Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופנים, מישהו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפותח השרשור,

אתה צריך אופניים ברמת כניסה, מה אתה צריך בלמי דיסק? זה סתם משקל בלתי מוקפץ (1 ק"ג בלתי מוקפץ = 3 מוקפץ).

אפילו ברכב זה חשוב, לא חבל? :wink:

יש לי ספשילייזד הארדרוק עם בלמי V שעוצרים פצצה בכל מצב חוץ מבוץ.

במקומך הייתי קונה ממישהו ב-500 ש"ח אופני כניסה משומשות שהוא לא עושה בהם שימוש וסלאמטק...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זו הצעה טובה, אבל אני לא רוצה להגיע בעוד 6 חודשים (250 מטר :lol: ) למצב שאני צריך לקנות זוג נוסף. אז נכון, לא מחפש שום דבר high-end, אבל אופניים סבירים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הייתי נזהר עם אופני יד שניה, מהסיבה הפשוטה שאם תיפול על זוג מחורבן יצא לך כל החשק לרכב על אופניים. נכון שיש מציאות, אבל יש גם זבל מסתובב בשוק.

אני רוכב בשדות ובבוץ, ונשארתי עם אופני כניסה 3 שנים לפני שהחלטתי שאני צריך לשדרג (למען גילוי נאות, חיכיתי עוד שנה אחרי שהחלטתי עד שהיה לי כסף, אבל זאת לא הנקודה), כך שלא נראה לי שתצטרך להחליף אופניים כל כך מהר, במיוחד בשימוש קל כמו שאתה מתאר.

"ai motoare capul doare"

• תוכן חדש...