Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הילד של כולנו all over again?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

מה שהכי מבאס אותי זה כל קשקשני הישראל הראשונה מול ישראל השניה.

איך לעזאזל מיליונר אשכנזי מקיסריה הוא ישראל השניה? 

איך דוקטור מהעברית, בן חיים, הוא ישראל השניה?

איך גדי טאוב או גלית דיסקית הם ישראל השניה?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 2 שעות, MadCat_LE כתב:

טוב, הגענו בשעה טובה לרגע שבו כל ח"כ מהליכוד תוקף בתורו את בתי המשפט, היועץ, אמא שלו או את הכלב של חיות, אחרי שכמובן מקיאים משפטי מפתח על אחדות השבט, תקיפה של הראש היא תקיפה של השבט וכו'.

אז לא, כתב אישום לביבי הוא לא כתב אישום לשמעון מגדרה או טובה מחדרה. הוא לא ליריב "עתיד הדמוקרטיה" לוין או אף אחד אחר.

רק לביבי.

לפעמים, רק לפעמים, יוצא שמי שמבשל גם אוכל את התבשיל שלו.

לא ראיתי את כולם, אבל נתקלתי ביותר מאחד שצודק.

אבל אז השאלה - איפה הייתם עד היום? למה נתתם לתבשיל לצאת ככה?

כאילו סמוטריץ' פתאום בפוזיציית האופוזיציה - מערכת המשפט שלנו חולה ורקובה - ומי שאשם בכך זה נתניהו

ואתה כבודו לא שייך לשם גם?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
לפני 57 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אבל אז השאלה - איפה הייתם עד היום? למה נתתם לתבשיל לצאת ככה?

כאילו סמוטריץ' פתאום בפוזיציית האופוזיציה - מערכת המשפט שלנו חולה ורקובה - ומי שאשם בכך זה נתניהו

ואתה כבודו לא שייך לשם גם?

עכשיו אפשר להרוויח מזה משהו. כל עוד זה לא המצב, למי איכפת? שמערכת המשפט תהיה הכי רקובה שאפשר מצידם, הם לא עומדים למשפט או משהו. 

לנתניהו היה אמון מלא במערכת המשפט בכל הזדמנות שזה שרת את האינטרסים שלו, אבל מרגע שהעין פזלה לכיוון שלו, נראה שתוך יומיים כל מערכת המשפט הושחתה.

קסמים מתרחשים במדינה הזו, לא פחות.

בית משפט כמו כן הוא, מה שקרה שם היום הוא קרקס המוני, שלב 1 של המערכה של ירום הודו הקיסר למידה ויצטרך לנסות לשלול ממערכת המשפט את הלגיטימציה שלה עד הסוף. למען האמת, זה די מפחיד.

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

כפי שאמרתי לפני כמה עשרות או מאות עמודים.

כמו מלחמת איראן-עיראק מבחינתי, אם נתניהו והמערכת המשפטית ישמידו אחת את השנייה בתהליך ואנחנו נזכה גם לראש ממשלה אחר וגם למערכת משפטית מתוקנת, זה Best case scenario מבחינתי.

וכמובן שלזה התכוונתי רק בפחות מילים, הפוזיציה קובעת, כל עוד היה נוח להם שאנחנו האזרחים תקועים עם מערכת משפט פח אשפה, סתמו.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא בטוח בכלל. למה שלא נקבל ראש ממשלה ומערכת משפטית דפוקים יותר?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה גם נאמר כבר מאות אם לא אלפי פעמים, אבל בסופש הזה התראיינו בתקשורת שני שמאלנים ידועים - דן מרידור ורוני אלשייך. שניהם, משום מה, לא חושבים שהימין מועמד פה למשפט. וגם לא ישראל השניה או השלישית. אבל בשביל תומכי נתניהו אני מניח שהדיעה שלהם חשובה בערך כמו הדיעה שלי

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

M3, אני עדיין חושב שאתה מגזים (מאוד) בנוגע למערכת המשפט, אבל אתה כמובן זכאי לדעתך. 

נניח לרגע שאני שותף לעמדה שלך (למרות שאזכיר שוב, אני לא), לא אפשרי או כדאי מצב שבו "מערכת המשפט מושמדת", נסיון לשלול לגיטימציה מהכלי המגביל העיקרי שעומד לרשות המדינה זה דבר פשוט מסוכן. נגיד שמערכת המשפט "הושמדה". למה לקיים פסיקות? למה לקיים חוקים? הרי זה עבד למהשמו מקיסריה שהחליט פשוט לא להקשיב למערכת המשפט. המשטרה? שאלה טובה למי הם יהיו כפופים ומה הם יאכפו בכלל. 

זה פתח להרבה מאוד אי ודאות, וההיסטוריה מלמדת שאת מקומה של אי ודאות תופס הבלאגן מהר מאוד. מצב שבו ראש ממשלה ולא ראש מאפיה הוא המניע לתהליך הזה זו הזיה גמורה מבחינתי, משהו שהייתי מצפה ממדינות כמו מקסיקו/ונצואלה.

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • מעניין 1
פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, SlowRide כתב:

זה לא בטוח בכלל. למה שלא נקבל ראש ממשלה ומערכת משפטית דפוקים יותר?

בהחלט אפשרי, זה Worst case scenario אצלי.

לפני 9 דקות, Pika007 כתב:

M3, אני עדיין חושב שאתה מגזים (מאוד) בנוגע למערכת המשפט, אבל אתה כמובן זכאי לדעתך. 

נניח לרגע שאני שותף לעמדה שלך (למרות שאזכיר שוב, אני לא), לא אפשרי או כדאי מצב שבו "מערכת המשפט מושמדת", נסיון לשלול לגיטימציה מהכלי המגביל העיקרי שעומד לרשות המדינה זה דבר פשוט מסוכן. נגיד שמערכת המשפט "הושמדה". למה לקיים פסיקות? למה לקיים חוקים? הרי זה עבד למהשמו מקיסריה שהחליט פשוט לא להקשיב למערכת המשפט. המשטרה? שאלה טובה למי הם יהיו כפופים ומה הם יאכפו בכלל. 

זה פתח להרבה מאוד אי ודאות, וההיסטוריה מלמדת שאת מקומה של אי ודאות תופס הבלאגן מהר מאוד. מצב שבו ראש ממשלה ולא ראש מאפיה הוא המניע לתהליך הזה זו הזיה גמורה מבחינתי, משהו שהייתי מצפה ממדינות כמו מקסיקו/ונצואלה.

מאותה סיבה שהיום אנשים מקיימים פסיקות של מערכת המשפט. זה לא כי הם מאמינים בה או בטוהר שלה או בנכונות שלה.

זה בגלל הפחד מהסנקציות, מאסר, קנס וכו'.

ובוא, הרוב מקיימים חוקים מפחד מאותן סנקציות למעלה, למעט מגזרים שלמים שבהם אין אכיפה ולכן אין חוקים כלל.

לך תשאל בפזורה הבדואית למה הם מקיימים את פסיקות בתי המשפט הם יגידו לך איזה בתי משפט? איזה פסיקות? ראש השבט קובע.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

תיאורטית כן, מעשית לא. כמו הבדיחה הידועה.

תיאורטית כן - המשטרה, בתי הסוהר והוצאה לפועל כפופים לממשלה, היא הרשות המבצעת, שבראשה עומד ראש הממשלה.

מעשית לא - שהרי אם ראש הרשות המבצעת היה שולט במערכות הללו (או מחזיק במפתחות לכלים הללו) - לא היו חקירות נגדו.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מישהו יודע מה האינטרס של בית המשפט שהמשפט לא יהיה משודר?

סה"כ אירוע די היסטורי שרה"מ מכהן מגיע לבית המשפט. ואם ביבי כל כך רוצה, למה לא לתת לו את התענוג? 

כדי שביבי לא יקבל ניצחון בפי העם אבל הרשעה בפי בית המשפט? הרי אם גנב/מעל/הפר זה יוכח מעל ספק סביר ואז הדרך שלו החוצה די סלולה, לא?

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

א. לא.

ב. שליטה על המידע שיוצא החוצה.

• רעיון טוב! 1

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 10 דקות, Gosser1860 כתב:

מישהו יודע מה האינטרס של בית המשפט שהמשפט לא יהיה משודר?

סה"כ אירוע די היסטורי שרה"מ מכהן מגיע לבית המשפט. ואם ביבי כל כך רוצה, למה לא לתת לו את התענוג? 

כדי שביבי לא יקבל ניצחון בפי העם אבל הרשעה בפי בית המשפט? הרי אם גנב/מעל/הפר זה יוכח מעל ספק סביר ואז הדרך שלו החוצה די סלולה, לא?

כי אף פעם לא שודר משפט פלילי בישראל, ואין סיבה שעם הנאשם נתניהו זה יהיה בפעם הראשונה. בנוסף, משפט פלילי לסלבריטאי שמשודר בטלוויזיה יהפוך לקרקס - ע״ע משפט או.ג׳י סימפסון בארה״ב. 

• רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 13 דקות, m3x7r3m3 כתב:

תיאורטית כן, מעשית לא. כמו הבדיחה הידועה.

תיאורטית כן - המשטרה, בתי הסוהר והוצאה לפועל כפופים לממשלה, היא הרשות המבצעת, שבראשה עומד ראש הממשלה.

מעשית לא - שהרי אם ראש הרשות המבצעת היה שולט במערכות הללו (או מחזיק במפתחות לכלים הללו) - לא היו חקירות נגדו.

אני לא מתכוון בצורה עקיפה-עקיפה שכזו. המשטרה כפופה למשרד לבטחון פנים, שכרגע יושבת שם בובה של נתניהו. מעניין אותי מצב שכזה שקיימת הרשעה, והכלי האוכף כפוף לעבד הנרצע של מטרת האכיפה.

• תוכן חדש...