Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לצורך הדיון - נניח שנסראללה מת - אז מה?

מישהו חושב ברצינות שהחיזבאלה יהפוך בעקבות הארוע לארגון ציוני? האם העומד בראש ארגון טרור יכול באמת ובתמים לשנות באופן מהותי את אופיו?

יותר מזה - מה עדיף אריה זקן וחלש שמתחבא שש שנים בבונקרים או אריה צעיר ונמרץ שצריך להראות לכולם את גודל הביצים שלו?

להזכירכם, נסראללה תפס פיקוד אחרי חיסול מוסאווי - ונראה לי שאיש בישראל לא רווה נחת בשל שינוי הקודקודים.

בן אדם, שחרר.

זו שמחה פשוטה שיש שמועה שאויב גדול של ישראל עומד לסיים את חייו, זה הכל.

לא חושב שיש מישהו שבאמת מאמין שיביאו אוהב ישראל אחריו.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

"בנפול אויביך אל תשמח" - אכן כך נאמר.

ספק אם המשפט הזה היה נשאר כלשונו, לולא מחברו היה יודע מיהם האוייבים עליהם אנו דנים בשרשור זה...

אם תצא מזה טובה או לא - אפשר יהיה אולי לשמוח את הרגע ולהמשיך הלאה (וגם אוייבינו ימשיכו).

alfa 156 2.5.

פורסם
'בנפול אויבך אל תשמח' - במיוחד אם ברור שטובה גדולה לא תצמח מכך.

כן טובה לא טובה..אם הממזר הזה ימות זאת סיבה למסיבה! די עם ההתייפייפויות האלו.

פורסם

נכון, עכשיו כשאני חושב על זה באמת יש צדדים מאוד מתונים באופיו של נסראללה וביחסו האמביוולנטי לעם היהודי כך שישנו ספק

שמא יכול להיות גרוע ממנו. ועכשיו ברצינות, להגיד שלא כדאי שהוא ימות כי אולי יקום מישהו גרוע ממנו זו פשוט חוסר הבנה, נסראללה הוא סמל קיצוני דתי ופוליטיקאי מדופלם. הוא שולט בכל פלגי חיזבאללה מכף רגל ועד ראש, הוא האחראי הישיר למלחמת לבנון השנייה ולהרס שהיא גרמה במדינת ישראל. הוא שונא ישראל בדם, מחרחר מלחמה, מחבל עם דם של אלפי יהודים על הידיים ואת כל זה הוא עושה מבונקר. אני בספק אם יכול לקום מישהו קיצוני ורע ממנו, אז בחייאת תן קצת לשמוח שהבן אלף יעוף מהעולם הזה לאלף עזאזל וכמה שיותר מהר.

*עריכה: סתם לשם הדיון, על מה בדיוק נסמכת ההצהרה "שנסראללה הוא אריה זקן וחלש"? ומי הוא בדיוק אותו מועמד צעיר ורעב שעלול להופיע במקומו?

פורסם
'בנפול אויבך אל תשמח'

ללא ספק, אחד הפסוקים (ליתר דיוק, חלקי פסוקים) המצוטטים ביותר - והמסולפים ביותר. משמעותו היא ההיפך הגמור ממה שחושבים.

המשפט הזה נאמר כעצה לרשע, שלא ישמח במפלת אויבו האישי הצדיק, כי - כך ממשיך הפסוק (הבא) - "פן יראה יהוה ורע בעיניו והשיב מעליו אפו". כלומר - הצדיק נפל בגלל בעיות פנימיות שלו, ואם אלוהים יראה שהרשע שמח על כך הוא עלול לתת לצדיק חנינה.

הפסוק המתאים למותו (נגיד, גם אני חושב שזו הנפצה) של נסראללה הוא "באבד רשעים רנה".

דני

נ.ב. יש פסוק שטועים בו עוד יותר מזה, והוא "כי האדם עץ השדה", שפירושו הנכון הוא שהאדם אינו דומה לעץ השדה...

פורסם
ללא ספק, אחד הפסוקים (ליתר דיוק, חלקי פסוקים) המצוטטים ביותר - והמסולפים ביותר. משמעותו היא ההיפך הגמור ממה שחושבים.

המשפט הזה נאמר כעצה לרשע, שלא ישמח במפלת אויבו האישי הצדיק, כי - כך ממשיך הפסוק (הבא) - "פן יראה יהוה ורע בעיניו והשיב מעליו אפו". כלומר - הצדיק נפל בגלל בעיות פנימיות שלו, ואם אלוהים יראה שהרשע שמח על כך הוא עלול לתת לצדיק חנינה.

הפסוק המתאים למותו (נגיד, גם אני חושב שזו הנפצה) של נסראללה הוא "באבד רשעים רנה".

דני

נ.ב. יש פסוק שטועים בו עוד יותר מזה, והוא "כי האדם עץ השדה", שפירושו הנכון הוא שהאדם אינו דומה לעץ השדה...

תשמע - ממליץ שתפתח שירשור בנושא. רק נרוויח ממך! :mm_yeah:

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אני חילוני, מאוד, ואני גר עם משפחה דתית. יש להם בדיחות עלינו שתדעו. נאמר לי שצוחקים על כך שכל פעם שנקלעים לשיחה על דת, אז החילונים מגיעים מוכנים עם המשפט המפורסם שלהם "איש באמונתו יחיה". אין חילוני שלא אמר את זה מתישהוא :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
תשמע - ממליץ שתפתח שירשור בנושא. רק נרוויח ממך! :mm_yeah:

אם יש ביקוש - בשמחה. מה אומרים חברי הפורום?

אני חילוני, מאוד, ואני גר עם משפחה דתית. יש להם בדיחות עלינו שתדעו. נאמר לי שצוחקים על כך שכל פעם שנקלעים לשיחה על דת, אז החילונים מגיעים מוכנים עם המשפט המפורסם שלהם "איש באמונתו יחיה". אין חילוני שלא אמר את זה מתישהוא :)

המעניין במשפט הזה, שהוא לא כתוב בשום מקום... יש רק "וצדיק באמונתו יחיה" (חבקוק פרק ב')

דני

פורסם

דני

"חמור קופץ בראש" (?) - אני תומך, כמובן.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
נכון, עכשיו כשאני חושב על זה באמת יש צדדים מאוד מתונים באופיו של נסראללה וביחסו האמביוולנטי לעם היהודי כך שישנו ספק

שמא יכול להיות גרוע ממנו. ועכשיו ברצינות, להגיד שלא כדאי שהוא ימות כי אולי יקום מישהו גרוע ממנו זו פשוט חוסר הבנה, נסראללה הוא סמל קיצוני דתי ופוליטיקאי מדופלם. הוא שולט בכל פלגי חיזבאללה מכף רגל ועד ראש, הוא האחראי הישיר למלחמת לבנון השנייה ולהרס שהיא גרמה במדינת ישראל. הוא שונא ישראל בדם, מחרחר מלחמה, מחבל עם דם של אלפי יהודים על הידיים ואת כל זה הוא עושה מבונקר. אני בספק אם יכול לקום מישהו קיצוני ורע ממנו, אז בחייאת תן קצת לשמוח שהבן אלף יעוף מהעולם הזה לאלף עזאזל וכמה שיותר מהר.

*עריכה: סתם לשם הדיון, על מה בדיוק נסמכת ההצהרה "שנסראללה הוא אריה זקן וחלש"? ומי הוא בדיוק אותו מועמד צעיר ורעב שעלול להופיע במקומו?

עדיין, יש אמרה כזו, BE CAREFUL WITH WHAT YOU WISH FOR. לא הייתי מציע "לבחון" את גבולות הפנאטיות הדתית באמירה שנסראללה הוא בקצה קשת הקיצוניות - המציאות עוד עלולה להוכיח לך אחרת :wink: מעבר לכך - נכון, נסראללה הוא פנאט דתי ש"במקרה" עומד בראשו של ארגון טרוריסטי מסוכן לישראל. ועדיין, עזיבתו לא תהיה סיבה לשמוח לאיד אם תשאל אותי. במישור האישי, נכון, אולי כולנו נוכל להיות מבסוטים - שכן עוד נבל ירד כמה מטרים מתחת לאדמה. אך ברמה המדינית והבטחונית, התחלפות של ראש הארגון תזמן מבחן מחודש של יחסי הכוחות. אתה חושב שנבל חדש, שיבוא כמחליף, פשוט יכנס לנעליו של נסראללה מבלי לנסות לטרוף את הקלפים מול ישראל? במיוחד כשלכך מצטרפת העובדה שמשטר אסד הולך ליפול גם הוא, וסוריה עשוייה במידה רבה להפוך לשטח-הפקר טרוריסטי, אני סבור שעלינו לשאוף לכך שהדברים דווקא ישארו כמו שהם במתכונתם הנוכחית. חילופי העונות הערבים האלו אינם עושים לנו טוב בלשון המעטה...

המעניין במשפט הזה, שהוא לא כתוב בשום מקום... יש רק "וצדיק באמונתו יחיה" (חבקוק פרק ב')

דני

גם לי זה נשמע נחמד...

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

דני

שמע, אני אשמח לשמוע עוד. שווה לפתוח שירשור כזה. אני בעד.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תראה, בוא ונדבר על מנהיגות - מה מקור הכוח? מה מקור הסמכות? למה נשמעים דווקא לנסראללה ואין מהפיכות חצר?

כשהמנהיג החדש ייבחר, יהיו לא מעט שייראו עצמם ראויים להוביל והם יחכו לו בפינה לכל מעידה, או חוסר אקטיביות מספקת.

לכן, כדי לבסס מעמד מנהיג חדש צריך "לתת בראש", פעם באחד הקורסים שעברתי שמעתי הרצאה מטייס בכיר - תא"ל ומפקד בסיס שסיפר שכדי שיכירו במנהיגות שלו הוא היה תופס נגד כלשהו באופן רנדומלי לחלוטין ומפטר אותו לאלתר - למה? כדי שיפחדו ממנו.

היורש של נסראללה לא יעשה דבר כזה, הוא ינקום את מותו של עימד מורניה, ימצא עוד כמה עילות לפיגוע טרור וכשהוא יסיים איש לא יערער יותר על המנהיגות שלו שתיקנה בדם של ישראלים/יהודים.

אז ברור שאיש בפורום לא יזיל דמעה על לכתו של נסראללה, אבל כדאי להבין שזה לא יהיה "בחינם".

דני

קדימה - תן לנו בראש...

• תוכן חדש...