Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

*** הכותרת נערכה ***

אם כולם יתנו כותרת "דרוש ייעוץ" בפורום ייעוץ יהיה קצת קשה לעקוב אחרי הודעות, לא ?

שלום לכולם

אני מעוניין לקבל ייעוץ בנושא רכישת רכב, על מנת שהעניין יהיה ממוקד אציג תחילה את הצרכים, תקציב והאלטרנטיבות שששקלתי:

צרכים:

זוג +1 ועוד אחד (בדרך), מגורים בירושלים. במהלך השבוע נסיעות בתוך העיר לפחות פעם בשבוע נסיעה לאזור המרכז (פ"ת-רעננה) עם ציוד רב. אני מעוניין ברכב אמין!, מרווח גם מאחורה (אשתי או אני נשב שם עם התינוק) אשר יעלה את עליות ירושלים בזריזות עם כל הציוד.

היום יש לי אימפרזה גראנד לאונה (הילוכים), 94 ואני די מרוצה אך חושש שעוד מעט יגיעו הבעיות.

אני מעדיף הילוכים בייחוד בגלל העליות ומהניסיון החיובי עם האימפרזה.

תקציב:

רצוי עד 55 אלף ש"ח

אופציות שנשקלו:

סובארו אמפריזה 1998-2000:

יתרונות: סוס מנצח לא מחליפים, הנאת נהיגה (לא gti אבל יש משהו)

חסרונות: קשה למצוא ידני והזהירו אותי מדגמי האוטומט של 99. האם כדאי אוטומט ואיזה שנים מוצלחות?

טויוטה קורולה 1998- 2000:

יתרונות: אמינות

חסרונות: יקרה, מקום מאחורה (נכון או מיתוס?), עמדתי לקנות את הדגם לונה ליפטבק 5 דלתות 1998 (ראשונה , 50 אלף ק"מ ) אבל חששתי מבעיית המקום מאחורה והיותה אוטומט ומאד יקרה (הוא רוצה 58 אלף ש"ח לא שקל פחות).

מאזדה לנטיס 1998 - 2000:

יתרונות: אמינות?, מרווחת?

חסרונות: לא מכיר

האם כדאי לקנות 1800 ידני (זוללת דלק?), ראיתי 1999, דגם F

5 דלתות, 1800 (ראשונה, 75 אלף ק"מ) כדאי?

האם 1600 אוטומט חזקה מספיק?

יונדאי אקסנט 2000-2001

לא מצליח לשמוע עלייה דעה סדורה

מה דעתכם?

בתודה מראש

גיא

פורסם

קודם כל תשאר בידני, יותר בטוח ויותר חסכוני.

ה-323F דגם ה-5 דלתות היא אופציה טובה. מצא כמובן אקזמפלר במצב טוב גם אם יקח קצת זמן (זה שווה את זה).

לגבי הטויוטה הנ"ל, אכן אין הרבה מקום בספסל האחורי, השאלה האם זה באמת משנה כשמי שיושב שם הם שני ילדיך (קטני מידות אני מניח). לגבי נפח האיחסון בבגאג' איני יודע.

לגבי היונדאי, דע לך שהאקסנט היא מכונית מאוד קטנה, אפילו שבארץ היבואן החליט שהיא "משפחתית קטנה" והעדר החליט לקנות את זה. לא תתאים לך לפי מה שאתה מתאר. מה שכן יונדאי לנטרה ידנית יכולה יותר להתאים. (למרות שהיא מכונית בינונית ויש טובות ממנה).

סה"כ אתה מחזיק במכונית טובה, יש כזאת לחבר שלי עם קרוב ל-250K ק"מ (1600 ידנית שנת 95) והיא לא מטופלת כ"כ טוב אבל ממשיכה לחיות ללא בעיות.

בהצלחה !

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תוכן חדש...