Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחד מדבר על ליצור חוקה. אחד מדבר על גיוס שווה לכולם (טוב, הרוב מדברים על זה). אחד מבטיח להילחם ביוקר המחיה. כולם מלאי הבטחות כרימון. קרא קצת את התעמולת בחירות שהם עושים בכל ראיון איתם, ותבין שהם אכן מציגים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 10 דקות, madmaxx כתב:

כל זה חסר משמעות בפוליטיקה, למפלגות יש מצע עם שלל תוכניות בתחומים שונים, לליכוד אין מצע כבר מאה שנה וזה לא מזיז לאף אחד. אם אחרי הטבח יש לליכוד עדיין מצביעים, זה פשוט אומר שיש כאן עם ציבור גדול שהוא חסר מוסר בסיסי מיסודו.

תמשיך , זה בדיוק מה שמחזיק את ביבי בשלטון.

הכללה מטופשת לחלוטין וזה בלשון עדינה .

אנשים כמוך משאירים את ביבי בשלטון .

פורסם
לפני 3 דקות, David32 כתב:

ולא אנשים שמצביעים לו אקטיבית.

תמשיכו להיות צודקים ונעלים בעיני עצמכם , בדרך הזו נתניהו יבחר שוב בנובמבר הקרוב.

• אהבתי 1
פורסם

אתה מוריד מעצמך את האחריות?

רע פה לא בגלל הבחירות שלי, אלא כי אנשים שלא אוהבים את ביבי גורמים לי לעשות דווקא.

ממש מכריחים אותך לשלשל מחל בקלפי, איזה מסכן. 

• אהבתי 3

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
Just now, David32 כתב:

אתה מוריד מעצמך את האחריות?

רע פה לא בגלל הבחירות שלי, אלא כי אנשים שלא אוהבים את ביבי גורמים לי לעשות דווקא.

ממש מכריחים אותך לשלשל מחל בקלפי, איזה מסכן. 

כאשר אתה משלשל חד"ש ואו הרשימה המשותפת יש לך אחריות ישירה.

פורסם
לפני 11 דקות, פינדר כתב:

אתה חושב שמישהו מהכותבים פה מצביע חדש או המשותפת?

כאשר הוא קובע שאני מצביע מח"ל "ממש מכריחים אותך לשלשל מחל בקלפי, איזה מסכן." 

אני קובע שהוא מצביע חד"ש ואו המשותפת.

פורסם
לפני 14 דקות, פינדר כתב:

אתה חושב שמישהו מהכותבים פה מצביע חדש או המשותפת?

כאשר הכותבים פה לא יוצאים בצורה נחרצת מול המשותפת ורע"מ בקואליציה, כמו שאר אנשי המרכז/שמאל/רק לא ביבי/רק לא זיבי שתוקפים את גנץ שמעלה קמפיין "לא יושב עם רע"מ" אתה מאפשר לביבי בצורה מאוד קלה להשאיר את אלה שמתלבטים אצלו.

וזה משהו שאני רושם פה כבר הרבה זמן.

אבל כמו שרשם 3n - כל עוד לא תוציאו את הראש מה*** ותבינו מה קורה פה ואיך *אתם* צריכים להתנהל ביבי ייבחר שוב. אז אתם תהיו צודקים בעיני עצמכם ותמחאו אחד לשני כפיים על כמה אתם ליברלים והם ימשיכו לחלק כסף.

פורסם
לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

כאשר הכותבים פה לא יוצאים בצורה נחרצת מול המשותפת ורע"מ בקואליציה, כמו שאר אנשי המרכז/שמאל/רק לא ביבי/רק לא זיבי שתוקפים את גנץ שמעלה קמפיין "לא יושב עם רע"מ" אתה מאפשר לביבי בצורה מאוד קלה להשאיר את אלה שמתלבטים אצלו.

וזה משהו שאני רושם פה כבר הרבה זמן.

אבל כמו שרשם 3n - כל עוד לא תוציאו את הראש מה*** ותבינו מה קורה פה ואיך *אתם* צריכים להתנהל ביבי ייבחר שוב. אז אתם תהיו צודקים בעיני עצמכם ותמחאו אחד לשני כפיים על כמה אתם ליברלים והם ימשיכו לחלק כסף.

יובל, אם לא הבנת עד עכשיו אז אין לי שום כוונה לייפות את מה שאני חושב כשי שיתאים למישהו אחר. אני תמיד אגיד את האמת שלי כפי שהיא ולא אשקר לאף אחד כדי ש"הצד שלי" ינצח.

• אהבתי 3

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 6 דקות, יובל .מ. כתב:

שתוקפים את גנץ שמעלה קמפיין "לא יושב עם רע"מ"

כתבתי מוקדם יותר שזה קמפיין מתועב.

אם בשביל לנצח את נתניהו אני צריך לאמץ עמדות של בן גביר, אז לא תודה. שישאר נתניהו.

לפני 7 דקות, יובל .מ. כתב:

ואיך *אתם* צריכים להתנהל

מי זה אתם? מישהו פה הוא מנהל הקמפיינים של איזו מפלגה? איזו השפעה יש לי על תוצאות הבחירות, מלבד הלירלורים שלי פה בפורום והפתק הבודד שאני יכול לשלשל?

• רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 24 דקות, Night Driver כתב:

יובל, אם לא הבנת עד עכשיו אז אין לי שום כוונה לייפות את מה שאני חושב כשי שיתאים למישהו אחר. אני תמיד אגיד את האמת שלי כפי שהיא ולא אשקר לאף אחד כדי ש"הצד שלי" ינצח.

לא אמרתי לך לשקר, אמרתי לך להפסיק להתסיס.

מצד שני, אם האמת שלך היא שזה סבבה לשבת עם המשותפת - עדיף כבר את החרדים, הם לפחות גונבים לי רק את הכסף ולא את החיים.

לפני 21 דקות, פינדר כתב:

אם בשביל לנצח את נתניהו אני צריך לאמץ עמדות של בן גביר, אז לא תודה. שישאר נתניהו.

מי זה אתם? מישהו פה הוא מנהל הקמפיינים של איזו מפלגה? איזו השפעה יש לי על תוצאות הבחירות, מלבד הלירלורים שלי פה בפורום והפתק הבודד שאני יכול לשלשל?

ושיחות עם אנשים בעבודה אתה לא עושה?

• רעיון גרוע 1
פורסם
Just now, יובל .מ. כתב:

ושיחות עם אנשים בעבודה אתה לא עושה?

אתה מכיר מישהו ששיחות כאלו שינו את דעתו? כמה אנשים בפורום הזה, אחרי כל כך הרבה חפירות לאורך השנים, שינו את הדיעה שלהם בגלל משהו שאני או אתה כתבנו?

בעבודה אני מדבר עם אלו שמראש אני יודע שמסכימים איתי. עם האחרים יש הסכמה הדדית שלא מדברים על פוליטיקה, כי זה מגיע לטונים גבוהים ואנחנו בכל זאת צריכים לעבוד אחד עם השני.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 24 דקות, יובל .מ. כתב:

אם האמת שלך היא שזה סבבה לשבת עם המשותפת - עדיף כבר את החרדים, הם לפחות גונבים לי רק את הכסף ולא את החיים.

בינתיים החרדים כן גונבים לנו את החיים. 

והמשותפת לא אבל רעם כן שותפים לגיטימיים.

• אהבתי 3

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 10 דקות, Night Driver כתב:

בינתיים החרדים כן גונבים לנו את החיים. 

והמשותפת לא אבל רעם כן שותפים לגיטימיים.

דיברת באותה הצורה כאשר הקיבוצים קיבלו כספים בלי סוף מהמדינה ונמחקו להן כ 32 מליארד מהחובות שלהם עקב משחקי הבורסה אי שם בשנות ה 80 ?

לפני כשעה, פינדר כתב:

החיים זה לא שחור \ לבן , לא צריך לאמץ את העמדות של בן גביר , צריך פחות להפוך את ביב לחזות הכל ויותר להעלות נושאים קרדינלים כמו יוקר המחיה , בריאות ורווחה על מנת להציג אלטרנטיבה אמיתית לביבי ושלטון הליכוד.

להמשיך ולתקוף רק את ביבי על ידי עיתונאים מגויסים ופרשות בלתי נגמרות שלא ממש מביאות תוצאות , זה בדיוק מה שמחזק אותו בקרב המצביעים שלו.

• רעיון גרוע 2
  • תוכן חדש...