Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופנים, מישהו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המפפפ, אז ככה

נראה לי שאני אשאיר את תקציב הרכישה על 2000 ואוסיף לקסדה. נדמה לי (ממה שאתם אומרים) שזה נק׳ ההבדל בין אופניים meh אופניים סבבה. ציוד היקפי ימתין.

לבן משפחה יש הנחה של 10% במצמן-את-מרוץ, וראיתי שם כמה דגמים יפים (חיצונית, המושגים הטכניים לא מוכרים לי).

מה דעתכם על הדגם הזה: http://www.matzman-merutz.co.il/?CategoryID=3299

אחרי ההנחה המחיר לא מהווה מתיחה נוראית מעבר לתקציב

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אובר קיל רציני. אתה מוציא הרבה יותר כסף ממה שאתה צריך, ויותר ממה שהקצבת לעצמך מראש, שזו האינדיקציה הראשונה לזה שאתה:

א. גבר.

ב. נשא של נגפת (שילוב של נגיף ומגפה!) השידרוגיטיס.

אופניים יד שניה יהיו משתלמות הרבה יותר.

אופניים נחותות מאלו יעשו את העבודה באותה רמה של נוחות/מהירות.

ההבדל יכול להיות של 700-1000 ש"ח בכיף.

אם הכסף הזה שווה לך את הסטייל, את ה"חדש" ואת הבלינג בלינג שמגיע עם אופניים 29" עם בלמי דיסק, לך על זה. אחלה אופניים.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

הקישור הוא אכן לאופני 29"

29" זה לא "בלינג" זה עושה הבדל מוחשי יחסית ל26".

אופני 29" מצויידים בציוד ברמה נמוכה יותר מאופני 26" במחיר זהה. אם כי זה עדיין יכול להשתלם למי שרוצה 29", כי הבדלים בין, לדוגמא, מעביר הילוכים אחד לזה שברמה שמעליו (ויש איזה 10 רמות), יכול להיות לא מורגש בעליל.

במצמן בד"כ התמורה לכסף לא אופטימלית.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

שלום,

כפי שכבר אמרו לך מעליי, הדגם שהבאת הוא אובר קיל רציני. אתה לא סגור על מה אתה הולך לעשות עם האופניים אם בכלל, וחבל (לדעתי) להוציא סכום כזה על קולב לבגדים...

אם אתה סגור על מצמן, אולי זה יתאים יותר http://www.matzman-merutz.co.il/?CategoryID=3102

אני ממליץ לך לא להיסגר על חנות או רשת מסוימת, כי כמו בכל תחום גם פה יש תחרות ואפילו די רצינית.

נסה אצל רוזן ומינץ. לחברת מרידה יש היצע גדול של דגמים. גם ל GT.

אני התחלתי לפני שנים רבות על אופניים יד שנייה שעלו לי 300 שח. כשהבנתי שאופניים זה משהו שאני אוהב, המשכתי הלאה.

היום יש לי אופניים שעולות יותר מרכב ממוצע בן כמה שנים. והזוג השני גם.

בהצלחה. אופניים זה תחום שמתפתח במהירות בארץ.

עופר

פורסם

ההודעות האחרונות שישעשעו אותי :-D

אם זה אובר קיל אני אחפש משהו אחר, ואני לא נעול על מצמן

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אתן את שניי הסנט שלי בתור אחד שרוכב ועבד בתחום.

האופטימלי מצידך יהיה למצוא זוג זנב קשיח שמישהו קנה ולא רכב עליו כמעט, ולא חסר כאלו - ניתן למצוא אותם בharim, וכמובן ביד2.

מצד שני אם אתה נעול על חדש וזה מובן לגמרי, ההמלצה שלי - ללכת לחנויות ולהתחיל לעשות סיבובים, עזוב המלצות/איך האופניים נראות/איזה מעביר הילוכים וכל השטויות האלו, ברמות מחיר אלו תקבל בכל מקרה אופני כניסה עם רכיבים פשוטים ולא אופניים עם בסיס לשידרוג עתידי, לכן הדבר היחיד החשוב הוא נוחות - לחברות השונות יש גיאומטריות שונות וכל אחת טוענת ששלה "הכי טוב!", וכל אחד מתחבר לחברה אחרת.

לגביי 26/29, כמו שכתבו לפני, אופני 29 יהיו יקרות יותר לאותו מפרט לעומת ה26 - שוב ממליץ לעשות סיבוב, אם לא תרגיש הבדל, הרווחת ותקנה 26, בעיקרון 29 זה עוד לא הסטנדרט ולכן המבחר גם יותר מצומצם.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

לעשות כמה סיבובים זה יהיה קצת מסובך, אבל לא נורא.

ברמת עיקרון שדרוגים לא קריטיים כעת - מה שחשוב זה רק המשקל של האופניים עצמם. אם יש בלמי דיסק זה בונוס, כי זה מגניב :-D

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

יש לי אופני כניסה של jamis ז"ק למכירה מידה M (לגובה שלך) ב-1000 ש"ח.

24 הילוכים.

לאופניים לשימוש עירוני לא הייתי ממליץ על דיסקים. אין להם ייתרון ממשי ברכיבה עירונית ורק מושכים יותר את העין של גנבים.

בתיאום אתה מוזמן לעשות עליהם סיבוב בכיף ולבחון ולהחליט.

אשמח גם לעזור לך בהסברים על כיוונונים שונים ולעזור לך בהתאמה.

אודי

0503819343.

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם
ל

מה שחשוב זה רק המשקל של האופניים עצמם. -D

אין הבדלים משמעותיים במשקל ברמות מחיר הללו.

כדי לקבל הקלה מורגשת במשקל האופניים (שזה בעיקר בחישוקים ובצמיגים) אתה מדבר על רמות מחיר גבוהות יותר. בהרבה.

פורסם

לדעתי יש פה התעלמות מכך שפותח השרשור מתכוון להשתמש בהם לצורכי פיזיותרפיה (אלא אם הכוונה היא סתם לעשיית כושר) קודם ורק אחר כך ככלי תחבורה. וגם מדובר על מרחקים קצרים מאוד בהתחלה (מאות מטרים בודדים).

לדעתי הייתי שם לב יותר לנוחות של הרכיבה, וקלות העליה והירידה ממושב האופניים.

אופניים עירוניים עשויים לספק במקרה זה.

פורסם

כן, יוצא לי לרכב בגשם.

ואופניי עיר לדעתי פחות נוחים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

פורסם

האופניים לא בשבילך, הם בשביל פותח השרשור...

אופני עיר מאוד נוחים להתניידות בעיר, לא לכושר ובטח שלא יורדים איתם מדרגות... (ובטח שלא משתמשים באופניים לפיזיותרפיה. בשביל זה יש פילאטיס).

פורסם

מצטער, לא הובהרתי נכון.

התכוונתי לומר שלשימושים האלו אופניי עיר לא יהיו נוחים.

בקשר לזה שאמרתי שאני רוכב בגשם, אתה הפנת את השאלה ''האם אתה רוכב בגשם'' אליי לא ?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

פורסם

נכון.

זו תשובה בהמשכים.

ולא ענית אם אתה רוכב הרבה בגשם.

אנשים שרוכבים לכושר כללי, מידי פעם, לא רוכבים בגשם וגם אם כן, בלמי ה-V יעצרו להם יופי.

• תוכן חדש...