא מחיפה, אך גם לי יש פורטה מליסינג של החברה.

כעיקרון מחזק את מה ש -CX25GTI כתב לפניי, אך שים לב כי לדגם 4 ההילוכים (כמו שלי) יש בעיה מסויימת בהורדת הכוח לכביש, הכוח לא מגיע מהר כשאתה זקוק לו. עם רגל כבדה על הגז צריכת הדלק תהיה בסביבות 9 ק"מ לליטר, ובנסיעה רגועה תגיע לממוצע של 12 ק"מ לליטר.

פורסם
בוקר טוב יבגני,

קיה פורטה היא מכונית משפחתית מוצלחת מאוד. מדובר במכונית שפותחה בשיתוף פעולה עם יונדאי והיא משתמשת בחלק מהחלקים של יונדאי i30. היא מציגה רמת אמינות גבוהה, צריכת דלק טובה (כ-11 קילומטרים לליטר בממוצע) ועלויות הטיפולים שלה אינן גבוהות. בכל הדגמים היא מגיעה מצוידת ברדיו מקורי עם חיבור USB ובקרת שליטה מההגה, 6 כריות אוויר ובקרת יציבות ESP. הדגם EX שציינת הוא הדגם המאובזר יותר שמגיע גם עם פנסי ערפל, חישוקי סגסוגת, בקרת אקלים דיגיטלית והגה מעור.

אופציות טובות נוספות בתקציב הזה הן הפורד פוקוס וכן מיצובישי לנסר.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות.

יום טוב בינתיים.

מיטל מאלדן.

למען האמת בדגם שהוצע לי אצלכם באלדן , אין USB ( יש aux) ואין שליטה מההגה.. האם את בטוחה שבכל הדגמים אמורים להגיע הדברים הנ״ל?

סליחה על ההתעלקות *

פורסם

היה משלוח מסויים שהגיע עם חלונות חשמל בהתקנה מקומית, מערכת שמע שונה, בלי שליטה מההגה על המערכת ועיצוב קונסולה מעט שונה. רוב הרכבים האלה הגיעו להשכרה באלדן.

אם הרכב שאתה מתעניין בו הוא כזה זה דורש הורדה נוספת במחיר ובדיקה מעמיקה של אבזור הבטיחות, האם מגיע עם אותו האבזור כמו בדגם הרגיל.

• תוכן חדש...