Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 28 דקות, SlowRide כתב:

הם כרגיל ניפחו את זה לניצחון מוחלט כמו עם המלחמה הקודמת באיראן שעכשיו אנחנו נמצאים בה שוב.

אני לא מבין למה זה בכל פעם מחדש מה שמעצבן אתכם, הרי זה היה ברור לכולם פה שלא היתה הכרעה וההצהרות שלהם זה פופוליזם בשקל

לא זה לא.

כי אחרת אם היו אומרים לך מה עשו במציאות, ומה ההבדל, כנראה שלא היית שמח. בלשון המעטה.

אם עכשיו יעצרו הכול ויגידו לך שבמקרה הטוב, אחרי שלוש שנים של סבל, הרווחת רק איקס, ולא ניצחון ובטח שלא מוחלט... אתה תסכים לחיות ככה? זה יראה לך סביר?

לפני 7 דקות, SlowRide כתב:

ששר במלחמה של ארה"ב

גם להם אין טראק רקורד כזה מרשים מול טרוריסטים... אחרי השקעה הרבה יותר גדולה ממה שישראל עשתה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 9 דקות, hans כתב:

איך שהוא מדי פעם יש לי קשר מציאותי עם בני אדם שנמצאים במרחק מטר ממני באותו חדר,

תתפלא, אבל גם אני מדבר עם אנשים. מסמולנים כמוני ועד ביביסטים ותומכי בן גביר.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 6 דקות, David32 כתב:

לא זה לא.

כי אחרת אם היו אומרים לך מה עשו במציאות, ומה ההבדל, כנראה שלא היית שמח. בלשון המעטה.

אם עכשיו יעצרו הכול ויגידו לך שבמקרה הטוב, אחרי שלוש שנים של סבל, הרווחת רק איקס, ולא ניצחון ובטח שלא מוחלט... אתה תסכים לחיות ככה? זה יראה לך סביר?

לא הבנתי מה אתה אומר, ומי היה שמח על מה שעשו?

זה היה ברור לכולם ביוני שאנחנו לקראת עוד סבב עם איראן ואותו דבר גם עם חיזבלה.

אנשים שמחו במהלך המלחמה על החיסולים של נסראלה ושות' אבל לא מכיר אף אחד שחגג על התוצאה. 

אם עכשיו יעצרו הכל, אתה חושב שיצליחו למכור לציבור את זה כניצחון מוחלט כשזה לא הצליח כבר בפעם הקודמת? 

הוא יאשים את האמריקאים שלא נתנו לו לסיים, יאשים את האיראנים שלא יצאו לרחובות, יאשים את קפלן שהפגינו נגד המלחמה (הם לא), יאשים את הנשיא שלא נותן לו חנינה, אבל אני לא מאמין שזה יעזור לפופולריות שלו.

לפני 20 דקות, David32 כתב:

גם להם אין טראק רקורד כזה מרשים מול טרוריסטים

למי יש?

• מעניין 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

איזה משטרה מדהימה.

תראו את הסרטון. פריצה לבית, כניסה של כח טקטי, שימוש בכלבים.

וכל זה כדי לעצור עבריין מסוכן שריסס גרפיטי של דגל פלסטין. לכאורה.

וכדי שבן גביר יוכל להצטלם. בכל זאת שנת בחירות. הגיע מראש מלווה בכתב אמיץ של ערוץ 14.

זה מה שנשאר מהמשטרה. וזה העתיד אם הממשלה הזו נשארת.

image.thumb.png.59f08a504cc35124ed650a88596a79d1.png

• אהבתי 1
  • מבאס 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 34 דקות, פינדר כתב:

תתפלא, אבל גם אני מדבר עם אנשים. מסמולנים כמוני ועד ביביסטים ותומכי בן גביר.

ושמעת מאחד מהם את הטענה ש״חיזבאללה חוסל״?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 4 דקות, hans כתב:

כן. מלא מעט ביביסטים ובן גביריסטים.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שמעתי שפירקו להם את ה___, שלא נשמע מהם עוד המון זמן ושאיזה מזל שזו הממשלה של ביבי בשלטון כי ראינו איך לפיד בנט נכנעו להם עם הגז.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 7 דקות, hans כתב:

בוודאי.

אנשים פה כבר כמה חודשים מסתובבים כמו טווסים, ומתגאים איך הימין השבית איראן וחיסל את חיזבאללה.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

השבית זה השבית. לא יודע מה להגיד לך, תשפר את הסביבה...

אפילו בבת עין לא שמעתי את הטענה הזאת. כולם מסכימים שחיזבאללה ואיראן חטפו

אבל המילים ״חיסול״ ו״מוחלט״ - לא.

לפני 23 דקות, stx כתב:

שמעתי שפירקו להם את ה___, שלא נשמע מהם עוד המון זמן

אבל זה נכון שפירקנו לחיזבאללה את הצורה.

כך או כך, מדובר בשיח חירשים מטופש. לא יודע למה כל כך חשוב לפינדר להיטפל לזה במקום לבחור אנשי שיחה ראויים יותר.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רק פרשנים של ערוץ 14 אולי, וגם הם אמרו את זה כי קיבלו הוראה מלמעלה.

אני לא חושב שהיום שאפשר למכור שקרים כאלה לציבור.

זה שאנשים חגגו כשחיסלו את נסראלה ואת כל ההם באיראן, זה לא אומר שהם חשבו שזהו נגמר.

גם האיראנים חגגו עם זיקוקים את חיסול חמינאי, לא נראה לי שהם חושבים שזה נגמר.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

רוצה נצחון אמיתי? תתמוך בקו צהוב סטייל עזה על הליטאני. לא רצועת ביטחון עם לבנונים בתוך השטח, אלא קו גבול חדש.

רק ככה הם לא יכולים להמשיך להניף דגל ולהגיד ניצחנו. אכפת להם רק מאדמה, לא מחיי אדם.

זה טיעון שאני רואה הרבה בהקשרים של חיזבאללה, חמאס ועוד. אני לא מצליח להבין. נניח שנכבוש מחר את לבנון עד הליטני. נניח שהעולם לא יכריח אותנו להתפנות משם. אני רואה שני תרחישים עיקריים:

1) האוכלוסייה הלבנונית תישאר בשטח הכבוש וחלקים ממנה ינהלו מלחמת גרילה נגד צה"ל. יהיו הרבה חיילים הרוגים ובעצם נחזור למצב שהיה של רצועת הביטחון במשך שנים ארוכות שהיה רחוק מלהיות אידיאלי.  אבל זה לא מה שיובל כותב - "קו גבול חדש" - ולכן התרחיש השני - 

2) נצליח לרוקן את האזור מתושביו - לפחות מהמוסלמים השיעים. בשלב הבא כמובן נקים שם ישובים (אחד החלומות של בן גביר וסמוטריץ) ואז מצפון לבנון יירו על הישובים האלה. הפיתרון יהיה כמובן לכבוש גם את צפון לבנון ואז על הישובים שם יירו מסוריה. כך נמשיך עד שנשלוט בכל העולם (או לפחות כל אסיה ואירופה) ואז באמת אף אחד לא יירה עלינו.  אני רק לא בטוח שזה ריאלי.

לפני 3 שעות, פינדר כתב:

אתה כנראה צורך את המידע שלך ממקומות קצת יותר הגיוניים.

המסר לציבור המצביעים של הממשלה היה אחר לגמרי.

זה הכתב הצבאי של ערוץ 14. ערוץ שעם כל הלעג שלנו אליו, מהווה מקור ידע עבור חלק לא קטן של האוכלוסיה (אני חושב שהרייטינג של מהדורת החדשות שלהם במקום השני).

זה מה שהוא כתב ביוני והיום:

image.thumb.png.65c1c6a23062369140e74d8353421f30.png

אגב - "אי אפשר לנצח טרור בכוח" - אחרי הריגתו של סינואר (הראשון) סמוטריץ' אמר שזאת הוכחה שאפשר לחסל טרור בכוח. כולנו ראינו כמה הוא צדק. 

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני 19 דקות, SlowRide כתב:

רק פרשנים של ערוץ 14 אולי, וגם הם אמרו את זה כי קיבלו הוראה מלמעלה.

זה עמית סגל שיושב בחדשות 12. המהדורה הכי נצפית שיש.

וזה מחיפוש של דקה וחצי. אם היה לי זמן וחשק הייתי יכול למלא פה את הפורום במיטב הפרשנים מכל הערוצים.

פה הוא מדבר על חיסול חיזבאללה. בהמשך יש טורים אורגזמיים שלו על פירוק היכולות של אירן.

image.thumb.png.d36e2b5e96c6483ea7745db87edb098a.png

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 3 שעות, יבגניפ כתב:

מתנהלות כמו שצריך ומשיגות משהו

אני איתך, אבל אני חושב שאלו מושגים מאוד אמורפיים. בייחוד מול ארגוני טרור ומדינות טרור (ראית כמה מהר משמרות המהפכה התחילו לירות מריכוזי אוכלוסין?).

טרור הוא מאוד מאוד אפקטיבי, ממש. ולרוב מי שניסה להתמודד איתו אין רקורד מאוד מוצלח, בפרט לא מול טרור מוסלמי.

אני עדיין טוען שכדי לנצח באמת, במובן הרחב של ניצחון מוחלט/מלא צריך לשלם מחירים בלתי אפשריים בעולם המערבי. כשזה יקרה, אולי לא יהיה לנו חשמל תקופה או נחייה על קופסאות שימורים אבל אולי יהיה סיכוי לפתור את הסכסוכים ליותר מכמה חודשים/שנים.

• מעניין 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 21 דקות, פינדר כתב:

זה עמית סגל שיושב בחדשות 12. המהדורה הכי נצפית שיש.

וזה מחיפוש של דקה וחצי. אם היה לי זמן וחשק הייתי יכול למלא פה את הפורום במיטב הפרשנים מכל הערוצים.

פה הוא מדבר על חיסול חיזבאללה. בהמשך יש טורים אורגזמיים שלו על פירוק היכולות של אירן.

image.thumb.png.d36e2b5e96c6483ea7745db87edb098a.png

אתה מביא את עמית סגל כאילו הוא איזה בר סמכא ולא עוד שופר של הליכוד בערוץ אחר.

בסוף המציאות חזקה יותר מכל מהנדסי התודעה האלה. אנשים מבינים על בשרם שלא הבסנו את חיזבלה ואיראן כשקוראים להם ולילדים שלהם שוב ושוב למילואים. 

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 14 דקות, SlowRide כתב:

אנשים מבינים על בשרם שלא הבסנו את חיזבלה ואיראן כשקוראים להם ולילדים שלהם שוב ושוב למילואים. 

25 מנדטים לליכוד, איזה מבינים על בשרם?!

• אהבתי 2
  • תוכן חדש...