Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חושש שצולמתי - מה דיני?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב.

היום בערב (יותר נכון 18:40) נסעתי על הכביש הבין-עירוני שאם באים משדרות דב-הוז בחולון פונים ימינה ועולים על איילון.

המהירות המותרת בכביש היא 70 קמ"ש, ואני נסעתי בטווח שבין 75-80.

אני יותר ממושכנע שראיתי שני הבזקים (אין לי מושג אם כוונו אלי או אל הרכב שנסע משמאלי - הוא שמר בערך על אותו קצב כמו שלי).

בהנחה שצולמתי (אני עדיין נהג חדש) האם על חריגה 5-10 קמ"ש "חוטפים" נק'? בדקתי את שיטת הניקוד באתר http://www.trafficjam.co.il/nikud_tavla.html ולא מצאתי שום אזכור לחריגה של 5-10 קמ"ש. (בעצם, מצאתי שישנה אפשרות לנק' רק בנסיעה מעל 20 קמ"ש)

האם מישהו שמבין בנושא הזה יוכל לעזור לי?

מבואס,

עידן :cry:

(חבר'ה, אם משהו מתכוון להטיף לי מוסר אז אני רק רוצה להגיד: עשיתי טעות ואני אשלם עליה.)

פורסם

קודם כל אם נסעה לצידך מכונית בזמן הצילום, הסיכוי ש"תחטוף" על זה קטן.

דבר שני בהיותך נהג חדש אין נקודות - יש שלילה !

יש לי בבית עלון של משרד התחבורה על כל העברות והעונשים, תן לי לחפש קצת בבית אני אמצא וארשום בדיוק.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

תירגע

הרכב לא על שמך ,זה דבר ראשון.

אם אכן לא עברת את המהירות המותרת בלמעלה מ-10 קמ"ש , לא תקבל כלום (בהנחה שבאמת מותר שם 70).

גם אם נסעת מהר - אין בטחון שתקבל דו"ח כלשהו , בטח ובטח אם היה צמוד ובמקביל אליך עוד רכב.

במקרה הכי גרוע -אם זה לא נק' , שלם את ה-250 ש"ח ושכח מהעניין.

רק אם עברת על המהירות בצורה רצינית , אז ראוי להתחיל כאן דיון (או ,עדיף ,לבצע חיפוש על הנושא).

פורסם
קודם כל אם נסעה לצידך מכונית בזמן הצילום, הסיכוי ש"תחטוף" על זה קטן
לא יודע, עם המזל המנחוס שלי בכל מה שקשור לרכב והעובדה שלקחתי "פסק זמן" בנהיגה מזה שבועיים (בנסיבות שלא תלויות בי), נראה לי שאכלתי אותה.

יאללה מי צריך רכב בכלל?:bigcry:

פורסם
לא יודע, עם המזל המנחוס שלי בכל מה שקשור לרכב והעובדה שלקחתי "פסק זמן" בנהיגה מזה שבועיים (בנסיבות שלא תלויות בי), נראה לי שאכלתי אותה.

יאללה מי צריך רכב בכלל?:bigcry:

לפחות תן קרדיטים כמו שצריך :roll:

ברכות על העיצוב החדש של הלאנטיס.:twisted:

פורסם

מצטער לקטוע (לך, בכל אופן) את החגיגה.

זו לא הלאנטיס שלי.

הלאנטיס הזו כ"כ יפה, יש לה מגנזיום מקורי של מאזדה, ספוילר, היא כסופה (וגם עברה תאונת החלקה :twisted: )

הלאנטיס שלי (של ההורים שלי יותר נכון) יש לה טאסות פלסטיק ש"אכלו מדרכות" ומשופשפות, אין לה ספוילר (אבל יש ריח עז של במבה) והיא בצבע "לבן ליסינג". וסביר להניח שבסוף החודש אני אדע אם אני נפרד ממנה לפחות עד שתתחיל לי קרחת... :roll:

פורסם
מצטער לקטוע (לך, בכל אופן) את החגיגה.

זו לא הלאנטיס שלי.

הלאנטיס הזו כ"כ יפה, יש לה מגנזיום מקורי של מאזדה, ספוילר, היא כסופה (וגם עברה תאונת החלקה

לאנטיס ו-יפה לא הולך יחד.

מצד שני - החלום הרטוב שלך זה ואנדורה , אז - אני יודע ? :roll::?

פורסם
מצד שני - החלום הרטוב שלך זה ואנדורה , אז - אני יודע ? :roll::?

אני עוד זוכר את ימי החופש הטובים והיפים.

טיולי הפירוקיות. ליין הרכבים לא היה יכול להיות מסחרי יותר... וואנדורה, טנדר סובארו, טנדר 504...

בלי הוואנדורה הליין הזה פשוט מיותם.

שמע, תנסה ללכת לקראתי:

בן 17, גר עם ההורים וחולה הגה שכל מפגש עם המכונית המשפחתית באמצע השבוע הוא מקרי בהחלט, וכל מפגש בסופ"ש עם הרכב הוא מתכון לאסון...

זה כמו שאתה בצבא, ופתאום רץ אליך חבר שלך ליחידה כולו מתרגש ואומר "אחי! יש מילקי במקרר!"

ככה אני יוצא טמבל לפני החברים שלי ומספר "אחי, נהגתי על וואנדורה / טנדר סובארו. והפשע הוא שעוד נהניתי מזה!"

כל רכב שיהיו לו ארבע גלגלים בשבילי הופך בשבילי להיות כלה ראויה. מסחרי ככל שיהיה, אפילו סובארו סטיישן 82 (גילוי לב, יכולת לרכוש אחד כזו ב1400 שקל ממתנחל)

ככה זה שאתה לא נולד להורים מפוצצים בכסף, הדרישות שלך קטנות וצנועות עד אפסיות...

00FCI271022251A.jpg

פורסם

הייתי הולך לקראתך בכיף , אבל קשרו לי את הקטטר למיטה. בעסה להתחיל להתעסק עם כל זה.

חמודי , אין שום פסול בלהיות בן 17 ולחלום חלומות גדולים (ואנדורה הוא בהחלט גדול ,גם אם לא חלום :-) ). כדאי רק לזכור שאתה בן 17 , ושנסיון הנהיגה שלך עד כה שווה בערך ליום עבודה של נהג מונית.

ברגע שהדברים מושמים בפרופורציות - החיים נראים יפים יותר.

אני מאחל לך שתגיע מהר לרכב שאתה רוצה - אני בגיל יותר מכפול משלך ונאלץ לנהוג ברכב שאני שונא שנאת מוות - אז אל תתבאס ותמשיך לחתור. אמריקה לא רחוקה... :wink:

פורסם

אני יותר ממושכנע שראיתי שני הבזקים

מצלמת מהירות נותנת פלאש אחד ולא שניים. מצלמת רמזור נותנת שני פלאשים.

אתה בטוח שהיו שני פלאשים?

החולמים הגדולים אינם מגשימים את חלומותיהם, הם מתעלים עליהם - אלפרד לורד וייטהד

• תוכן חדש...