Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4343507,00.html

מה זה נשות הכותל?! ולמה בג"צ אסר עליהן להתפלל שם? זה שהן רפורמיות, זה סבבה, אבל מכאן ועד לאסור תפילה בכותל? לא נראה שבג"צ זה סמכות אלוקית...

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כי הן נוטות לעשות פרובוקציות. יש להן אזור תפילה ברחבה, אבל הן מתעקשות להתפרץ לרחבת גברים ולעשות שם בלאגן.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

ממה שידוע לי הבעיה היא לא ההתפרצות לרחבת הגברים, אלא זה שהן עוטות טלית, מה שגורם לאנשים אחרים להיהפך לאלימים. במקום להרחיק את מי שנוקט באלימות, הולכים לפתרון הקל.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אתה מרגיש ממש גבר?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

זה נושא קצת טעון.

מדובר על אירגון רפורמי של נשים שדוגלות בשיוויון מלא של זכויות בין נשים וגברים גם בהלכה היהודית.

מהכרות אישית אם כמה מהנשים שם, מדובר בנשים לא אלימות שכל החטא הגדול שלהם הוא שהם עוטות טלית ועולות לתורה.

לחילוני כמוני זה לא נשמע הרבה, אבל לאדם מאמין זה מאד קשה לקבל את זה.

כן הם עושות פרובקציות לא אלימות על מנת לקדם את האג'נדה שלהם, לגבי אם זה נכון או לא, שכל אחד יחליט לבד.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

אני אדם מאמין, ואם אני לא רואה את מה שהן עושות, שיבושם להן. למה ההמולה מסביבן? למה הגברים מציצים לעזרת הנשים? אני יודע שיש שם בחורות יפיפיות, אבל אסור לגבר להציץ לעזרת הנשים!

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

קייזר אתה סתם מטעה.

הכל תלוי באיזה סוג של מדינה אנחנו רוצים לחיות - דמוקרטית או מדינת הלכה

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
אני אדם מאמין, ואם אני לא רואה את מה שהן עושות, שיבושם להן. למה ההמולה מסביבן? למה הגברים מציצים לעזרת הנשים? אני יודע שיש שם בחורות יפיפיות, אבל אסור לגבר להציץ לעזרת הנשים!

בניגוד גמור אלייך, יש לא מעט אנשים שעצם המעשה של אישה שעולה לתורה מבחינתם זה ימות ובל יעבור והם אלה שמזמינים את המשטרה.

למה זה מפריע להם? שאלה טובה..

למה המשטרה מתערבת בכלל? גם שאלה טובה, כל עוד אין תקיפה אני לא באמת יודע למה במדינה דמוקרטית אדם יושב במעצר על עטיית טלית, או על פרובוקציה.

אני חושב שכל העיסוק בזה הוא בעייתי, אבל מה לעשות, יש מגזרים גדולים במדינה שעדיף לרצות אותם מאשר להתמודד איתם.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם
ממה שידוע לי הבעיה היא לא ההתפרצות לרחבת הגברים, אלא זה שהן עוטות טלית, מה שגורם לאנשים אחרים להיהפך לאלימים. במקום להרחיק את מי שנוקט באלימות, הולכים לפתרון הקל.

זו טעות. ברחבה שלהן הן יכולות לעשות כל מה שבא להן, כולל טלית ומה לא. הבעיה היא שהן מסוג הנשים שרוצות להיות מאגניבות על חשבון אחרים, אז במקום להישאר ברחבה שלהן, הן פורצות את המחיצות לרחבת גברים ומתחילות לעשות בלאגן. הן עלאק נאורות שרוצות חופש דת, אבל רק כל עוד זה החופש שלהן ושלילת זה של האחר.

קייזר אתה סתם מטעה.

הכל תלוי באיזה סוג של מדינה אנחנו רוצים לחיות - דמוקרטית או מדינת הלכה

ממש לא. הן פנו לפני המון זמן וביקשו רחבה כי לא נתנו להן לעטות טלית. הן קיבלו, ועכשיו הן רוצות לכפות את דעותיהן על כולם.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני בטוח שאם במדינה אחרת היו עוצרים גבר או אישה בגלל שהתעטפו בטלית והתפללו - מייד כל אותם אנשים היו מצווחים שהם אנטישמיים ונאצים.

טול קורה וכו'

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

שום טול ושום נעליים. בדיוק כמו שעוצרים אוהדים מבית"ר "רק" בגלל קריאות גזעניות ושלטים שונים אז ראוי שיעצרו גם אותן.

לא מדובר פה על אישה שהלכה ברחוב עם טלית, מדובר על נשים שבאות לאחד המקומות הקדושים ליהדות (וכפועל יוצא מכך יש שם הרבה אנשים דתיים) ומחפשות לעורר פרובוקציות.

יותר מזה, להזכיר למישהו שצריך אישור כדי לעלות להתפלל בהר הבית כדי לא לפגוע ברגשות של מגזרים שונים (ואת כל המקרים בהם יהודים נעצרו כי הם יצרו "פרובוקציות")?

אז די עם הצביעות.

פורסם

כל עוד הן ברחבת הנשים ולא עושות משהו שנוגד את חוקי מדינת ישראל, שיעשו מה שהן רק רוצות. בושה שזה בכלל נושא לדיון ולא מעניין אותי עד כמה זה מפריע לגברים במקום. בשביל זה הפרידו את הנשים, אתם לא חייבים להסתכל.

אם לעומת זאת, הן עושות זאת ברעש גדול, מנסות להכנס לרחבת הגברים וממש מפריעות זה כבר סיפור אחר. אבל להבנתי זה לא כך.

צריך להבין. דמוקרטיה זו דמוקרטיה ולא רק כשנוח למישהו. מחר יפריע לו שחילונים נכנסים לכותל ומחרתיים שתיירים בכלל נכנסים לארץ.

פורסם

אתה צריך להבין, שזה מפריע לאנשים דתיים, אבל הם לא מתייחסים לזה כל עוד הן ברחבה שלהן (יש 3 רחבות). הבעיה מתחילה כשהן מתפרצות לרחבת הגברים, בכוונה כדי להציק לכולם. בזמנו היה מקרה של "חטיפת" ספר תורה שכמעט נפל ועניינים. אפשר להבין מדוע יש זעם עליהן.

צריך להבין. דמוקרטיה זו דמוקרטיה ולא רק כשנוח למישהו. מחר יפריע לו שחילונים נכנסים לכותל ומחרתיים שתיירים בכלל נכנסים לארץ.

נסה לעלות להר הבית, נראה אם תחזור עם אותה תובנה. רמז: מותר לך כיהודי להיכנס עם ליווי משטרתי, שיותר משנועד להגן עליך, נועד כדי לשמור שלא תעשה משהו שעלול להיתפס כתפילה אצל הערבים. כלומר אסור לך לדבר בלחש / לעצום עיניים / שאר הגבלות מוזרות.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...