Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני התנסיתי.

אני לא יכול להגיד לך איך היא בהשוואה לסדרה 1 מבחינת ניהוג כי לא נהגתי בסדרה 1.

אבל חיצונית לדעתי המרצדס יותר יפה, בפנים משמעותית אהבתי יותר את ה-A CLASS.

נהגתי על A עם חבילת AMG עם 156 כ"ס, לא על הבסיסית.

הרכב מרגיש קטן מבפנים וצפוף ביחס לגולף שלי, מאוד נהניתי מהגיר כפול המצמדים, עובד חלק וללא דופי.

יש משהו ספציפי שמעניין אותך ואני יכול לעזור?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

בפנים חבל"ז, לא מצאתי משהו אחד שלא היה מוקפד, אפילו אהבתי אותה יותר מה-C קלאס.

אבל שוב ישבתי בדגם לא של ה-170K, אתה צריך לשבת בעצמך.

תשאל מה ההבדל בינו לבין האחרים ועם מה הוא מגיע, אם אין שינויים דרסטיים אז שווה כל שקל.

בקשר לנסיעה, אל תצפה לתחושות של המרצדס הגדולות, זה רכב האצ'בק קטן.

ה-A200 AMG הרגישה מאוד זריזה. לא היה כל כך איפה לבדוק את המתלים לעומק אבל מהתרשמות

קצרה אהבתי (כיול ספוטריבי יותר מהרגילה).

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

שמלוב צודק. מוקפד, נאה, איכותי, נוח, וזריז בגרסה הזו. מצד שני, קצת צפוף ולא מתאים למשפחה. יש לו גם אפקט שופוני לא קטן, תלוי אם זה מה שאתה מחפש.

אתה מדבר על גרסת ה- 122, שמגיעה קצת פושטית יותר, ובעיקר חלשה יותר. נהגתי על המנוע הזה ב- B, שגם שיפר עיצוב פנים וחוץ, והוא באמת חלש יותר, אבל בהחלט סביר למי שמחפש את ה- SHOW ולא את ה- GO.

בנוסף, לוקח כמה דקות להתרגל לכך שידית ההילוכים במקום שונה, ולהנדברקס.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אח שלי בדק את ה-A, סדרה 1 ו-A3. הוא לקח את ה-BMW ולא מצטער בכלל.

רק לרכב הזה יש 8 הילוכים והנעה אחורית עם חלוקת משקל טובה. בנוסף - המערכת של העצור וסע טובה יותר מבאחרים.

הוא לקח את הרכב לנסיעת מבחן ארוכה ומפותלת שבסופה הרכב חזר עם ריח צמיגים ובוחן מפוחד, אבל לפחות קנה :)

חסרונות שלי הפריעו - למרות שמדובר בגרסה היקרה (116, Luxury) - אין בקרת שיוט וקיפול מראות כלול במחיר.

עריכה:

BMW לא היו גמישים אלא הוסיפו כל מיני דברים בשווי 8K.

העברת הילוכים מהירה כמו שד ובכלל לא מרגישים. הרכב שקט לגמרי גם ב-140 בעליה.

שים לב למומנט האדיר (ביחס לגודל המנוע) בסל"ד נמוך מאוד.

• תוכן חדש...