Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הבוגדים האלה.

הגנרלים שביבי וממשלותיו היו מעורבים ישירות בקידום שלהם, במינויים שלהם, שהמשך הקריירה שלהם - הבטחונית בצבא, בתור פוליטיקאים, שגרירים, כבכירים ואפילו מנכ"לים ויו"ר בחברות הבטחוניות והציבוריות - בשכר עתק - כולם נגדעו בשל הכשל הנורא, והשם שלהם הוכתם קשות - והכל כדי שהאויב שהם הקדישו את חייהם הבוגרים מגיל 18 עד 40-50 להיאבק בו יצליח? הם בעצם בגדו בנו ושיתפו עמו פעולה?

יופי של מניע. שכנעת אותי.

עכשיו אין לי ספק שהם אשמים. בוגדים כולם.

בבקשה ממך, תעזור לנו למצוא גם את הבוגדים מקרב המשטרה שהביאו לאסון מירון, המורים הבוגדים במערכת החינוך שבאשמתם החינוך פה שווה לתחת, אולי את הבוגדים הנוראים שהביאו ליוקר המחייה והדיור הארורים והבלתי נסבלים? וכל הנהגים בכביש, הבוגדים האלה, שעושים לנו פקקים כל הזמן? ומנהלי חברות האוטובוס והרכבת, בוגדים נוראים שהביאו לכשל תעבורתי.

אה, ויש עוד עניין, תוכל לעזור לנו למצוא גם את הבוגדים הנוראים שהביאו לכשל האסטרטגי ברמה המדינית? האסון המתהווה שבמהלכו ישראל הפכה לסמרטוט של המזרח התיכון החדש?

"בוגדים".

ככה זה נראה כשיש אפס אחריות על דרג מדיני שבטוח שהוא זך וטהור ושכל הזמן מכשילים אותו, ולא מקבל שהוא חסר יכולת וכושל.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)
לפני 16 שעות, 3n כתב:

אהה אתה יודע, ואין לזה שום בעיה מבחינתך ?

איך יוצאים מזה שצדק נעשה רק לאנשי שלומנו וכל השאר אויבים מוחלטים ?

בעיה עם מה? 

אתה יכול, בבקשה, להסביר את תפיסת העולם שלך בכמה משפטים קוהרנטיים, עם סדר והגיון פנימי?

כי אני לא מצליח להבין מה אתה רוצה מכל העולם. מה התהליך שעובר אצלך בראש? באה הפצרית לשעבר, עוד לפני שהיתה בכלל קצינה בכירה בצהל, אמרה לעצמה ״אני שונאת את מדינת ישראל! אהרוס אותה מבפנים!״. יצאה לבה״ד 1, עברה השלמה חיילית, התקדמה בתפקידים ורק חיכתה להזדמנות לפגוע. והנה, יום אחד קרה ה7.10 (בגלל קצינים מרושעים אחרים, כמו שחושב אחד מהמגיבים האחרים כאן), ואז חיכתה עוד קצת והדליפה סרטון?

מבחינתי, אגב, היא צריכה להענש. אבל ההסבר שלה להדלפה ברור בלי צורך בתאוריות קונספירציה עצובות. בעולם שבו המחנה שלך מגן על אוטומט על כל חייל שנחשד בעבירה על החוק ביחס לערבים, הקושי לנהל הליך במקרים שיש חשד כזה - הוא ממשי. וחלקנו בטח זוכרים איך גם לפני איזה עשר שנים, הטובים מהמחנה שלך הסתובבו וסיפרו לגדי אייזנקוט שרבין מחפש חבר.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 2
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 15 שעות, Night Driver כתב:

מאוד מקווה בשביל כוח 100 שלא ייאלצו לבדוק את זה בבית הדין הבינלאומי.

ולא רק בשבילהם, אלא גם בשביל כל המדינה שלנו.

לפני 12 שעות, פינדר כתב:

הרציונל מעניין אותם כתערו של אוקאם.

פינדר, אתה מרגיש טוב? כי מה שכתבת פה, לא- זה לא ממש, זה לא הכי הגיוני בעולם.

כי התער של אוקהם זה - אשתמש בביטוי קל להבנה- האמאמא של השיטה הרציונלית.

ניחא היית אומר "כמו פיטם של דוכיפת" או משהו.

לפני 8 שעות, David32 כתב:

בשיא הרצינות, מתי טעות בעבודה הופכת לבגידה במדינה?

כשהטעות מכילה גם כוונה. כשזו לא טעות. ויש עוד נסיבות. כמו לקבל כספים מ[בודק בדף המסרים] מדינה מורכבת, עבור תמורה מסויימת (שאנו לא מודעים לגודלה עדיין).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 8 שעות, David32 כתב:

בשיא הרצינות, מתי טעות בעבודה הופכת לבגידה במדינה?

לא אומר על אף אחד בסרטון, או בכלליות, שהוא רק טעה. לא מקטין מהאחריות. רק תוהה מתי טעות מקצועית הופכת לבגידה?

בשיא הרצינות, אתה מצפה לסרטון מהכת הביביסטים למשהו שהוא לא הורדת אחריות מוחלטת מהאלוהים שלהם?

רק לדוגמא, כן? רפרפתי חלקית וראיתי את גדי טאוב מחרטט על ״הדור של אוסלו״ ואז מגיע למסקנה שרונן בר הוא קקי ופיפי. 

רונן בר היה בערך בן 30 בתקופת הסכמי אוסלו. הוא היה לוחם בשב״כ. כלומר לא בדרג שמקבל החלטות.

מי לא היה בן 30 בתקופה הזו, ואף תועד מתנקשת עם ערפאת, כמיטב המסורת? כמובן.

...

לא היה לי כוח לחפש אם מתייחסים בסרטון לאותו קצין המודיעין מפיקוד דרום, שאבא שלו הוא גנרל ביביסט מוכר (ומשום מה עדיין משאירים את אותו הקצין בצבא). כן, כמובן, אפשר להזכיר שוב את המראיין, שבמהלך שירותו הצבאי גנב אמל״ח מהצבא. זה בטח מאוד עזר לבטחון מדינת ישראל.

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

צודק , הסבר הגיוני לסרט ערוך משני סרטים + תצהירים שיקרים לבגצ  , הסבר קורהנטי והגיוני.

סירטון מבושל שמשמש עד היום את גדולי האנטישמים בעולם , אבל היא מהחברה הנכונים...

במכתב ההתפטרות שלה ובהודאותיה לאחר מכן, הסבירה הפרקליטה הצבאית הראשית לשעבר, יפעת תומר-ירושלמי, כי המניע שלה לאישור הדלפת הסרטון היה הרצון להילחם ב"תעמולה כוזבת" שהופנתה נגד רשויות אכיפת החוק בצבא. [1, 2]
הנימוקים המרכזיים שהציגה כללו:
  • הדיפת מתקפות פוליטיות: באותה תקופה, הפרקליטות הצבאית ספגה ביקורת חריפה ומתקפות קשות מצד גורמים פוליטיים מימין בעקבות מעצר הלוחמים החשודים. תומר-ירושלמי טענה כי הדלפת התיעוד נועדה להציג לציבור את חומרת הראיות ולהסביר מדוע נדרש מעצר. [1, 2, 3]
  • הסברת הלגיטימיות של החקירה: מטרת ההדלפה, לפי גרסתה, הייתה להרגיע חלק מהזעם הציבורי על ידי חשיפת קטע קצר ומפליל מהסרטון, כדי להוכיח שהחקירה נגד החיילים מוצדקת ומבוססת על עובדות ולא על רדיפה. [1]
  • הגנה על תדמית המערכת המשפטית: היא ביקשה להגן על היושרה של מערכת המשפט הצבאית אל מול הלחצים הציבוריים והפוליטיים הכבדים שהופעלו עליה ועל אנשיה באותם ימים. [1]
בפועל, המהלך השיג תוצאה הפוכה; שידור הסרטון בכלי התקשורת באוגוסט 2024 הצית מחדש את הסערה הציבורית, הוביל לטענות שהסרטון ערוך ומגמתי, ובסופו של דבר הביא לפתיחת חקירה פלילית נגדה ולמעצרה בנובמבר 2025. [1, 2, 3]

ולגבי המחנה שלי ומעשיו ... חבל להכביר במילים, מי שמספק חומרים לאיחוד האירופאי ונוסע להאג להגיש תלונות על ישראל ...

עריכה אחרונה על ידי 3n
  • רעיון גרוע 1
פורסם
לפני 1 דקה, יבגניפ כתב:

בשיא הרצינות, אתה מצפה לסרטון מהכת הביביסטים למשהו שהוא לא הורדת אחריות מוחלטת מהאלוהים שלהם

אני לא צפיתי בסרטון. אני שואל את אייל שאלה פשוטה, 3n הרי לא יענה. אייל אולי כן. מתי זה מתהפך? מתי טעות הופכת לבגידה, כשנחליט על זה, נוכל להתחיל לקבוע מה היה.

מה שכן, אני לא באמת מצפה לתשובה.

תגידו, אפשר שלא להדביק פשוט קטעים מהצ'אט כהוכחה למשהו??? איזה מין דיון זה.

• רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, 3n כתב:

בפועל, המהלך השיג תוצאה הפוכה; שידור הסרטון בכלי התקשורת באוגוסט 2024 הצית מחדש את הסערה הציבורית, הוביל לטענות שהסרטון ערוך ומגמתי, ובסופו של דבר הביא לפתיחת חקירה פלילית נגדה ולמעצרה בנובמבר 2025. [1, 2, 3]

אחד, תוצאה הפוכה זה אתה אומר.

שתיים, אז מה?

נגיד וניסיתי לעצור הרמה לרונאלדו והכנסתי גול עצמי - אז אני בוגד בקבוצה?

בכלל, מה אתה רוצה? אם אתה לא מאמין לה, אז מה זה משנה שזה השיג תוצאה הפוכה - המטרה המוצהרת היא שקר.

ואם אתה כן מאמין לה, אז היא ניסתה לעשות משהו ראוי, ונכון שהדרך לא חוקית ועל זה היא צריכה לתת את הדין. בכל מקרה, לא ברור על מה אתה מתעצבן בעצם.

וחבל רק שבשאר האנשים שצריכים לתת את הדין לא מטפלים ככה.

עריכה אחרונה על ידי stx
פורסם
לפני 5 דקות, David32 כתב:

מתי זה מתהפך? מתי טעות הופכת לבגידה, כשנחליט על זה, נוכל להתחיל לקבוע מה היה.

עקב קשיים ראייתיים, קשה להוכיח..

אייל.

• רעיון גרוע 1
  • משעמם 1

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

@ליין מן האם אתה תומך בנתניהו?

פשוט, כל מי שכותב פה כרגע, גם אם הוא מדקלם מניפסטים של ערוץ 14, טוען בתוקף שאינו ביביסט.

אז אולי אתה הנציג של הזן הנדיר הזה?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 7 דקות, stx כתב:

וחבל רק שבשאר האנשים שצריכים לתת את הדין לא מטפלים ככה.

בשאר האנשים מטפלים והפרקליטות הודיעה על הגשת כתבי אישום.

שקט מוחלט לגבי הפצרית , החקירות הופסקו ומנסים למסמס את הנושא ולהימנע מקבלת החלטה על הגשת כתב אישום.

• רעיון גרוע 2
פורסם
לפני 22 דקות, ליין מן כתב:

עקב קשיים ראייתיים, קשה להוכיח..

אייל.

אההם.

קשיים ראייתיים.

אוקיי...

אותם קשיים ראייתיים שמבקר המדינה הנכנס, בשבתו כפרקליט רוה"מ, דרש והסביר יפה בבג"ץ שאין זה הזמן או המקום לחקור, כל עוד טרם הגענו אל מחוז חפצנו - הניצחון המוחלט?

זה מביך.

ואני בטוח שאתה אדם אינטיליגנט. מה משכנע אותך להאמין בזה?

פורסם
לפני 59 דקות, 3n כתב:

סירטון מבושל

תן לי לנחש שאתה מסוג האנשים שדופקים רכב אחר ומיד בורחים מהמקום בלי להשאיר פרטים. למה אני אומר את זה? כי אתה פשוט משקר, אין דבר כזה סרטון מבושל אם אתה בכלל יודע מה ההגדרה לזה. 

• מצחיק 1
פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

תועד מתנקשת עם ערפאת, כמיטב המסורת? כמובן.

:lol:

לפני 54 דקות, 3n כתב:

שקט מוחלט לגבי הפצרית , החקירות הופסקו ומנסים למסמס את הנושא ולהימנע מקבלת החלטה על הגשת כתב אישום.

איזו פצ"רית? כי לא נראה שאנחנו מדברים על אותה אחת. 

אני מדבר על זו שבינתיים, עד שיחליטו איך להתקדם איתה במישור המשפטי כי היא ומה שעשתה מהווה תקדים שמעולם לא היה פה ופלונטר חוקי בעייתי, העיפו אותה לקיבינימט מהצבא עם שלילת זכויות וכדומה, עד שיגיעו להבנות איך להתקדם עם המשפט שלה ולהעמיד אותה לדין.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 32 דקות, Supertigre כתב:

תן לי לנחש שאתה מסוג האנשים שדופקים רכב אחר ומיד בורחים מהמקום בלי להשאיר פרטים. למה אני אומר את זה? כי אתה פשוט משקר, אין דבר כזה סרטון מבושל אם אתה בכלל יודע מה ההגדרה לזה. 

נראה לי שאתה מסוג האנשים שדופקים רכב חונה ובורחים כי הנזק לא גדול.

אין דבר כזה סירטון מבושל גם אם הוא מורכב משני סירטונים שונים אשר צולמו במועדים שונים.

סע בשלום.

פורסם
לפני כשעה, David32 כתב:

תגידו, אפשר שלא להדביק פשוט קטעים מהצ'אט כהוכחה למשהו??? איזה מין דיון זה.

הרעה החולה של פורומים בכלל וקארספורום בפרט.

בכל נושא, בכל שרשור, תמיד יגיע חכמולוג שחייב לעשות קופי>פייסט לתוצאה שזרק לו ה-AI. למה? מה הערך של זה, למה אותו מגיב חושב שאני לא יכול לעשות את זה בעצמי? 

כל הרעיון של פורום הוא לנהל דיון עם אנשים בעלי מוח מתפקד (אולי שליש מתפקד) ולא להתעמת עם "דעה" של רובוט שאני יכול להגיע אליה בעצמי. מעבר לזה שזה לא מכבד את הדיון. 

בחייאת, תעשו לעצמכם ולגולשים פה טובה, ותפסיקו לשפוך את תוצאות החיפוש שלכם ככה סתם. אני לא אומר לא להשתמש, גם אני עושה את זה, אבל לפחות תרשמו במילים שלכם, תנו איזה פירוש משלכם לנתונים. 

• אהבתי 5
  • תוכן חדש...