Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחרי תאונה [לא להבהל, בחנייה...]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אתמול נכנסו ברכב שלי בעודו עומד בחנייה. נזק לכנף הקידמית +דלת נהג

השאלות שלי הן:

א. האם אני יכול להתעקש מחברת הביטוח שלי (ביטוח ישיר) שהמוסך הסדר יספק לי רכב אוטומט ולא ידני ?

ב. האם כדאי לקחת שמאי פרטי או שבנזק כזה קטן אין טעם?

ג. באיזה מוסך לבחור מבין הארבע שאני יכול : אזור חיפה --- 1.מוסך גזית

2.מוסך עידן

3.מוסך אופיר

4. מוסך אבני

בתודה מראש לכל העונים!

פורסם
שלום חברים

אתמול נכנסו ברכב שלי בעודו עומד בחנייה. נזק לכנף הקדמית+דלת נהג.

השאלות שלי הן:

א. האם אני יכול להתעקש מחברת הביטוח שלי (ביטוח ישיר) שהמוסך הסדר יספק לי רכב אוטומט ולא ידני?

ההתניות לרכב חלופי מופיעות בנספח המצורף לפוליסה שלך. לעיתים רכב חלופי מגיע רק אחרי X ימים.

לכן מומלץ כי תבדוק הרשום בפוליסה. יש להניח כי תוכל להגיע להבנה לגבי נושא כמו "אוטומטי או ידני".

ב. האם כדאי לקחת שמאי פרטי או שבנזק כזה קטן אין טעם?

יש באפשרותך לבחור שמאי מתוך רשימה שקיימת בחברת הביטוח. בשלב זה חבל למהר להוציא כספים על שמאי פרטי.

במידה ותהא סבור כי החוו"ד שסופקה ע"י השמאי תהא לכאורה בלתי סבירה באופן כה קיצוני, יש באפשרותך לבחון הדבר.

מובן כי יש כאן "עלות לעומת תועלת" ולכן בבא העת (אם בכלל) יהא עליך לשקול הדבר היטטטטטטטב.

ג. באיזה מוסך לבחור מבין הארבע שאני יכול : אזור חיפה --- 1.מוסך גזית

2.מוסך עידן

3.מוסך אופיר

א.מ.ל 4. מוסך אבני

בתודה מראש לכל העונים!

ט.ל.ח

פורסם

^ע"מ שלא תהא אי-הבנה לגבי תשובתי מעלה (שהתעוותה בעריכה) אינני מכיר את המוסכים הרשומים ובכל מקרה אינני נוהג גם

להמליץ בפורם פומבי על בעל מקצוע כזה או אחר.

• תוכן חדש...