Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תרגילי סקוואט, דד-ליפט ותרגילי שכמות+כתפיים בהחלט יכולים לעזור. באופן כללי לפי דעתי עדיף לעקוב אחרי תוכנית אימונים מלאה ולא על שרירים ספציפיים. ביוטיוב יש סרטונים מצויינים, כדאי רק לשים לב מי העלה אותם.

HU: Pioneer 1450UB / Comp: Rainbow SAX 265.20 / Sub: Kicker CVR12" / Amp: Kicker ZX150.2 / Mono: JBL 3501

מותקן על רנו קליאו 98' :lol:

פורסם
קודם כל תודה לכולם על התגובות.

יש לי גם ניסיון לא מוצלח עם פיזיוטרפיה של קופת חולים. ניסיתי לפתור את הבעיה דרכם ומה שעשו לי שם זה בעיקר חיברו את הכתף הבעייתית שלי למכונה שמייצרת רטט וככה ישבתי חצי שעה כל פעם. נתנה לי גם תרגילים שכבר ידעתי אותם לפני זה ובקיצור לא היה שום שיפור.

בכל זאת, יש למישהו המלצה לתרגילים מסוימים? האם הסרטונים ביוטיוב טובים?

ממה שהבנתי, אני צריך חיזוק של שרירי הגב וכתפיים אחוריות.

אילו תרגילים אתה עושה כיום \ ניסית לעשות ובאיזו תדירות?

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

במצב כמו שלי, אסור לי לגעת בתרגילים עם מוט או משקולות בכלל. קודם כל אני צריך לתקן את עניין הדלקת שזה דורש מתיחה וחיזוק שרירים מסוימים שימשכו את הכתף אחורה, יפרידו בין העצם והגיד וישמשו כבסיס תומך לכתף. כל זה ימנע את החיכוך שיש עד עכשיו בין העצם לגיד. לכן בינתיים אני צריך לבצע בעיקר תרגילים עם גומיות שונות.

blavie, האמת שעד עכשיו אני לא עשיתי משהו קבוע ומסוים. בבית גם די קשה להמציא משהו בעניין. דווקא אורטופד המליץ לי על תרגיל רגיל בחדר כושר בשביל שרירי הגב - משיכה של המוט אל החזה. זה יחזק את שרירי הגב הגדולים וימשוך את הכתפיים לאחור. הבעיה שבבית אי אפשר לבצע תרגיל דומה, אולי רק עליות מתח, אבל זה גורם לי לכאבים באותה הכתף וצריך לבצע תרגילים שלא גורמים לכאבים במקום הפגוע.

• תוכן חדש...