Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסך פליקס - אכן חבובות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חובבות, חאפריות ושיטת יהיה בסדר הישראלית.

הכי מעצבן שהבחור מפליקס מקשקש כאילו הם ניסו כאשר ברור לכולנו (הרי אנחנו כולנו חיים בעולם הרכב ומכירים אותו) שאם המוסך היה רוצה להשיג חלקים זה קל ופשוט... רק ברחוב יצחק שדה הם יכלו כנראה למצוא את רוב החלקים אם לא רובם :roll:

והחוצפה שאתה היית צריך לשלם על גרר חזרה זה חוצפה שקשה לי להשאר אדיש אליה! לא רק מספיק שהם לא היו מסוגלים לטפל עוד אתה היית צריך לשלם את הגרר כי הם לא מסוגלים למלא את תפקידם?!

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

ליאור, דווקא ממך לא הייתי מצפה.

קודם כל, להתפתה להצעות ממוסך מורשה יבואן למשהו.

דבר שני, אתה הרי יודע מה צריך להחליף - 10 דקות ביצחק שדה, לקחת את החלקים וסע לכל מוסך עם קצת יושרה, כדי שיעשה את העבודה עם חלקים לא שלו (נגיד אורן בן סימון לדוגמא). וזהו.

הרי זה גם לא הרכב היחיד שלך (יכלת לתאם בעזרת נסיעה ברכב אחר לחנות חלפים/מוסך).

משכנתא זה קל

פורסם
ליאור, דווקא ממך לא הייתי מצפה.

קודם כל, להתפתה להצעות ממוסך מורשה יבואן למשהו.

דבר שני, אתה הרי יודע מה צריך להחליף - 10 דקות ביצחק שדה, לקחת את החלקים וסע לכל מוסך עם קצת יושרה, כדי שיעשה את העבודה עם חלקים לא שלו (נגיד אורן בן סימון לדוגמא). וזהו.

הרי זה גם לא הרכב היחיד שלך (יכלת לתאם בעזרת נסיעה ברכב אחר לחנות חלפים/מוסך).

הרכב "חדש" אצלי, לא נסע כמה שנים ויש צורך במכון תקנים. כמו כן, יש שם כמה עניינים שדורשים ידע של בעל מקצוע, כגון המחברים בין ידית ההילוכים לתיבה עצמה (חסרים..), מה שמונע שילוב הילוכים לדוגמא.

מעבר לכך, יתר הדברים הינם סטנדרטיים שיכולתי לבצע בעצמי, אך בשל העובדה שבכל מקרה הרכב מתעתד לבצע מעבדה מוסמכת ובעיקר בעיקר בגלל השרשור שפתחו בעלי החבובות (מילים שלהם.. לא שלי...), שמחתי לשים לראשונה רכב אצל מוסך שכזה, עם ניסיון, חלקים, ידע ו.. כל מה שהיה אמור להיות לו בכדי לטפל בכל רכב... או ש.. לא.

אני חושב שליאור ניסה לפרגן בגלל הפרסום המלהיב של סמנכל פליקס

כנראה שהפקידה צדקה ...

מדוייק. כשסוף סוף יש מקום שבא ואומר (להבדיל מאחרים שלזכותם אומרים את זה מראש ולא עולים בזמן, טרחה וכסף) שהוא יודע, רוצה ומכיר את העבודה ו.. בואו בהמוניכם, באתי.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
מדוייק. כשסוף סוף יש מקום שבא ואומר (להבדיל מאחרים שלזכותם אומרים את זה מראש ולא עולים בזמן, טרחה וכסף) שהוא יודע, רוצה ומכיר את העבודה ו.. בואו בהמוניכם, באתי.

כנראה שהתכוונו " בואו עם ממונכם....:twisted:"

וברצינות, חבל שאין תודעת לקיחת אחריות.

פורסם

המקרה הזה מזכיר לי בדיחה :

אחד מגיע לווגאס, שם הזנות חוקית, ומחפש מקום לפרוק את יצרו, רואה פרסום על בית זונות יוקרתי ומפואר , אומר נתפנק קצת

נכנס לקבלה, פוגשת אותו עלמת חן אומרת שלום, נותנת כוס מים, שואלת איך אתה אוהב את הבחורה שלך ? לבנה ? אסיאתית ? כושית ? הוא חושב קצת ואומר אני מעדיף לבנה , טוב אומרת לו הבחורה , כנס בדלת הימנית. הוא נכנס בדלת שמח וטוב לב, ופוגש עוד נערה ,הפעם היא שואלת מה אתה מעדיף? בלונדינית ? ג'ינג'ית ? ברונטית ? חושב קצת ואומר לא משנה , שיהיה ברונטית. טוב אומרת לו הפקידה, כנס בבקשה בדלת השמאלית.

נכנס שוב , ושוב פקידה אומרת לו , שלום, אני מבינה שאתה רוצה לבלות עם בחורה לבנה וברונטית .? הוא כבר קצת מיוחם עונה כן איפה היא ? הפקידה עונה לו : סבלנות, אנחנו רוצים לוודא שתקבל את הבחורה שאתה אוהב, איך אתה אוהב אותן גבוהות או נמוכות ?

"לא משנה " הוא עונה , "שיהיה גבוהה". "טוב אדוני" היא עונה "הכנס בבקשה בדלת השמאלית, ותבלה"

הוא נכנס בשמחה בדלת ופוגש עוד פקידה מאחורי שולחן , היא פונה אליו ואומרת לו "שלום, אני מבינה שאתה מעוניין בבחורה לבנה , ברונטית גבוהה," אבל אנחנו רוצים לדעת איזה חזה אתה מעדיף גדול ? בינוני ? קטן? " הבחור כבר מתחיל להתעצבן , ואומר "לא משנה , שיהיה גדול ". "טוב אדוני " עונה הפקידה , כנס בבקשה בדלת האמצעית". הוא נכנס ועוד פקידה , הבחור כבר עצבני , "מה קורה ? " הוא שואל, הפקידה בסבלנות עונה לו, "אדוני אני שמחה שהגעת לכאן, אני מבינה שאתה מעוניין לבלות עם בחורה לבנה , ברונטית , גבוהה עם חזה גדול. אבל לפני זה אני צריכה לדעת עוד משהו, אתה מעדיף אותה צעירה או מבוגרת ?" הבחור כבר מיוחם ועונה , "לא משנה , תביאו בחורה כבר". הפקידה עונה "אדוני אני צריכה לדעת בכדי לכוון אותך למקום הנכון בכדי שתצא מרוצה, מה אתה מעדיף בבקשה" הוא חושב , ואומר "נו שתהיה צעירה". הפקידה עונה לו טוב, תכנס בדלת הימנית בבקשה.

הוא פותח את הדלת נכנס ומוצא את עצמו בחצר שמאחורי הבנין. מנסה לחזור, הדלת ננעלה מאחוריו. עצבני וחרמן רץ מסביב לבנין ומגיע לכניסה. נכנס כולו אדום ועצבני. פוגש את הפקידה בהתחלה , ואומר לה "מה זה צריך להיות , אני עובר בין פקידות רזה, שמנה , גבוהה , נמוכה ובסוף אני מוצא את עצמי ברחוב.

אז הפקידה עונה לו.

תראה אדוני , אנחנו חדשים. עדיין אין לנו בנות, אבל איך היחס ? האדמיניסטרציה ? השירות ?

:lol: :lol:

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
ליאור היקר,

אנו אכן מתהדרים מקצועית שאנו מסוגלים לטפל בעיקרון בכל רכב בתחום ההתמחות שלנו ארוכת השנים ולאחר שפנית אלינו העדת בפורום שקיבלנו אותך בסבר פנים יפות, לא על מנת לגרום לך "תענוג מפוקפק" ולא על מנת "לעשות צחוק מהעבודה" כדבריך, אלא על מנת לשרת אותך, כי אנו רוצים לעבוד ולהתפרנס!

אני יכול להעיד אישית שמנהל המחסן שלנו חיפש עבורך חלפים מספר ימים בטלפון ובאנטרנט בכל מקום אפשרי שהוא מכיר, גם ובעיקר מחוץ לרשת צ'מפיון אך לשווא. עודכנת בתהליך החיפוש על ידי יועץ השרות שלך.

העדת בפני שמוסכי רשת אחרים אף אינם מוכנים לנסות ודוחים בעלי רכב ישן על הסף. להבדיל - אנו ניסינו.

אישית, שמחתי להכיר אותך ולפגוש אדם שאוהב את תחום הרכב כמוני.

בתקווה שנשוב וניפגש,

אבי

אבי דבר נוסף, התנהלות תקינה הייתה להגיד ניסינו ולא הצלחנו אבל נישא בהוצאה לשווא של הגרירה.

במקום זה אתה מספר סיפור סבתא שאף אחד מאיתנו לא מאמין לו ואתה רק יוצא יותר רע מזה.

שוב נזכיר לך, זה פורום רכב כולם פה מתעסקים בתחום ורובנו מומחים לא קטנים ככה שהסיפור סבתא שהמחסנאי חיפש ולא מצא לא משכנע פה אף אחד.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

גם אני קראתי את ה"בואו בהמוניכם" הזה, ושקלתי להגיע עם ה-VW הזקן לשם. ליאור - חסכת לי את הטירחה, תודה.

פורסם
ליאור היקר,

אנו אכן מתהדרים מקצועית שאנו מסוגלים לטפל בעיקרון בכל רכב בתחום ההתמחות שלנו ארוכת השנים ולאחר שפנית אלינו העדת בפורום שקיבלנו אותך בסבר פנים יפות, לא על מנת לגרום לך "תענוג מפוקפק" ולא על מנת "לעשות צחוק מהעבודה" כדבריך, אלא על מנת לשרת אותך, כי אנו רוצים לעבוד ולהתפרנס!

אני יכול להעיד אישית שמנהל המחסן שלנו חיפש עבורך חלפים מספר ימים בטלפון ובאנטרנט בכל מקום אפשרי שהוא מכיר, גם ובעיקר מחוץ לרשת צ'מפיון אך לשווא. עודכנת בתהליך החיפוש על ידי יועץ השרות שלך.

העדת בפני שמוסכי רשת אחרים אף אינם מוכנים לנסות ודוחים בעלי רכב ישן על הסף. להבדיל - אנו ניסינו.

אישית, שמחתי להכיר אותך ולפגוש אדם שאוהב את תחום הרכב כמוני.

בתקווה שנשוב וניפגש,

אבי

הרבה בלה בלה בלה, סיפורי סבתא ומעשיות

מה לגבי התנצלות? בקשת סליחה? הודאה בטעות? כנראה שזו דרישה מוגזמת עבור החבובות.

פורסם

מפח נפש, כנראה באמת כגובה הצפיות גודל האכזבה.

כבעל VW גולף מצטרף להמלצה על מוסך רון, יש לי את

הטלפון אם אתה מעוניין-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...